Elárulom, hogy se Jinberől, se Vistáról nem volt szó az utolsó Sbs-ben. Legalább is abban, amit én olvastam biztosan nem.
Sőt a vérdíjak sem az sbs-ben voltak.
One piece egyéb
Úristen...
Dungeonlord,a te felfogásodat én mai napig nem értem és szerintem nem is fogom érteni.
Olyan harcokból indulsz ki,amig max voltak 1-2 percesek,főleg benne van a pakliban azis,hogy teljesen komolytalanul harcolt Mihawk Jinbe és Vista ellen.Talán Vista ellen egy 20 másodperces kardrántást láthattunk,sőt még annyi sem volt...
Jinbe ellen is max másfél percet harcolt,aztán rögtön ki is ütötte.
Sőt,én még harcnak sem tudom nevezni...
Mihawk az erejének a negyedét sem mutatta fel,de nem csak ő hanem a legtöbb warlord sem csinált túl sokat.
Már csak abból kiiundulva,hogy Shanks riválisa,és akármi akármit mond mihawk kardforgatás szempontjából erősebb mint Shanks,sőt szerintem a hakija is jóval megközelítheti az övéjét.
Tehát,összegzem:Mihawk riválisa az egyik yonkonak,és simán képes lenne felvenni vele a versenyt.Másodszor pedig ne olyan harcokból ítéld meg a karaktert,amiről jól tudjuk,hogy semmit sem mutatott meg az erejéből és teljesen komolytalanul vette az egész dolgot.Harmadszor pedig még mindig alig tudunk róla valamit,tehát csak akkor fogjuk 100%-san eldönteni,hogy milyen szintű-e Mihawk,ha egy komoly csatában komolyan is fog harcolni...
Ennyi részemről
Germa66 írta:
Hiei írtam ez az új databook új kiegészítője ha nem hiszed keress rá, megfogod találni.
Linkeltem magassági sorrendet,térképet, és most egy újabb érdekes témát szeretnék megosztani . Az pedig Luffy összes sérülései :
https://www.youtu...-pnz-ly8Zg
Jelenleg a One piece nem vagyok megelégedve, de azt el kell ismernem, hogy Luffy elég komoly sérüléseket szerzett a történet alatt.
Sokan feltették már a kérdést, hogy ha Kizaru olyan gyors mint a fény ( 300 000 km/sec ) akkor miért nem keresi meg a One Piece-t ezzel az irdatlan nagy sebességgel.
Nos szerintem ezért:
Ott van Flash, aki a sebessége melett LÁTJA A TÁJAT MAGA KÖRÜL!
Viszont a DBZ-ből is eszméletlenül gyorsak, de nem tudnák azt megcsinálja mint Flash, mivel ők ezt nem tudják, ő nekik ez a combat speed-jük.
Ugyanez a helyzet Kizaru-nál is, a combat speed-je olyan gyors, mint a fény.
Remélem érthető a válaszom.
Gondolom, az Adatlapon található Epizódlistára gondolsz. Egy emberként sajnos nehéz a weblapot is karbantartani, publikálni, a csapat munkáját felügyelni, a projekteket koordinálni és a saját projektjeimet is vinni, úgyhogy a kevésbé fontos dolgok sajnos így járnak hasonlóképp emiatt nincsenek készen a 160-584. magyar fejezetek, valamint a feldolgozásnak minősíthető TV Specialok és mozifilmek.
https://www.youtu...VacgZ7mPHE
Emlékszem, libabőrös lettem ettől a monológtól. Ahogy nevet... meg eleve az egész, zseniális!
RIP!
Megjelent az új Vivre Card kezdő készlet 2.része
Lényeges infók:
Going Merry:
-Magassága:1100 cm
-Hosszúsága:1300 cm
-Típus:Caravel
Sunny:
-Magassága:5600 cm
-Hosszúsága:3900 cm
-Típus:Brig Sloop
Broggy:
-Kora:160 éves
-Magassága:2130 cm
-Vérdíja:100 millió
-Származása:Elbaf
Dorry:
-Kora:160 éves
-Magassága:2260 cm
-Vérdíja:100 millió
-Származása:Elbaf
Sabo:
-Kora:22 éves
-Magassága:187 cm
-Megfigyelés és Fegyverzet színe haki használó.
-Vérdíja:602 millió
Fujitora:
-Kora:54 éves
-Magassága:270 cm
-Ördöggyümölcs:Zushi-Zushi no mi (Taposó-Taposó gyümölcs)
-Származás:Grand Line
-2 évvel ezelőtt,Crocodile bukása után úgy döntött,hogy eltörli a warlord rendszert.
Sengoku:
-Kora:79 éves
-Magassága:278 cm
-Megfigyelés,Fegyverzet és Hódító haki használó.
-Származása: South Blue
-Azok közé tartozik,akik ismerik a Világkormány legfőbb titkait.
Garp:
-Kora:78 éves
-Magassága:287 cm
-Megfigyelés és Fegyverzet színe haki használó.
-Származása:East Blue
Tsuru:
-Kora:76 éves
-Magassága:204 cm
-Ördöggyümölcse: "Laundry" (Mosó-Mosó gyümölcs)
-Megfigyelés és Fegyverzet színe haki használó
-Származása:North Blue
-13 évvel ezelőtt,a híres családneve miatt üldözte Doflamingót.
Aokiji:
-Kora:59 éves
-Magassága:298 cm
-Származása: South Blue
-További érdekesség,hogy a kártyája nem kék színü (A tengerészeké),nem is fekete (Feketeszakáll kalózok esetében),hanem zöld színű (Polgárok/Civilek színe)
Lucci:
-Kora:30 éves
-Magassága:212 cm
-Gyümölcse:Zoan típus,Model:Macska-Macska,Leopárd
-Származása:Grand Line
Stussy:
-Kora:Ismeretlen
-Magassága:179 cm
-Származása:Grand Line
Saint Rosward: