Hmm ez érdekes feltevés bakod és sok mindent meg is magyaráz a, s Oda sensei is behatárolja így Katakuri képességét valamilyen szinten. Nekem tetszik ez a feltevés nagyon. Remélem igazad van.
One Piece manga
Így van!
Szerintem sem logikai bukfenc. Előre 'érzékeli' (nem látja) a jövőt. Tudja, hogy valami történni fog, de azt hogy hogyan lehet megváltoztatni nem tudja 100%-osan. Próbálkozik, ami hirtelen az eszébe jut úgy cselekszik.
Valószínű, hogy amikor ő nem avatkozott bele akkor a dolgok másképp (esetleg könnyebben) alakultak volna, mint a jelenlegi forgatókönyv szerint.
Azt akarom ezzel mondani, hogy nem időmágus. Érzi hogy történni fog valami, de azt már nem tudja hogy mi lenne a 100%-ig jó megoldás ahhoz hogy megakadályozza. Próbálkozik, hibázik, lehet még rosszabb lesz, lehet jobb, ezt előre nem tudja.
Szerintem így nézzétek. Semmi baj nincs vele, ő gürizik a legtöbbet jelenleg.
Amúgy a Sanjis kommentek nem tudom miért lettek törölve, szerintem témába illett és butaságokat sem írtunk. Egy Hiei komment maradt csak. Ez azért nem fair... Még én is hozzászóltam.
Katakuri egyenesvonalon látja a jövőt. Látta, hogy a Pap lövését kikerüli Sanji, de azt már nem, hogy az övét is. Látta, hogy Pudding összeesik, de azt nem, hogy miért. Egy vonalon képes előre látni és, ha azt megváltoztatta már neki is rejtély a történet. Eddig nekem ez jön le. Azt lehet, hogy amit írok tök baromságXD
Igen ezek mind jól alátamsszák bajod feltevését. S valahogy már jobban is értem Katakuri képpességét ugy hiszem. Vagyis azt gondolom hogy a jövőből azokat a drámai pillanatokat képeket érzékeli ami a család szempontjából veszélyes lehet h azt megpróbálja valahogy elkerülni. Ahogy Hiei is rta látta Puddingot összeesni s aztis h Sanji kikerüli a Pap lövését, s ezért döntött úgy hogy közbe szól.
Jah azt mondani akartam, hogy ez után a chapter után már körvonalazódik a Tamatebako szerepe. Bege egyszerre akarja használni a három Kx rakétát, amit nem is értek... tuti elhibázzák és hogy Mama lenyugodjon oda adják neki a Tamatebakot. Badabumm.
Miért nem osztja be a rakétákat, mikor egy is elég CC elmondása szerint. Fuck logic.
bakod írta:
Szerintem nem logikai hiba. Csak nény pillanattal lát előrébb és úgy néz ki nem a teljes képet ( másként Begeről is tudott volna amikor a Mama raget láthatta). Az már túl OP képesség lenne ha mindig mindent látna... Kb yonkot is elverne ha úgy lenne.
Szerintem is. És azért nem volt olyan egyszerű az a Bege eset. Nem tudhatta, hogy miért nem lövi le azonnal, hiszen még mondta utána is Begének, és csak most esett le neki az árulás ténye. Meg azért nem akárkik vannak körülötte, ő sem lehet figyelmetlen, meg meggondolatlan, mert simán meghalhat, még ha mindenkinél is erősebb jelenleg.
Ugrás a fórumra: |