Ma írta:
Miert semmizne ez ki titeket? akinek az oldal tetszik az azt fogja tamogatni akinek pedig a felirat jon be az pedig titeket, de példaul itt meg lehetne 1ezni abban h kiírja a gy.oldal h hol lehetne tamogatni titeket.
Nem anyagi kisemmizésről van szó.
Ha rögtön felkerül mindenünk, nem jön ide az új néző. Ha nem jön ide, nem kapunk visszajelzést, ha nem kapunk visszajelzést, csökken a lelkesedés (nekünk az a fizetség, nem más). Ha csökken a lelkesedés, kilépnek a tagok. Ha kilépnek, felvételiztetni kell. És itt körbeértünk, ugyanis ha nem jön hozzánk új néző, nincs merítési kör. Onnantól irany lefele és végül kapu bezár.
Egyesítve 2024.01.14 16:05:52:
Ma írta:
edit: most végig olvastam a válaszokat az ilyen kérdésekre és az lenne a kérdésem hogy mit tegyen egy gyűjtőoldal akkor hha nincs feltoltve sehova az az anime amit ti leforditottatok? Azt ne toltse fel? Az viszont teljesen igaz hogy a lényegtelen újra feltötés probléma, de nezzunk egy 2013as animét amit 360pben toltottetek fel indara, egy gy.oldalnak nem az a dolga h ezt javítsa 720/1080pre? Hogy a fansub felirata jobb minőségben legyen eléreheto egy a.nező szamara, nem ez lenne a fs es a gy.oldalnak is a célja? Ha lehet ne csak reagáljatok hanem válaszoljatok is hogy megértsem a ti nézőpontotokat. Köszi
Az megint egy másik történet, sajnos itt nem erről van szó. Animem rendszeresen csinál olyat, hogy ha jobb minőségű videót talál, értesít minket. Ezt a törekvést nyilván tudjuk támogatni, mert ez gyűjtés. De az, hogy a legfrissebb részek azonnal ott vannak, az nem.
Ma írta:
És utoljára pedig annyit h nemtudpm mi folyik a háttérben de lehetne megint tartani egy megbeszélést a fs es a gy.oldalak között mint ahogy az régen volt, és olyan kéréseket mondani ami nem rudja fel a gy.oldal mukodeset, lenyeget.
Ez a részben látható szöveg lényege. Vegyenek le mindent vagy üljünk le. Mi a válasz? Nullkilométeres fordítót keresnek harmadjára
Egyesítve 2024.01.14 16:08:58:
Kidmen8 írta:
Tehát a Yt-os megoldás javaslatomról ne mbeszélünk,emrt nem kényelmes ,emrt úgy arccal kéne véleményt formázni a témában és leülni mással megbeszélni emberek előtt a dolgot? Szegénységi bizonyítványról beszélsz de le is írtam angolul olvasom és nézem is mivel a ti munkátokatt ne hívjuk már olyan hatalmas minőséginek angolról fordítjátok le ember :"D
Nem mindenki ér rá youtube videókat felvenni meg vagdosni. Ha nem vagy képes olvasni, sajnállak. Képzeld el, felnőtt/dolgozó/családos emberek vagyunk nagyrészt.
Akkor olvasd angolul, én nem tartalak fel. Csak akkor nem értem, mit akarsz itt belebeszélni egy olyan dologba, amiben nem vagy érintett :/
Nem mellesleg ha csak angolból fordítanánk, az nem így nézne ki, jó reggelt kívánok
Szerkesztette: Tapion-sama - 2024.01.14. 16:08