A vérdíjnál arra gondoltam ,hogy mennyi lesz a karakterek vérdíja mikor Luffy kalóz király lesz (itt a csapatára gondolok) és mennyi a vérdíja amikor jelenlegi younkoknak ls dragonnak?
Egyesítve 2018.01.21 20:06:45:
A vége kicsit érthetetlen bocsi szoval jelenleg a mostani younkuoknak mennyi a vérdíja és dragonnak ls Luffyiéknak mennyi lesz akkor mikor már Luffy kalózkirály lesz
Ha jól emlékszem, akkor Ivankov mondta Croconak,hogy régen újoncként találkoztak.
Én azt se tartom kizártnak, hogy Ivankov tanította ki Crocot,mielőtt kilépett volna a forradalmároknál.
Vérdíjak kapcsán 3 elvárásom lenne.
1:Mindengyik szalmakalaposnak 100millió fölötti vérdíjat várok.
2:Megszeretnél élni azt a napot, amikor Sanjinak nagyobb vérdíja lesz Zoronál.
Ezzel elindulna Zoro és Sanji közti rivalizálás +humorként is nagyot ütne.
3:Luffy vérdíja 1milliárd
Szerintetek van jelentősége annak, hogy az 574. fejet címlapján szerepel a Mogura szó, ami ugye Katakuri fegyverének neve? Ekkor halt meg Ace és erről van egy teória, amit most olvastam. Egészen a végéig hülyeségnek tartottam, de ez a Mogura szó tényleg érdekes, hogy felbukkan már ekkor: https://mangahi.n...apter-574/
Vérdíjak kapcsán:
Amikor Luffy kalózkirály lesz, akkor a vérdíja szerintem elfogja érni az 5 milliárdot, Zoronak 4 milliárd.
Jelenleg a Yonkouknak:
2,5-3 milliárd közötti lehet, Dragonnak meg 4-4,5 milliárd.
Paidion, a lényegesebb részeket lefordítanád nekem magyarra? Nem valami jó az angolom, de érdekelne engem is, hogy miről is megy ott a spekuláció Előre is köszi!
Szerintetek van jelentősége annak, hogy az 574. fejet címlapján szerepel a Mogura szó, ami ugye Katakuri fegyverének neve? Ekkor halt meg Ace és erről van egy teória, amit most olvastam. Egészen a végéig hülyeségnek tartottam, de ez a Mogura szó tényleg érdekes, hogy felbukkan már ekkor: https://mangahi.n...apter-574/
Persze még mindig nem hiszem, hogy lenne összefüggés, de azért érdekes.
Ez érdekes volt olvasni, de nekem inkább arra utal az a kép, ahol épp leütik Luffy-t, hogy itt bizony kifog kapni Katakuritól. Bár így lenne.
Tömören. Luffy vs Katakuri és Ace vs Akainu közti hasonlóságokról. Hogy Luffy kombinálja a tűztechnikáját a g4-el, amihez csatolt is egy képet (ami elég Wanos).
A sebeit, pedig befogja sütni a technikájával ezzel elállítva a vérzést.
Továbbá számít egy flashbackre Ace-el, ami elindítja ezt a folyamatot Luffy-ban. Nagyjából ennyi a lényege azt hiszem, ha valamit kihagytam, majd Paidon kiegészíti.
A mogura nem vakondot (is) jelent? Így viszont nem kérdés, hogy miért van ott.
Olvasgattam 1 kicsit a Dressrosa utáni fejezeteket és szemet szurt nekem vmi. Kuzan ugye Kurohige szövetségese lett. Miután Luffiék leléptek 1ből megjelent a CP0 de Shiriu és Lafitte is elment dressrosara hogy összeszedjék Burgesst majd simán leléptek ugy hogy már hemzsegtek a szigeten a CP ügynökök + miután a BB kalózok megrohanták Baltigot utánok azonnal megjelent a CP0. Szerintetek lehet vmi kapcsolata BBnek vagy Kuzannak a CP0lal vagy esetleg Kuzan beépített ugynök lenne?
Kettő dologban biztos vagyok .Kuzan nem fogja elárulni Tengerészetet és nem lesz szalmakalapos tag.
Ha el is fogadja BB ajánlatát, akkor max kémként.
Érdemes még1x végig nézni Smoker és Kuzan beszélgetését. Kuzan inkább kém vagy fejvadász lesz. De kalóz sose lesz.
Oda szerintem csak a láng gyümölcs vonzotta őket, mivel elég nagy értéknem számít már egy démon gyümölcs is, főleg egy logia típusú.
Ha van össze függés ezen felül a kettő team megjelenésében akkor a kulcs figura Lafitte lehet, mivel ha jól emlékszem, akkor ő anno a tengerészethez és/vagy a világkormányhoz tartozott így vagy maradt ott kapcsolata, de ami durvább lenne, ha anno ő is CP0 tag volt.
Laffite egy egyszerű rendfenntartó volt a Déli Kékségen (ha jól rémlik a délin) akit elbocsátottak magatartása miatt.
Ami pedig a CP0-t illeti simán követhették BB embereit Dressrosa-ról Baltigo-ra. Bár nekem nem rémlik hogy BB emberei Dressrosa-ra értek volna de már rég olvastam szóval lehet.