A Germától alapból nem vártam sokat már amikor elkezdődött az arc. Gáz lenne ha Sanji szintjén lenne bármelyikük.
Az egész terv arra épült hogy időt nyerjenek. Nem akartak harcolni hogy legyen elég erejük kiverekedni magukat a káoszban... Ez nem az erő fitoktatásról mind inkább a taktikai győzelemről szólt. Oké sunyi módszer de ha máshonnan nézed cseles és logikus.
Már hogyne hátráltatott volna rajta? Egy logiának is idő, amíg "összeáll", nem beszélve a meglepetésről, mert Katakuri igenis meglepődött, hiszen csak most lett teljesen nyilvánvaló, hogy Bege áruló. Ha csak két másodperc elment vele, már rengeteget ért.
Itt látszik ,hogy bármit is hátráltatna egy logián egy támadás??
Igen AFR-nek nagyon is igaza van , Katakuri teljesen váratlan helyről kaphatott volna hakis támadást ezáltal ha nem is dől ki akkor is sokkal jobban lett volna hátráltatva..
Jó teljesen igazatok van ha akkor Bege hakival támad akkor Katakuri kiesik a fightból. De hogy éreznétek, ha egy Ennyire erős ellen felét akit igen jól felépítették egy lövéssel ki iktatnának már a legelején az OP nem az a manga ahol ilyesmi megeshet. Ezért van az is hogy a harcokban szépen felépített adok-kapok van hogy Luffy is fokozatosan vált Gear-1-2-3-4be. Ez a szituáció is olyan. Plussz ha ezt oda itt meglépi akkor egy Ussop kaliberű mesterlövész sorra szedhetné az emberkéket le.
Katakurit nem érte meglepetés ként a támadás, hogyan is érhetné, mikor látja a jövőt? Az lepte meg, hogy Capone elárulta a Mamát, de semmi több. Valszeg Bege nagyon jól tudta, hogy semmi esélye nincs ellene így szerintem merő energia pocsékolás lett volna erőlködni. Ráadásul lehet azt is bekalkulálta, ha képes Hakit használni, akkor kitérésre kényszeríti őt vagy esetlegesen támadásra és mondjuk nem akart megdögleni, mikor ott volt Jinbe és Pedro támogatásnak. Nem véletlen kérte őket, hogy segítsenek neki tisztában volt ő azzal neki itt nincs esélye.
Egyelőre még én se látam Begét Hakizni,de remélem képes,mert az összes supernovától elvárom az alap 2hakit.
Visszaolvastam pár oldalt és találtam egy érdekes véleményt:
papi93 írta:
Minap olvastam itt, hogy Elbafhoz akarjátok kapcsolni a Luffy vs BM leszámolást.
Hát most már megvan a kapocs Mama és Elbaf között. Személy szerint olyasmire tippelnék, hogy BM anyja egy óriás szerelme miatt egyedül hagyta Mamát.Bár ez csak spekuláció.
Ha látta volna a jövőben a támadást akkor az árulás sem lepi meg. Mivel a kettő egy és ugyanaz. Plusz Bege épp most mondta hogy Katakuri se láthat mindent előre.
dungeonlord
Kizárt hogy mindhérom Yonkou félig óriás legyen. Részben azért mert mint a név is mutatja négyen vannak. Ebből Shanks és Feketeszakáll még bőven átlag méretű. Kaidou méretéből nem tudunk még pontos dolgokat de ő lehet illetve a story és méret alapján Big Mom-t se lehet kizárni.
De azért azt se felejtsd el hogy Fehérbajusz is csak egy picit nagyon nagyon picit nagyranőtt ember volt. Ő se volt félóriás bár nem tom hogy a Mama hozzá képest nagyobb-e.
Az, hogy látod meglephet ugyanúgy hiszen nem számítottál rá. Az, hogy korábban látod pár másodperccel nem változtat a tényem, hogy váratlanul ér.
Bege azt mondta, hogy mindenkinek ugyanannyi esélye van megváltoztatni a jövőt, nem?
jó és mi van ha Bege nem támadó hakival rendelkezik? de még ha azzal is: a legjobb ütőkártyád csak akkor játszd ki amikor az ellenfél is megtette már... mint mondtam itt néhány másodperces időhúzás kellett semmi több. a sikoly (meg a merénylet) után meg ki tudja hogy mire lesz szükség a meneküléshez. Bege nem hülye. előre gondolkodik és tudja hogy Katakuri sem láthat mindent, de ha lát is valamit nem biztos hogy tud ellene tenni.
BM lehet félóriás. nem hinném hogy az ereje miatt lenne ekkora vagy a cukorkák miatt. hamarosan úgy is kiderül
Vicces lenne,ha ő lenne a Nagy anyuci édesanya https://www.youtu...gFcztlb96Q
Talán Caramel tanította ki Urougét és ezért ment késöbb Anyuci területéhez.
De hogy mi okból tette, azt még jó kérdés.
Zuki írta: https://youtu.be/...BLA?t=2m8s
Itt látszik ,hogy bármit is hátráltatna egy logián egy támadás??
Igen AFR-nek nagyon is igaza van , Katakuri teljesen váratlan helyről kaphatott volna hakis támadást ezáltal ha nem is dől ki akkor is sokkal jobban lett volna hátráltatva..
Hát itt pont nem, de sokszor láthattuk már (pl. Marineford-on), hogy idő a logiának is "összeállni".
Bege valószínűleg tényleg látta előre a támadást, viszont akkor azt is láthatta, hogy fölösleges kikerülnie.
És nem, nincs igazatok Begével kapcsolatban. Lehet, hogy tud használni hakit, a két kezével, a SAJÁT testével. De a saját testét szinte soha nem használja, mindig az emberei tüzelnek belőle, akik meg biztosan nem tudnak hakit használni. Ergo Bege nem képes távolsági hakis támadást bevinni, nagyon úgy tűnik. A saját testével meg nyilván nem fog odamenni Katakurihoz, mert gyors halál lenne a vége.
Ha tudna hakis támadást, akkor nyilvánvaló, hogy megtette volna. Nem tud. Legalábbis így nem. Viszont a sima támadással is hátráltatja Katakurit, ha csak egy nagyon rövid ideig is. Nem beszélve arról, hogy lefoglalja, elvonja a figyelmét Luffyról (ami mint láttuk, nem sikerült igazán, de ez más kérdés).
Nem volt semmi baj most Begével, teljesen logikus volt minden.
Viszont Odának nagyon vigyáznia kell Katakuri jövőbelátásával. Ez még okozhat később logikai bakikat, ha nem figyel nagyon.
Jon írta:
Viszont Odának nagyon vigyáznia kell Katakuri jövőbelátásával. Ez még okozhat később logikai bakikat, ha nem figyel nagyon.
Hát logikai baki már így is van vele, mármint ha valaki másodpercekkel előre tudja látni az eseményeket, akkor nem lenne logikus még a bekövetkezte előtt cselekedni, több olyan eset is volt már az elműlt 3 fejezet alatt, amikor azt éreztem, hogy egy ilyen képességhez képest Katakuri reakcióideje hatalmas, több olyan dolgot is előre látott, amit megakadályozhatott volna, ehhez képest kb. csak szerencsétlenkedik...
Amúgy a legutóbbi fejezetet magyarul is újraolvasva tényleg kicsit bánán jött át Sanji nagy jelenete, eléggé képmutatónak hatott, nem is értem mi volt ezzel Oda célja...
Ellenben ami Daifukut illeti én nem is vártam, hogy Sanji tűl sokat tud majd kezdeni vele, azon a szinten, ahol most van egy ilyen harcstílusú ellenfelet nem tud legyőzni, egész egyszerűen azért, mert nem ideális ellenfél a számára, viszont Oven-el már érdekesebb lenne a helyzet, megnéznék egy Sütőgyümölcs vs. Diabel Jumble harcot.
Szerintem nem logikai hiba. Csak nény pillanattal lát előrébb és úgy néz ki nem a teljes képet ( másként Begeről is tudott volna amikor a Mama raget láthatta). Az már túl OP képesség lenne ha mindig mindent látna... Kb yonkot is elverne ha úgy lenne.