Biztos, hogy nem véletlen a sok egybeesés )
One piece egyéb
Greenboy írta:
Persze, ez alap A tenger bátor harcosa
Én egy sbs-ben azt olvastam (magyar fordításban), hogy valaki megkérdezte Garp kalóz volt-e régebb, mert a One Piece prototípusában Luffy nagyapja szintén kalóz volt. Erre Oda azt felelte, hogy a két mangát különítsék el egymástól és kifejtette, hogy Garp ízig vérig minden porcikájában egy tengerész. Azt hogy minden idők legerősebbike-e ,, még nem olvastam , nem tartom valószínűnek, de ha igaz lenne naaagyon csíípném. DD
Nem kizárható, mert Roger vetélytársa volt élő legenda. Mikor Ace meghal elég határozottan mondja a Sengokunak, hogy állítsa meg különben megöli Sakazukit. Eléggé bepánikolt tőle akkor a főparancsnok. Bár ne nem láttuk mire képes feltételezhető, hogy mocsok mód erős.
Számomra egyáltalán nem volna meglepő a dolog.
Hát az egészen biztos, hogy simán admirálisi szinten van, ez nem is kérdés, szerintem még így, öregen is. Fehérbajusz rendesen húzta a száját, amikor beszállt a csatába, a többi admirálishoz képest (persze ez lehet azért is, mert a többiektől természetes volt, hogy harcolnak, tőle meg arra lehetett számítani, hogy kimarad belőle).
Marcot simán kiütötte, harcolt Roger ellen, és mindenki élő legendának tartja. És persze Luffy nagyapja, egy D.
Simán el tudom képzelni, hogy Yonkou szinten legyen
De akkor gondolom ti sem tudjátok megerősíteni az infó hitelességét.
Marineford Arcig még talán,de 2év után sokat változott az erőviszonyok.Kora ellenére jól tartja magát,jobban mint Rayleigh vagy Whietbeard.Azonban Sengokut erősebbnek tartom a képessége miatt.
Apropó ez már nem offos?Nem ide kellene írni az erőviszonyokat xD .
Greenboy:
Eljön majd a nap .
Hogy a kora miatt rosszabbul tartja magát Rayleigh, mint Garp? Hát lehet benne valami, hisz meg is jegyzi hogy elfáradt, míg úszott egyet a Calm Belt szélétől Amazon Lily-ig, na meg hogy csak egyenlő félként tartotta fel Kizarut.
Eszembe jutott valami amiben nem vagyok biztos. Úgy emlékszem valahol azt olvastam, hogy Oda azért rakta be Robint a csapatba mert az egyik inasa vagy szerkesztője azt mondta hogy a Szalmakalaposok között nagyon klasszul mutatna. Nos lehet baromság, mert ugye Robinnak fontos szerepe van, na meg Water7, Eines Lobby stb. Csak mégis valami ilyesmi rémlik, aztán valószínűbb hogy bevertem a fejem.
Ugrás a fórumra: |