köszi a fordítást!
MI az hogy csak személyesen akar? xd annyira bonyolult neki az online megbeszélés?
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
goku931 írta:
MI az hogy csak személyesen akar? xd annyira bonyolult neki az online megbeszélés?
Ti vagytok a legjobbak, mióta animéket nézek, tőletek nézem, a ti fordításotok ad értelmet a "magyar felirat"-nak és ezt nem puncsolásból írom, hanem mert (szerintem nem vagyok vele egyedül) így gondolom 100 %-ban. Nem vagyok tisztában a háttérstoryval, mert nálam úgy indul a feliratkeresés, hogy feljövök ide, és ha még nincs kész, akkor várok tovább és nem rohanok valami nevenincs oldalról félkész felirattal animét nézni. Sajnálom hogy ilyen akadályokkal kell megküzdenetek és azokat mégjobban sajnálom, akik ezeket az akadályokat képzik. Szerintem a minőség mindig fontosabb a mennyiségnél, jelen esetben az időnél. De vannak olyanok, akiknek kissebbségi komlexusuk van, így másnál nagyobbat akarnak alkotni, de rá kell jönniük, h ennél a minőségnél nincs jobb, és amíg ez az oldal üzemel, nem is lesz! Én csak egy állandó tagotok vagyok, de kitartást és rengeteg erőt kívánok az egész Naruto-kun Team-nek, mert ti vagytok a Best!
Srácrok, köszönök mindennt, nem lehetek elég hálás. Viszonylag régóta CR-on követek minden általam kedveldt animle-t, de nagyon szívesen néztem anyanyelven nálatok, amit letettetek full ingyen, le a kalappal - s szégyellje magaát, aki ezen nyerészkedni próbál. Teljes mértékben érthető, hogy ez nektek így nem oké, hiszen a szellemi terméketeken más nyerészkedik, de sajnos azt ki kell mondani, ez ellen nehéz bármit is tenni. Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy telerakjátok üzenetekkel minőségi feltöltéseiteket, ezzel szvsz. csökken a színvonal. Kritika ide-oda - akár a hozzászólásom miatt is - maradok odaadó támogatótok.. üdv, Tamás
szerintem nem kell akkor fordítani, én eddig anime sugeen néztem vagy kickassanimen esetleg animedrive-on ha magyarul is meg akartam nézni az animét, anime drivenak az oldala szerintem itthon a legjobb oldaluk nekik van átlátható kezelhető, a tiétek ebben alul marad nézzétek meg az összes külföldi oldalt sehol nincs ilyen béna egyesével listázó. ha meg itt tartunk akik japánról fordítják angolra úgy lopják az anyagot ahogy csak bírják mégsimcs se egy megjelölés se egy panaszkodás, az hogy valaki személyesen nem mer elmenni egy beszélgetésre és felnőtt kultúrált módon megbeszélni a dolgot és helyette csak online írogat/picsog az interneten szánalmas
IDead írta:
az hogy valaki személyesen nem mer elmenni egy beszélgetésre és felnőtt kúlturált módon megbeszélni a dolgot és helyette csak online írogat/picsog az interneten szánalmas
IDead írta:
szerintem nem kell akkor fordítani, én eddig anime sugeen néztem vagy kickassanimen esetleg animedrive-on ha magyarul is meg akartam nézni az animét, anime drivenak az oldala szerintem itthon a legjobb oldaluk nekik van átlátható kezelhető, a tiétek ebben alul marad nézzétek meg az összes külföldi oldalt sehol nincs ilyen béna egyesével listázó. ha meg itt tartunk akik japánról fordítják angolra úgy lopják az anyagot ahogy csak bírják mégsimcs se egy megjelölés se egy panaszkodás, az hogy valaki személyesen nem mer elmenni egy beszélgetésre és felnőtt kultúrált módon megbeszélni a dolgot és helyette csak online írogat/picsog az interneten szánalmas
Én veletek/fordítókkal vagyok minden esetben. Igaz nincsenek anime rajongó barátaim, akiknek mondhatnám hogy nézzék/támogassák a fordítókat. De online téren mindig megteszem ha szóba kerül téma.
Még mindig tartom hogy össze kellene fogni minden fordítónak, és legalább egy hónapra abbahagyni a publikálást. Had gondolkozzanak el a nézőik hogy miért is lett hirtelen ilyen kevés anime fordítás. Mert ha ott nem találnák valószínűleg elkezdenék keresni máshol, ahol megtudhatnák miért is nem jönnek a részek.
Remélem sose jön el a nap hogy abbahagyod mielőtt meglenne a ONE PIECE, mert még mindig ez a kedvenc animém és nagyon szeretném ha teljes lenne a legjobb minőségű égetett verziós gyűjteményem legkedvesebb darabja.
De a túl sok stressz árt, így nem várhatom el hogy mindenáron befejezd, csak reménykedhetek hogy az ilyen hulladékok nem veszik el a kedvedet végérvényesen.
Turtleman írta:
Faszom se kiváncsi a hisztire 20 percen keresztül, fél képernyő nem látszik, oldjátok meg magatokközött de a nézői élémnyt ne basszátok már el, <3
tomesz92 írta:
Teljes mértékben érthető, hogy ez nektek így nem oké, hiszen a szellemi terméketeken más nyerészkedik, de sajnos azt ki kell mondani, ez ellen nehéz bármit is tenni. Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy telerakjátok üzenetekkel minőségi feltöltéseiteket, ezzel szvsz. csökken a színvonal.
Nem szoktam megköszönni és írogatni sem. De mindent nálatok nézek és köszönöm a munkátokat! A többi oldalról nem is hallottam és nem is érdekelnek! Szerintem nyugodtan rakjatok csak tele az animeket üzenetekkel. Illetve egy hosszabb szünet is megoldás lehetne talán. Üdv és kitartás!
Ugrás a fórumra: |