Tudom,hogy nincs rá sok esély,és elég nagy szavak,de gondoltam megkérdezem,hogy ti mit gondoltok róla
Mostanában eszembe jutott,hogy mindenki,akiben megvan a D,férfi humanoid(nem óriás,nem más faj,nem afro),és mindegyiknek fekete haja van. One Pieceben a kalózok között elég ritka a fekete haj,a fontosabb szereplőknél,szinte minden humanoid,férfi,nem afro,erős kalóznak színes haja van.Egyszer már felmerült a fórumon valahol,hogy vajon nem létezik-e,hogy Usopp igazából D,hiszen nagyon ráillik a karakterére,folyton a halál küszöbén áll,de mégis túlél mindig,ráadásul az ő vérdíja a többiekhez képest nagyon könnyen emelkedik,tudom,hogy az rá a magyarázat,hogy mert a kormány tekintélyét ő rombolja az egyik leginkább,de mi van,ha a kormány tud valamit,és azért emelkedik annyira a vérdíja,mert D?
És amit még hozzátennék,hogy szerintetek az lehet valami jel,hogy Fehérbajusz 4. parancsnoka halott,és Big Mom 4. parancsnoka is(?).A másik 2 yonkou csapatról még nem tudunk ennyit,de egyenlőre a 2 csapat,akiről igen,azoknál a 4. parancsnok halott.És mivel a top3 egyértelműen Zoro,Sanji,Jinbei(sorrend változhat) szerintem a 4. ember az Usopp van/lesz,hisz minden yonkou csapatnál elég erős szerepe van a lövészeknek+ő a 4. haki használó a csapatban.Usopp élete folyton veszélyben van,gyakorlatilag minden fightnál épp,hogy túlél+elég gyanús,hogy D,akik eléggé sűrűn halottak a storyban+ő a 4. haki használó,ami lehet utalás arra,hogy a 4. legerősebb is,ami Fehérbajusz és Big Momék alapján meghal.Szóval ezek alapján,mi a véleményetek róla,hogy Usopp D,és/vagy ő lesz a Szalmakalaposok egyetlen halottja?
Szerkesztette: kpatrik98 - 2018.01.21. 02:09