Rövid? Te mindig ezt mondod Rengeteg minden volt ebben a fejezetben, én még gondoltam is rá, olvasás közben, hogy ez most hosszabb, mint szokott lenni.
Szerintem nem kell készpénznek venni, hogy Kurohige is így szerezte meg a gyümölcsöt Bajusztól. Nem mondom, valószínű, ezek után, de ki tudja.
Az a tengerfenékes dolgot szerintem nem feltétlenül kell komolyan, szó szerint venni. Eleve olyan karaktertől hangzott el, aki csak legendákból ismerhette a gyümölcsöket, másrészt meg a manga legeslegelején volt. Lehet, hogy eredetileg a tengerfenéken terem, de a reinkarnálódás már a legközelebbi gyümölcsben történik.
És azzal sem értek egyet, hogy rövid lett volna a flashback. A tömörség sokszor sokkal ütősebb, mint amikor valamit 8-10 fejezeten át nyúznak. Másrészt nem kell mindenkit minden részletbe behatóan megismerni. Annyival jobb, amikor nem tolnak le valamit a torkunkon, hanem így, ahogy most Oda, megmutatja, és ránk hagyja, hogy mit kezdünk az infóval. Harmadrészt a Mama még nem lesz itt lezárva. Ebben biztos vagyok. Szóval akár nyugodtan vissza is térhetünk majd a múltjához akkor, amikor visszatérünk hozzá, mint karakterhez, Kaidou után.