Kedves Naruto-kun.hu csapat, én nagyon szeretem az igényes munkátokat és ha a lenyúlás miatt tartanátok 1 hónapos szünetet, engem nem zavarna, remélem másokat sem.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Doki írta:
Kedves Naruto-kun.hu csapat, én nagyon szeretem az igényes munkátokat és ha a lenyúlás miatt tartanátok 1 hónapos szünetet, engem nem zavarna, remélem másokat sem.
Köszi a feliratokat srácok! Ha már így ötletelünk,szerintem havonta két feliratot dobjatok a letöltési részbe,hogy azért haladjon a dolog,csak ne túl gyorsan (minden hónap elején,vagy valami). A tele spam-elt ráégetett témák nem érdekelnek,szóval ahhoz nem is fűznék semmit.
Amúgy ezeket a felirat nyúlásokat szinte lehetetlen megakadályozni,mert miért hagyná abba? Szóval max. talán lelassíthatnátok a publikálást és a fent írtakat kiegészítve, egy jól ellenőrzött körnek elküldhetnétek mindig a friss anyagot (a többiek meg kapják a havi kettőt),vagy valahogy így lehetne ezt intézni talán.
Minden ötletet támogatok, akár egy előfizetési rendszert is (pl támogatóknak hamarabb érkezik a felirat stb), viszont ezekkel nem tudom nem -e veszítenének még több nézőt. Én is hányok az igénytelen feliratoktól, de pl havi 1-2 alkalommal történő kiadásnak nem örülnék, hisz érdekel és szeretném minél előbb magyar felirattal nézni az új részeket.
Kitartást a "harcban" és sokadszor is köszönöm a munkátokat
Inkabb fordittatom le AI-al, meg ha 20 szazalek nem a legpontosabban is sikerult. Minthogy varjak 2 napot mert meg ra kell egetni az a4es lap tartalmanak megfelelo hisztit. Menjetek csinaljatok valami tenylegeset, aminek hatasa van. Vagy puszi csok megy minden tovabb, mert ezzel aztan a loszart sem eritek el a falu vegen.
Csak azt hogy az ember tenyleg inkabb nezi meg ott, mert itt sem jon ki elobb lofasz sem es meg hallgathatod a hisztit is. Ami tokfolseleges mert jogilag ugysem tudsz semmit ezellen tenni szoval kerdes hogy van e tokod es elintezed ahogy a fohosok szoktak az animekben. Vagy hisztizel tovabb ahogy azt szoktak a mai fiuk a gep elott.
Mekkora megállapítás! Jogilag nézheted azt aminek megvásárolják a vetítési jogát, és mivel kevesen vagyunk nem éri meg üzleti szinten, ezért nem fogják.
Inkább nézi ott amit innen lopnak, ez is érdekes hozzáállás. Na pont ezért vannak azok az üzenetek mert innen lopják, és a kis Dudleyk inkább ott nézik mert egyel kevesebbet kell kattintani. Fura de vannak más gyűjtő oldalak is ahol fent vannak az itteni fordítások, valahogy sikerült velük megegyezni, ezekkel valamiért még se. De biztos az itteniekben van a hiba...
Késleltessetek csak amennyi jól esik én várok amíg csak kell!
Na igen. Ez a színvonal az ahol mindegy is, hogy lelkiismeretesen elkészült fordítás vagy ai fordítás. Sok ember nem is érdemelne többet, de lehet, hogy még a különbséget se látják. A valódi kérdés inkább az, hogy az ilyen emberek miért mennek a teli vályútól a még csak megterített asztalhoz, ahol mások a vacsorát várják?
KondaX nyugi, már ezerrel dolgozunk azon, hogy minden vasárnap hajnalban eljusson a feliratunk azokhoz, akik megbecsülik. Nyugi, te nem leszel köztük. Köszönjük, hogy itt voltál és benéztél, hiánypótló volt a hányásod.
Én is megvárom inkább a Ti fordításotokat, minden anime-nél, amit nézek és fordítjátok, láttam már pár nagyon rossz fordítást másoknál, inkább a minőség+ csúszás, mint a félre/tele helyesírási hibával fordítással előbb nézzem. Nem érdekel hogy adott anime máshol már hétfőn elérhető, itt meg szerda-csütörtökön, inkább megvárom.
Egyike voltam aki nemmel szavazott, bár lehet előtte kellett volna megkérdeznem ezt, sajnos utólag gondoltam ebbe bele, bocs ha támadásnak vélitek amit írok, eléggé tudatlan vagyok az egész témában, épp ezért kérdem.
De én totál nem értem még is hogyan "aratják le a babérokat" a magyaranime oldala? ugyan úgy ki van tüntetve az oldalukon hogy ti vagytok a fordítók, és meg is köszönik nektek, minden egyes epizódnál oda van írva, akkor még is miért másabb EZ mintha az indavideón valaki felrakja a videót? csak mert ennyi erővel már évek óta elkezdhettetek volna "tüntetni" ez ellen, hiszen az inda videó tele volt feltöltésekkel.
Főként ezért szavaztam nemmel, de a másik kisebb ok, hogy azért engem zavarnak az átúszó feliratok ami szinte a képernyő negyedét befoglalják és sokszor az agyam úgy fogja fel hogy ez egy újabb fordítás és ezért oda-oda pillantok fentre is hogy mit írtok, ezzel pedig el veszi a figyelmet ténylegesen az anime nézéséről.
fuhaaa Olvasd el a rövid összefoglalót és nagyjából minden kérdésedre választ kapsz: https://www.narut...ost_116576
Az indáról még pluszban annyit: valóban fel voltak töltve a munkáink már évek óta mások által, de akkor még nem az volt fontos az embereknek, hogy 2 kattintással elérjék az online videót. Tehát jártak hozzánk, beszélgettek a fórumon, éreztük az életet. Most már kihalt egy rakás felület, de érdekes mód, máshol fent van a munkánk, ott meg pörög. Szóval kicsit mások a körülmények.
Ugrás a fórumra: |