Köszönöm!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Hali! Lenne egy kérdésem. Feltűnt, hogy a Horriblesubsos One Pieceből hiányzik jó néhány opening, illetve talán még a sorrend sem stimmel, de ebben nem vagyok biztos. Hogy őszinte legyek, olvastam én már itt a fórumban ezzel kapcsolatban valamit. Legalábbis azt hiszem. Viszont most akárhogy lapozgattam a fórumot, nem találtam ezt a beszélgetést. Én elég opening fanatikus vagyok, szóval érdekelne. Valaki ki tudná fejteni esetleg, hogy mi is a helyzet ezekkel az openingekkel? Miért hiányoznak? Illetve az endingekkel mi a helyzet? Csak ezeknél a verzióknál hiányoznak, vagy alapból sem voltak?
Látom sokaknak nemsikerült értelmezni amit előző héten írtam. Megjegyzem egy nem animés barátom is jobban értelmezte mint itt a többség.
Most leszögezném, kb általános suli óta jó 10 éve, használom, és hálamat fejeztem ki az oldal fordítóinak. Ha csak egy likeal, comment, vagy 2 alkalommal ha nemis közvetlen én, de régi barátomom keresztül akivel együtt animéztünk juttatunk el ha nemis sok pézzt. De amit tudtunk azt beleadtunk.
És ÉN VAGYOK AZ UTOLSO AKI SZARIK BELE MEG ÁTMEGY MAGYARANIMERE mert ennyit ér a munkája a fordítonak meg mittudom én még mikkel vádoltak meg telibe 1 komment után.
De annak hog rinyáltok mint a fürdősök egy olyan témában ahol jogilag nemtudsz swmmit kezdeni. Hisz neked sincs közöd az egészhez és rajongói címszó alatt segítesz tobb emberhez eljuttatni ezt a gyönyörű mesteeművet. Stb. Stb
Akkor vagy kelljen fel a picsádról, keresd meg a csávót és személyesen beszeljetek meg basszad pofán ahogy azt ember létedre illik. Ha már az animében órákig nézed ahogy verekednek...
Vagy talaljatok ki egy a meglévő adatok, statisztikak alapján egy olyasfajta fizus rendszert amivel megéri vagy majdnem megéri a fordítáaban lévőknek is.
Ahol hasamra ütök egy one piece resz a nagy nezettseg miatt egy 20ftnak megfelelő aranyért tudnál megnézni. Az oldal pénztárcájába tudsz aranyat venni x ftért. Pl 500ft 500 arany. Na most ha egy anime kevesebb es nem plusz 3000+ megtekintésű mint a one piece, ami így matek szerint 3000×20 60k. Abbol a fordító és egyéb emberek munkájá, idejét meglehet normálisam fizetni.
Rögtön más lenne a lendület, a nyakam teszem rá.
500ftért azaz 500aranyért szerintem jópár részt, vagy mangát meglehetne nézni 1 hónapban... Ha valakinek nem elég, akkor esetleg fizus cast rendszert kitalálni a korlátlan MINŐSÉGI, RENDSZERED tartalom miatt.
Nyilván kultúrált keretek közt, és valamellyest fiatalabbakra szabva is akik csak 13 évesek pl. És nincs mony.
De ne nekem kelljen ezen gonfolkodnom. Nem én futtatom 10en éve a legrégebbi egyfolytában üzemelő magyar animés oldalt.
Esetleg felhasználónként, a felhasználó nevét autómatán belegeneráltatni az oldal segitségével az epizód közepébe. Így lelehet szürni, es tiltani aki ezt feltölti máshova. És ha van egy kis hozzá értés is ipn keresztül az egész hálózatukat letiltani es vagy más gonoszságokat csinálni.
De ez csak 1 random örtlet, ami nem tul sok munka ám lenne értelme felhasználó báis szűrés végett, es nem elhanyagolható probléma.
De ha azért késik tovább a felirat mert rinyáltok mint egy 6evés, akkor nincs miről beszélni. Nézem angolul.
Lassan 10éve egy vasárnpi reggeli rutin számomra, hogy felkelek megcsinalom a bundás kenyeret. Enni adok az állatokbak és leülök megnézni az új heti részt.
Én vagyok az utolsó aki csakúgy átmeny másik anime oldalra... namost ez nincs mert még a hisztit is belekell rakni, és habár középfokú az angolom egy két szót énse értek, és éppen a jó tejfölös bundáskenyér majszolása közben, amit a heti 1 szabadnapomon végre kiélvezetek mint reggelit azt nem úgy akarom hogy azon gondolkodom hogy most ez mitafaszt mondott pontosan
Remélem sikerült magam és az álláspontom jobban megértettnem.
Egyesítve 2024.03.03 10:13:41:
Hozzáteszem ha a legtöbb ezvolt amire jutottatok a rinyálásy és a jajj nemtudunk vrlük megeggyezni,dogozni címszó alatt lévő további rinyálás és újjal mutogatás akkor szerintem itt a probléma megoldó képesség határait már elérték a sráccok, ha ez ígyvan akkor nem várok sokat tőlük mint ember az életben sem. Ahogy más sem.
Ha nekem előbb jutott eszembe bármi hasonló a fentiekben felsorolt teljességgel működtethető rendszer, mint itt bárkinek és az nem csak 2 mondatig terjedt akkor van baj.
Akarhogy nézrm ezt már megoldhattátok volna magatoknak. És vagy hasonló képpen szavázsokkal a közösséggel, ha már ti nemtudjátok merre van az arra.
Ha kell személyesen is elmagyarázom nyugodt értelmes gondolatmeneten végig vezetve. De akkor szinte biztos hogy alkalmatlan 16 éves befordult kis kocka semmirekellő gyerekek próbálnak meg valamit kitalálni, ami a hiszti lett jelen esetben. A forditasokat se csak ok lopjak, es nemis most kezdtek el. Ezt mar rég kilehetett volna találni. Dehát az egyszerűbb hogy csori fordítóval még rá nyomtok egy fél a4es oldalnyi rinyát miközben örült hogy befejezte az epizód tényleges fordítását, időzítését stb. És te még ezzel basztatod pl.
Valahogy olyan szomorúsággal tölt el hogy ehhez idáig, így kellett eljutni. Csalódtam az oldal vezetőiben. Mert feltételeztem nálam idősebb, értelmesebb emberek hozták ezt annó létre. De ebből a fajta probléma, "válság" kezelésből semmi jót nemtudtam leszürni..
Elnézést az ékezetek hiánya végett, őszintén szólva szarok bele az ékezetbe. Csak a jobban érthetőség miatt kezdtem el így megírni a véleményem, amit nagyjából tartan is tudtam ahogy nézem.
@KondaX kíváncsi vagyok te mit csinálnál, ha valamit teljesen ingyen rengeteg szabadidőbet beleölve megcsinálnál egy bizonyos közösségnek, viszont valaki azt pofátlanul a megkérdezésed nélkül felhasználná (annak ellenére, hogy fehívod arra a figyelmet, hogy kérjen ehhez tőled engedélyt) felépítené belőle a saját hírnevét, pénzt keresne belőle, téged meg arcon köpne és elhajtana a picsába, hogy így jártál. Mondjuk a helyesírásodat nézve nem is várom tőled, hogy átlásd a teljes egészet. És ebben az egész történetben nem csak a Naruto-Kun.hu-ról van szó, hanem sok más fansub csapattal is ezt csinálják. A magyaranime kiakarja magának sajátítani a fansubolást és a fansub csapatokat. Ha fansub csapatként nem állsz be melléjük/mögéjük, akkor ellenségként kezelnek.
Ugrás a fórumra: |