Ohh én nem is tudtam hogy készült két ova is de jó lesz majd megnézem mikor a harmadik évadra várok Köszi a linkeket dungeonlord
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Ám van egy harmadik ova is, és ez nem spoileres, nyugodtan nézhetitek, (bár a ruhája lehet, de azt láttuk a trailebe is)
(lehet én vagyok félreinformált de elvileg ova)
BOKU NO HERO ACADEMIA: SUKUE! KYUUJO KUNREN!
Téves információ Két ova van összesen, nincs harmadik. Az első a Boku no Hero Academia: Sukue! Kyuujo Kunren! (ezt adták ki az első évad után egyáltalán nem spoileres)
A második pedig a Boku no Hero Academia: Training of the Dead (ez kicsit már spoileres)
Arra gondoltam, hogy amíg várjuk a következő részt kitárgyalhatnánk a kedvenc karakterünk/mellék karaktert. Nekem kifejezetten tetszik Bakugou karaktere. Az hogy mennyire agresszív de mégis jó. Nem tudom de olyan mintha Vegita és Gray keveréke lenne, s a viszony is a főszereplővel. Folytonos rivalizálás, de még is fejlesztik egymást. A tornán is mennyire jó húzás volt az alkotótól, hogy Bakugou használta azt a dobást amit Midorya vetett be ellene a páros edzésen/harcon.
Lad írta:
Talán itt a fórumon olvastam (még lehet a régin), hogy a széria zseniális (mellék)szereplőkkel rendelkezik. És nagyon egyet tudok érteni vele.
Kb. nem tudok kiemelni karaktereket, akiket egyértelműen jobban szeretnék, mint a többieket (vagy ha mégis, akkor csak nagyobb számban), mert mind szerethető és kidolgozott a maga módján.Biztonság kedvéért berakom spoilerbe..Pl. Kendou vagy Hatsume, alig szerepeltek, én mégis imádom mindkettőt már most. De talán jobb példa Kirishima. A manga jelenlegi ívében sokat nőtt a szememben. Vagy pl az, amit te is említettél Momoról és Todorokiról. És ugye nem véletlenül jegyzi meg Midoriya sem Todoroki kapcsán, azt a bizonyos főszereplős hasonlatot.
Persze kell idő arra, hogy kibontakozhassanak, de nagyon megéri kivárni.
Nekem nagyon tetszik Shouto karaktere mert nagyon erős és ezt tudja is magáról de nem beképzelt nem tűnik ki a többiek közül és miután Izukuval harcolt akkor ráébredt hogy igaza vaneki az az ő ereje és senki másé nagyon kíváncsi vagyok hogy evvel mekkora fejlődést fog elérni!!
1.évad alapján még nem találtam kedvencet. Ha majd befejeztem 2.évadot,akkor talán lesz 1-2kedvenc.
Egyelőre Nomu sorsa érdekel a legjobban,mert az a szörnyeteget senki se tudja elintézni. All Might hiába győzte le,mikor később megint 100%állapotban visszatért. Gondolom a 2.évadban még nem fog szerepelni.
david56 np .
-Nekem mindig a legerősebbek jönnek be szinte mindenhol, azonban itt nem tudom eldönteni, hogy ő e a legerősebb, mindenesetre nekem Todoroki a best, a háttér amivel indul, a célja, és ahogy a karaktere is a kedvencemmé tette.
-De Dekut is nagyon szeretem mivel mégis csak ő a főszereplő és a kurázsi amivel meglep minket minden alkalommal, kicsit Tokyo Ghoul feelinges ott is egy hatalmas karakterfejlődésen megy keresztül a főszereplő.
-Bakugo nekem nem szimpatikus, de emelett az üvöltöző, "gonosz" énje mellett, látszik hogy minden ellenfelét kielemzi és gondosan felkészül ellenük, az pedig hogy a legjobb akar lenni dicséretes.
-Többieket még nem tudtam megismerni rendesen
Ám akkor ez a Tsuyu-chanos rész ez is OVA?
Youtube OVA
Ugrás a fórumra: |