Nagyon jó fejezet volt.
Nem meglepő, sőt érthető, hogy a tengerészet kíséretet biztosít a Világ Találkozóra, hiszen Marijeois-ban lesz, szóval nem is árt a biztonság.
Jó volt Viviéket újra látni. Cobra valóban nincs jó bőrben, a kíváncsisága azonban még bajba is sodorhatja őket, bár tetszik, hogy kicsit számon kérné a kormányt.
Kicsit keveslem, hogy csak 50 ország vesz részt a találkozón, hisz elvégre a One Piece világa elég nagy.
Jó volt még több régi arcot látni. II. Elizabello kastélya kicsit sokkolt, eléggé egós a csávó..
Végül csak igaz lett, hogy Carrot felszökött Luffyékhoz, az a színes borító árulkodó volt egy kicsit. Aranyos meg minden, de én nem érzem úgy, hogy tag lenne.
Vége meg nagyon izgalmas volt, most elég lesz kibírni megint egy hetet. Nem hiszem, hogy túl nagy csata lett volna Dragon és Teach között. Dragonék valószínűleg időben leléceltek Feketeszakáll meg kiélte magát és elpusztított mindent. Én is minimum Yonkou szinte lövöm be Dragon és a forradalmárok erejét, csak Dragon eléggé megfontolt ember és gondolom kerüli a felesleges konfliktusokat.
Még mindig rengeteg szál és nekem már szinte mindegy melyiket mutatja, mert most szinte mindegyik érdekel. Bár ha már elkezdte ezt a Dragonos szálat és pár fejezettel ezelőtt Apooékat, akkor kiderülhetne már a közeljövőben, hogy mi lett velük.