Vagy egyszerűen csak a poén kedvéért lett "szerelmes". Mint mikor Nami haki nélkül szétveri Luffyt, akire amúgy nem hatnak a sima fizikai támadások.
Szerkesztette: Lad - 2017.05.23. 18:46
One Piece manga
Ez mind igaz srácok, de nehogymár ezen a szívecskés szemen akadjunk ki Eleve, a fizikai vonzódás nem érzés, hanem ösztön. A szerelem érzés. De mivel ők képtelenek szeretni, ezért egészen biztos, hogy szerelemre sem képesek. Puszta tárgyként tekintenek a nőkre. Mert ahogy mondtam, nem tiszta robotok (cyborgok).
Nem kell túllihegni szerintem
Majd hamarosan kiderül mennyi érzés van bennük. Arra gondolok, hogy megköszönik-e Sajninak, és a szalmakalaposoknak a segítséget, vagy nem. Kövezzetek meg, de szerintem itt érzelgés lesz.. Főleg a fater esetében. Viszont nehéz elképzelni mi lesz velük, mert ha a végén túlélik és minden marad ugyan úgy a Germánál az olyan 'meh...'.
bakod írta:
A mochi egy édesség... Asszem annyira ragadós hogy a hatóságok max 1et javasolnak és azt is ugy hogy ne egybe vegyék a szájukba mert már volt fulladásos halál is meg előfordult hogy valaki gyomra ragadt össze tőle... Azért egyszer megkóstolnám
Lad írta:
Vagy egyszerűen csak a poén kedvéért lett "szerelmes". Mint mikor Nami haki nélkül szétveri Luffyt, akire amúgy nem hatnak a sima fizikai támadások.
Miért lenne random? .Csak nekem böki a csőrömet,mert Vinsmoke család egy bérgyilkos szervezet és nem szeretet szolgálat. Azért Oda sensei figyeljen oda az ilyen apró részletekre.
Ez már az újvilág és itt nem kéne tovább erőltetni a felesleges humort. Több akció és több drámát várok,mert ezért nem tudom komolyan venni Anyucit.Aki a világ leghülyébb karaktere lett egy Yonkohoz képest.
Egyelőre csak Zou arcnál mondhatom,hogy az újvilágban vagyunk.No humor,kemény csaták és halálok stb.
Nagyon szeretem az Op,de a hibáktól nem fogom kimélni.
Ez már az újvilág és itt nem kéne tovább erőltetni a felesleges humort. Több akció és több drámát várok,mert ezért nem tudom komolyan venni Anyucit.Aki a világ leghülyébb karaktere lett egy Yonkohoz képest.
A One Piece komolyodjon? áhh esélytelen, és ez így van jól. Példának én is Marineford-ot hoztam volna fel mert az tényleg hűen őrzi a manga stílusát. Lehet hogy lesznek komolyabb részek de lehetetlen hogy ne parodizálnának valamivel Zoro eltéved, Sanji szívszemekkel láthatjuk, Luffy együgyüségét, vagy Brook valami hülye poént süt el... ebben az arcban nagyon megy neki xD
Egyetlen karakterről még nem beszélhetünk humorról és ez egy nagyon rossz pl Jon-Bakod.
Buggy a 2félidőben menekült,mert Aokoji támadás után többet nem bohóckodott. Az egyetlen mázlija,hogy Shanks megjelent. Ha nem jött volna,akkora tengerészek mindenkivel végeztek volna.
Nem érted, de nem baj. Buggy sosem bohóckodik, ő ilyen alapvetően És rengeteg poén volt belőle, végig, Shanks megjelenése után is, előtt is, végig.
De mondhattam volna akármi mást is. Általában a csapat szállítja persze a poénokat, a mellékkarakterek a drámát, amire aztán a csapat komolyan (epicül, csúnyán mondva) reagál. Pl. Ott van Punk Hazard, a csapat végig poénkodik, de a háttérben van egy drámai szál a gyerekekkel, meg Ceasarral, amire a végén a csapat természetesen úgy reagál, hogy komolyan veszik a dolgukat, és elintézik, amit el kell, a jó érdekében (Luffy, Usopp, Zoro, Sanji jelenetei, Law is, csak ugye ő nem a csapat tagja).
Buggy csak egy példa volt. De mondom, nem téma, neked ez úgy sem fog tetszeni, nekem (meg még sokaknak) meg nagyon is, nincs ezzel gond, csak értsd meg, hogy ez nem baki, hanem ilyen a OP stílusa.
(Hála Istennek. Mert szerintem a poénos jelenetek nem hogy elkomolytalanítják a drámát, hanem inkább csak előkészítik, és kiemelik, nagyon jelentőséget adva annak, amikor valami igazán komoly dolog történik. De ahogy mondtam, ez már egyéni kérdés.)
Hát azért sokszor úgyérzem én is, hogy komolyodnia kéne a mangának (na jó ez a mostani arc speciel így jó ahogy van Sanjit kivéve, de az most mellékes), sajna a manga legeleje óta egy bizonyos sémára épül minden arc, és gyakran ezt a sémát nagyon szűk keresztmentszernek érzem, illetve pontosabb azt mondani, hogy jó lenne, ha Oda néha el merne térni tőle, gondolok itt pl. arra, hogy minden arc eleje valami baromi nagy töketlenkedéssel/bénázással indul, aztán majd lesz belőle valami.
Néha jó lenne ezt elhagyni és már az elején komolyan venni a dolgokat, főleg most, hogy már az újvilágban vannak, és főleg most, hogy épp az oroszlán bajszát cibálják.
Mert mi megy most? Speciel Luffy jelenleg épp össze vissza szerencsétlenkedik, hogy segítsen eldönteni mamának a kérdést, hogy a tortáért vagy képért haragudjon jobban, miközben épp Katakuri sallerei között lavírozik több kevesebb sikerrel (inkább kevesebb).
Lehet a kissebbséghez tartozom ezzel, de speciel ennél én is több komolyságot várnék, mert jelenleg az a szerencséjük, hogy a Charlotte család elég korlátolt emberekből áll, más különben már mind halottak lennének...
Csibe úgy érzem hogy több "Epic" vagy "badass" pillanatot szeretnél. S ez így is van jól mind azokat a pillanatokat szeretjük a legjobban. Kivéve pár "funny moments" ami csak a kivétel erősíti a szabályt. De gondolj bele ha nem lennének ezek a bénázások mennyiben változna meg a karakterek jelleme. Ha Zoro nem tévedne el vagy Franky fel hagyna a perverzkedéssel vagy ha csak Brook nem kérdezgetné hogy "Megmutatod a bugyidat" teljesen más lenne a manga amit egy évtizeden felépített Oda sensei. Plussz az "Epic" Pillanatok sem lennének olyan hatásosak. De értem mire célzol akkor mikor egy Younkut félvállról ostromolnak.
Nem tudom.... a kalózkodással együtt jár a lazaság is -szerintem. Plusz itt most a Szalmakalaposokról beszélünk így szerintem valószínűtlen a komolyodás mert mindenkinek megvan a saját bogara és ez így van jól ez amolyan bája az egésznek ha komolyabbat akarsz akame ga kill, mirai nikki esetleg abba a kategóriába esik... persze ott is vannak nem is kevés vicces jelenetek. viszont rövidebbek is.
Ugrás a fórumra: |