Ezt miért ide írtad? Ez fikció nem spoiler mehetett volna a manga témájába.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Akkor látogass el ebbe a témába és ott írd le a "teóriákat". Mint minden normális fórumozó.
www.mangamint.com...-piece-825
825 spoiler szöveg.
(100!yeah)
Igen ez már 1 napja kint van, szóval remélhetőleg hamarabb megkapjuk a fejezetet. Érdekes fejezet lesz ez is, bár én nem szeretem a spoiler szövegeket, tegnap is csak azért olvastam el mert azt hittem spoiler képek vannak már.
Van rossz hír is, ha minden igaz megint lesz 1 hét szünet.
Most már biztos, hogy Lola a lánya lesz Big Momnak. Bár sztem ez nem az a képen. A másik a végén az Sanji testvére lehet vagy az apja? Bár nekem túl fiatalnak tűnik.
http://www.shenco...es/1671583
Hát először is ez extrém rövid fejezet volt, 12 oldal... Minden igaz volt, amit a spoilerben írtak, szóval gondolom jövőhéten nem is lesz megint One Piece. Nehéz lesz így kibírni.
Ettől függetlenül tetszett a fejezet, de akkor írok róla többet, ha kijön az angol.
Szerintem biztos nem az apja, túl fiatal, amúgy is gondolom ő Big Mom közelében van. Gondolom valami rokona lehet.
szerintem az apja csak kicsit érdekes hogy köpeny van rajta(ha ugyan arra gondolunk xd)
bár érdekes hány flottája van Big momnak
és ez a bérgyilkos klán is érdekes mondjuk rajtuk biztos nincs körözés mivel nem kalózok és nem is világ kormány emberei(tengerészek is ide tartoznak sajnos).
luffy és kiszabadítási terv teljes pusztítás lesz ott már láttom előre
ja és akashi olvasd el a szabályzatott már nekem is sikerült meg szegnem 1-et
Váó nagyon várom az angolt. A spoiler szöveget nem olvastam szóval csak a képekből próbáltam valamire rájönni. Bár elég beszédesek voltak.
Így elsőre, ami a legérdekesebb az Lola. Azt viszont nem tudom, hogy Lolának Big Mam édesanyja vagy úgy "anyukája", mint Fehérbajusz volt az emberei "apja."
A másik az pedig a fejezet legvége. Hát első ránézésre a fejforma, a szemöldök, a nézés mind kiköpött Sanji. Szóval lehet akár az apja akár a testvére. Bár én inkább testvérre tippelnék. Valahogy nem tűnik annyira idősnek a csávó.
Jah és plusz egy dolog, amin meghaltam. Gondolom a hal mérgező volt és megette azt a részét Luffy, emiatt dőlt ki. Erre Chopper leáll sírni Luffy miatt, de közbe tömi a fejét. Igazi One Piece pillanat. Az ilyenek miatt imádom az egészet.
http://www.mangam...-piece-826
Ez a Mihawk Perona páros hatalmas formaXD Ha jól sejtem Sanji családja is épp annyira rajong a nőkért már értem honnan örökölteXD
Ugrás a fórumra: |