Jaja és a spoiler alapján megint nem történik semmi
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Valamilyen szinte egyetértek Hieiel. Nekem is inkább Katakuri felé billen a mérleg, bár mint már máskor leírtam engem nem zavar, ha Luffy győz. Ennek az oka pedig, hogy őszintén megmondva nem tudom, hogy lehetne másképp megoldani, hogy Luffy hakija fejlődjön. Nyilván még egy timeskip nem fér bele és felesleges is. A másik, hogy harc közben fejlődnek legjobban a képességek és végül is jogos, hogy kitől lesné el, hogyan legyen erősebb a hakija, mint a legjobbaktól? Másrészt szerintem szépen van megoldva a dolog ezzel, hogy Rayleigh tanításaira emlékezik vissza és annak segítségével jön rá a dolgokra. Hiszen gondoljunk bele Rayleigh Kizaruval, egy fénysebességű emberrel harcolt. Szerintem ahhoz, hogy vele harcolj nem is lehet gyengébb az érzékelésed, mint hogy a jövőbe láss egy kicsit. Másképp, hogy kerülnéd el vagy fennéd fel a harcot fénysebességű támadásokkal? Szóval igen szerintem Rayleigh érzékelése is van olyan szinten kb mint Katakurié.
Utolsó gondolatként pedig én abban reménykedem még, hogy ebben a harcban Luffy nem legyőzi Katakurit, hanem közel egyenlő ellenfelekként jönnek ki belőle. Oda biztos ki tudna találni valami elegáns megoldást arra, hogy döntetlen legyen és Luffy el tudjon menekülni.
U.I.: Ha ebe a topicba túl hosszú volt ez az okfejtés akkor elnézést kérek érte és légyszi mondjátok melyik témába illeszthetem át.
hgabi: Én mindkettőtök véleményét osztom sztem Hieinek az a legnagyobb problémája hogy ez egy szálon belül történik túl gyorsan amivel énis egyetértek.
Ha Oda úgy írta volna meg hogy előbb jön a Weeble-s szál ahol Luffy Observationje elkezdett volna fejlődni és teszem furcsa dolgokat tapasztal ( értsd kicsit belelát a jövőbe, nem úgy mint Katakuri hanem nemtom ilyen bevillanásokat) aztán utána jöttek volna Totlandra ahol Luffy megismeri Katakurit és megismeri hogy az Observationnek ez a szintje is létezik és a már korábban elkezdődött fejlődése itt kiteljesedik akkor sztem teljesen elfogadható lenne hogy Luffy veri Katakurit. Mert volt egy kis előzménye. De most így Luffy jött, aztán szarráverték, aztán mégse, aztán mégis, bevetette a Rayleigh flashback no jutsu és voálá egy szinten van Katakurival.
Tudom történetvezetésileg nehezen lett volna kivitelezhető amit írtam mert Zoun már elrabolták Sanjit.
Ja miután kimondta legalább kétszer és Sanji is valszeg nem fogja megverni xd
És én hol írtam ki hogy ki lett mondva? Ha már a támadásait kivédi az is elég amíg Big Momot telegyömöszölik a tortával. Márpediga spoiler elég világosan leírta hogy ugyanazt a jövőt látta mint Katakuri és ettől Katakuri igencsak meglepődött.
https://orojackso...ers.47420/
Üres járatnak tűnik a spoiler alapján.
itt van de nem angol http://mangadoor....-piece/892
Luffy suffers in agony . Katakuri finaly admitted his strength but , he says " he was distracted" and this gets Katakuri disappointed / (in despair?) .
Flampe shoots with the blowpipe again but Luffy avoids it by observation haki .
Katakuri notices Flampe .
She expected to be praised by her elder brother, but he said that it is tedious to interfere in "mens match" .
He gets enraged and shows his mouth . Further more to make himself in the same condition as Luffy , he stabs himself with his 3 forks-spear . And tells Flampe : "If you are laughing at Straw-hat then you should laugh at me too " .
Flampe is disillusioned by Katakuri's riped mouth . She spits her gum on his face and says that she will not admit him as her older brother anymore .
memories [ " monster " , "pelican eel"] . Katakuri throws a clear smile .
Flampe threaten to spread his mouth-picture all over the country .
Luffy and Katakuri both release their conqueror's haki . Katakuri is naked at the upper half of his body and standing in boxing position . ( https://i.imgur.c...UfVb5i.jpg )
Hasonló spoiler, pár újabb részlettel:
https://i.imgur.c...Jk6kWL.jpg
Oké, nekem annyi a kis gondom ezzel, hogy Katakuri harc közben kb mintha személyiséget váltana. Egyszer meg akarja ölni Luffy-t aztán meg akarja törni, most meg már tiszteli és egyenlő félként akar vele küzdeni.
Az a gond, hogy még a harc előtt azt mondta, hogy ő maga elintézi Luffy-t, mert később olyan ember lehet, aki veszélyt jelent Big Mamra. Kövezzetek meg, de én azt gondoltam ebből, hogy tényleg teljes erőbedobással szét akarja majd zúzni Luffy-t. Nekem az eddig látottakból Katakuri és Perospero a két vezető aki irányítja a többieket és vigyáz a családra. Most pedig hirtelen ez háttérbe szorult és kockára teszi a saját csapata biztonságát, mert azzal ő is tisztában van, ha veszít akkor Luffy-t később nem tudják megállítani.
Ugrás a fórumra: |