A kisebb visszaemlékezés végül ismét kellett, hisz megtudtuk, hogy Elbaf és az óriások miért is gyűlölik (még jobban) Big Mom-ot. Meg hogy hogyan kezdődött a süti szigetek kialakulása
Hogy a tükröt eltörte BM hangja az egy dolog. De hogy a KX rakétát is... Reméltem hogy valami hatása azért lesz rá. Így elég nehéz lesz a szökés amire 2 opció maradt:
- jön a Mama Rage és mindenkit válogatás nélkül megtámad és a káoszban sikerül.
- Bege képességével szöknek meg.
Beget eddig is nagyon erősnek és okosnak tartottam. Ez a képessége az erejét mutatja mindenképp jó volt látni
Wow. Na most már tényleg nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fognak ebből a szituációból kimászni...
Őszintén szólva nem hiszem, hogy az a kastély bármilyen tényleges védelmet nyújtana nekik...
Azért itt még igen sok lehetőség van. Pudding a Tamatebako és még az sem kizárt, hogy Bege testében van tükör. A harc is egy opció.
Ez is jó rész volt. Ceasar meg gyökér volt képtelen vagyok megérteni, hogyan hozhatta a létező legrosszabb döntést.
Persze de Puddig csak akkor képes használni a képességét, ha nincs ellenkezés.
A Mamának pedig most nincs más a fejében csak a Rage. Persze lehet hogy emiatt a Tamatebakoért nyúl de nem tudom szerintem először a saját erejére támaszkodik.
A harc is opció lenne de kijelentették hogy esélyük nincs... valszeg így csak a menekülés marad.
CC meg ja... nem is értem hogy hogyan gondolta hogy belibben a sikoltozó Mamához akinek a hangját elég elviselni. Egyértelmű volt hogy azt tükör ki nem bírja.
Szerintem nem volt egyértelmű,hogy elfog törni a tükör. De különben nem tudnák használni a tükör szilánkokat? Mondjuk nem hiszem h azzal lógnak meg, mert kell még egy csavar a meneküléshez. Túl egyszerű lenne ha azt használnák, vagy lenne Begében egy tükör.
Jon írta:
Mindig olyan szépen hangzó elméleteket gyártunk, aztán mennyi válik be belőle?
És megint. Ki gondolta volna ezt? De tényleg?
Nem gondoltam volna, hogy kapunk még flashback infókat, de jó volt, fontos volt. Azt meg végképp nem gondoltam volna, hogy a Mama sikítása összetöri a rakétákat... ha valamiben, hát abban biztos voltam, hogy el fogják találni, de nem hal meg, csak legyengül, és ez esélyt ad nekik majd a menekülésre... hát nem
De azért látható, hogy ez azért nem volt ostoba a terv, a Mama csapata is berezelt a rakétákat látva.
https://jaiminisb...868/page/9
Ez sem semmi. Vajon mennyi lehet most a vérdíja? Van egyáltalán értelme vérdíjaknak ilyen szinten? Nem hiszem.
https://jaiminisb...68/page/13
Azért ez milyen kemény kép így alul, Katakuriékat együtt látni. Tényleg semmi esélyük sincs. És Luffytól sem látunk túl gyakran ilyen arcot
Őszintén szólva nem hiszem, hogy az a kastély bármilyen tényleges védelmet nyújtana nekik...
Én szerintem meg ez egy nagyon komoly védelem. Nyilván nem fog kitartani sokáig, de az, hogy random felhúzott egy (gondolom) felfegyverzett kastélyt, mutatja, hogy milyen erős Bege, ha védekezésről van szó. Meg a név (Big Father) is nagy poén
Viszont hogy hogyan fognak megszökni... fogalmam sincs, de tényleg, elképzelésem sincs. Viszont ha fülüket-farkukat behúzva menekülnének... azért az keserű szájízet hagyna, meg nem is tudom elképzelni Luffyról. Sanjinak is kijárna egy igazi harc. Pudding helyzete is bizonytalan... most ő marad Big Momékkal? Elvileg semmi oka nem lenne most bemenni a kastélyba, öngyilkosságnak tűnik.
Nem hiszem, hogy sok van még hátra a szálból. Szóval hamarosan kiderül majd. De most már tényleg nem tudom, hogy mi lesz.
Annyira nem vagyok meglepve, hogy befuccsolt a terv és a tükör is összetört, szerintem ez várható volt, csak az volt a kérdés, hogy milyen módon sülnek be. Oda nagyon jól megoldotta, akik eddig csalódottak voltak Big Mom miatt, az utóbbi fejezetek után már nem nagyon nézhetik le/csalódhatnak az erejében. Igazából most Caesart sem lehet nagyon hibáztatni. Gondolom Mama csak hosszabb idő elteltével "nyugodna meg", vagy ha kicsinálná Luffyékat, Beget és a Germát. Gondolom ameddig meg nem lépnek, addig ragelni fog, szóval teljesen mindegy volt, hogy mikor jön elő, 5 perc vagy 1 óra nem számít. Az már másik kérdés, hogy mivel távolságból nem tört volna el a tükör, de jelenlegi helyzetet tekintve nem nagyon jutottak volna messzire. Igazából elégedett voltam, hogy egyfüst alatt a terv bukásával ezt is elintézte.
Plusz pont még a mostani visszaemlékezésért is. Bár kicsit ismerős volt a főszakács valami hasonló szerepet töltött be Big Momnál, mint Trebol Doflamingonál, terelgette a még fiatal, naív és tapasztalatlan tehetséget.
Már én is olyan fejet vághattam, mint Luffyék, nem azért mert meglepett volna a terv kudarca, hanem Bege és csapatának a reakciója az nagyon adta.
http://readms.net...68/4326/15
A vége kicsit meglepett. Bege inkább startégiában és védelemben erős, de azért, aki olyan terveket szövöget, hogy levadász egy Yonkot (még ha nem is szemtől-szemben), attól azért erőt is elvárok. Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből Oda, de eddig ennek kicsit "minél nagyobb annál nagyobbat esik" szaga van.
Igazából már csak Puddin sorsa, ami még hangsúlyosabb, és a "megbékélés" a Germával, ami még tisztázatlan. Utóbbi nem hiszem, hogy sok időbe telik, utána elvileg már tényleg csak a kínkeserves menekülésen lesz a hangsúly szerintem.
Luffy azt mondta többé nem menekül el. Legyen az admirális vagy egy Yonkou. Szóval harcolni fog velük. Ezért fog kelleni a Tamatebaki, hogy valami megszakítsa a harcot. Pudding, pedig arra, hogy törölje Mama emlékeit róluk, mert így tuti addig ragel, amíg meg nem hágja őket.
Más lehetőséget nem igazán látok. Külső segítségre nem számíthatnak. Még ott a lehetőség, hogy Bege feláldozza magát értük és a családjáért. Hiszen benne vannak tükrök, amin keresztül mindenki elmenekülhet őt leszámítva.
Számomra Ceasar érthetetlen egy tudód még is mit várt, hogy mi történik a tükörrel, ha a Mama kiadja a magas C-t?
Ostobaság volt oda menni. A másik, ami miatt furcsa a dolog, hogy elbuktak és gyakorlatilag halálra vannak ítélve. Ha nem tesz semmit és csak simán megöli Brüleet, akkor senki nem is tud az árulásáról. Maximum Perospero sejtheti, de bizonyítéka neki se lenne. Bege tuti nem CC szívét fogja elővenni és bökdösni, mikor az élete a tét.
Ha pedig még is ennyire megakarta őket menteni igen is várhatott volna egy jobb pillanatra vagy kitalálhatott volna valamit, mert ez a lehető leghülyébb elgondolás volt. Adott a szarnak egy pofont.
Két képet kiemelnék, ami számomra mindent vitt.
Az első mikor Ceasar várja a rakéták hatását. https://jaiminisb...868/page/7
Mintha magamat látnám játék közben, mikor összehoztam valami rohadt nagy sereget vagy egy über imba cuccot és alig várom, hogy lássam a pusztítást, amit végez.
A másik, amin sírva fakadtam az a három retardált, mikor instant menekülőre fogják https://jaiminisb...68/page/11
Ide gondolkoztam, hogy beszerkesztem a két bubiba, hogy "Ha nem, hát nem! Viszlát!"xD Viszont ez így is tökéletes.
Nem normálisak
Akárhogy is lesz imádom ezt az arcot. persze jó lenne egy kis harcot is látni, de azért megnézném a Mama Raget is. Oké már láthattuk egyszer (pont az animében volt a legutóbbi rész) amikor sütirage volt. Ez viszont mivel a kép miatt lesz valszeg sokkalta durvábban nyilvánul meg (ha lesz persze).
Bege képességére is kíváncsi vagyok, nyilván azok az ágyúcsövek sem dísznek vannak. Persze az erőviszonyokat nehéz megítélni, de maximum is olyan szinten lehet, mint Luffy. Viszont azt is elmondta a tervezgetésnél, hogy ha a terv befuccsol, ő lesz az első aki lelép.
Jó fejezet volt. Viszont jövőhéten szünet.
És most már el nem tudom képzelni, hogy szöknek meg. Már tamatebako sincs, ami segíthetne rajtuk. Nagyon nagy szarban vannak.
Hát ez a power rangeres megmozdulás a germa részéről kb mint halottnak a csók. Főleg miután végig bőgték az előző pár fejezetet szánalmas módon...
Gondolom sanji fog virítani valamit a szökéshez ha már köré épül ez az arc, de a germa flotta is ott parkol valahol az is lehet, hogy az egész csiga flotta felmászik és össze állnak valami baszó fegyverré.