Nem vált személyiséget, büszkesége mindig is megvolt neki, ha annyira megakart volna már szabadulnui Luffytól, minél előbb, nem erőltetné az 1v1-et, hanem egy komplett hadsereggel, esetleg 2-3 testvér segítségével nekiment volna.
Ki is jelentette, hogy ő egyedül szeretné ezt lerendezni, ennek ellenére nem nézi le Luffyt, mindössze szeretné ezt becsülettel lezárni...És mindezek mellett Katakuri biztos abban, hogy Luffy nem tudná őt legyőzni, mivel minden téren jobb, mint Luffy.
Ezzel sajnos csak az a baj, hogy ez is lehet a "lenézés" egy fajtája, sokkal előbb is le lehetett volna már ezt zárni, de akkor Katakuri se lenne valami nagy kedvenc...Ez az állatias magabiztosság teszi számomra nagyon badass karakterré, csak kicsit sajnálnám, ha itt kikapna.
Engem is zavarna, ha valaki besegítene a harcba egy olyan elleféllel szemben, akiről tudom, hogy egyedül is képes volnék legyőzni.
Még valami: Az is látszik, hogy a testvérek ugymond szeretik egymást, összetartóak, ám láthattuk Perospero vélekedését Daifukuról, mikor kiderült, hogy teljesen haszontalan volt a szalmakalaposokkal szembeni harcnál...Ez a kölcsönös bizalom és szeretet csak addig erős, mig nem csalódnak a másikban, ez lehet a helyzet most Katakuri és Flanpe esetében...Véleményem szerint.
Ebben én semmi plot armort nem vélek felfedezni, mint ezelőtt sem, viszont ezt már nem fogom kifejteni.
Szerkesztette: Csilla1050 - 2018.02.01. 15:09