dungeonlord írta:
Nem Jon..Fogadd el a negatív véleményeket,mert sokan szeretik Sanjit,mint én és Oda a Sanji év alapján nem ezt ígérte.
One piece se hibátlan.A fejezetről később írok.
Mi van? Abszolút elfogadom a negatív véleményeket, ha azok alá vannak támasztva. Persze, hogy nem hibátlan, ki mondta, hogy az? Én sem értek egyet azzal, amit Sanji csinált. Máshogy látom. De te nem érvelsz, csak alaptalanul kritizálsz.
Annyira nevetséges,hogy nem lehet jogosan negatív véleményt írni.Nem kéne isteníti a One piecet,mert nagyon sok helyen vérzik és a legtöbb helyszín vagy karakter coppy és még sorolhatnám.
Láthatóan nem is érted, hogy miről beszélünk.
Mert igenis lehet jól érvelni. Én nem értek egyet Hiei-el Sanjit illetően, de érvel, és pl. itt teljesen igazat adok neki:
Hiei írta:
Tudta és ne mondja senki, hogy nem, mert az hazudik, hogy utána fognak menni írjon vagy tegyen bármit. Nála jobban senki nem tudhatta jobban ezt hiszem ő is ezt tette volna. Nem volt ő buta sőt a csapat legértelmesebb tagjai között tartottam számon.
...
Valóban badass és iszonyatosan ütős volna, de ne haragudjatok nem így. Hiába mondjátok nekem ez tényleg olyan, mintha elém köptek volna. Semmit nem tett Sanji, hogy úgy álljon ott, mint a hős, a megváltó, a megmentő. Ha Brook vagy Luffy áll oda azt mondom korrekt, de nem ő, ennél még Nami is elfogadhatóbb lett volna. Neki semmi joga nincs királyként ott állni.
Tisztában vagyok vele, hogy ez a Germa és Sanji múltjának szól, de ha kicsit is a karakter helyébe képzeled magad és van némi öniróniád biztos nem feszítesz így.
Engem ez egyszerűen nem kárpótol semmiért. Az egyik kedvenc karakteremről lévén szó, pedig igenis lehetnek elvárásaim, ha már egyszer letaszították a kút mélyére.
Nektek ez lehet jó így nekem egyáltalán nem. Ez a nézőpontom. Legalább verte volna le Daifukut mielőtt ez megtörténik, akkor nem érezném azt, hogy ő igazából csak asszisztált mindenhez. Így viszont teljesen érdemtelen ez a jelenet. Túl korai volt.
Elmondja, hogy neki ez a véleménye. Ez még nem szentírás, nekünk lehet más. És egyébként igazad van Hiei abban, hogy Sanjinak tudnia kellett volna, hogy utána fognak menni. Én egészen addig teljesen megértettem, amíg harcolt Luffyval. Amikor Luffy levágta azt a monológot, és éhségsztrájkba kezdett, Sanjinak lépnie kellett volna valamit. Nem tette. Mert kretén volt, vagy nem is tudom, szánalmas, erre én nem próbálok magyarázatot találni, Oda túltolta a szenvedtetését.
Látod, tényleg nem tökéletes a One Piece. De nem ostoba vádakkal vagdalkozok (karakter copy, ami általában direkt van, de látszólag te nem érted, hogy Oda milyen mangát akar írni), hanem belátom, és elismerem, ha valami nem volt jó, szerintem sem.
És igen, abban is egyetértek, hogy Sanjinak nem nagyon van joga menőzni most, történjen bármi. Csak annyit tennék hozzá, hogy az a beállás nem neki, nem magának szólt, inkább... a múltnak, annak, amit tettek vele. Inkább fájdalmasan áll ott, mint dicsőségben.
Pedig te is tudsz ám jól érvelni, ha akarsz:
dungeonlord írta:
Miért lenne szánalmas?Vinsmoke család nem egy átlagos emberekből állnak.Évek óta harcolnak az újvilágban és sokan elismerik az erejüket.Hódító Hakit első sorban GYENGE akaratú embereknél leghasznosabb,azonban Vinsmoke (Sanjival együtt)hatástalan a génmódosítás miatt.
Látod? Mert igen, ebben teljesen igazad van. Biztos, hogy a Vinsmoke-ok (legalábbis a fiúk, de szerintem Reiju is, mert ő is manipulált, csak nem ölték ki belőle az érzelmeket) hatástalanok a hakira, a hangot pedig biztos, hogy jobban bírja a gép testük, mint a sima embereké.
Azzal már nem értek egyet, hogy Sanji szintre várod őket. Na az lenne még csak a csalódás, ha Sanji olyan gyenge lenne Sanjinak minisztereket le KELL tudnia verni, nincs mese, Daifukut pl. remélem, hogy el fogja intézni. Azt meg láthattuk, hogy Yonjit szánalmasan könnyen verte le, és az apját is leverte volna, a technikájával együtt is, ha az apja nem használ élő pajzsot.
Sajnálom Hiei, én is bele vagyok fáradva már ebbe a témába, szerintem is zárjuk le, de az elmúlt két nap nem nagyon voltam, és ezt fontosnak éreztem elmondani.
A One Piece egyáltalán nem tökéletes (bár ez az arc, Sanjit leszámítva nagyon közelít hozzá). Én igenis elfogadom a jó érveket. De a vagdalkozást nem. Tartsuk már ehhez magunkat. És tiszteljük a másik véleményét. Én tisztelem a tiétekét
Maradjunk ennyiben. Tiszteljük a másikat. Biztos vagyok benne, hogy Sanji még az elkövetkező fejezetekben fog kapni olyan jeleneteket, meg harcot, amivel bizonyít, amivel majd jogos lehet az a beállás. De ha nem, én el fogom ismerni, hogy nem
Fú, mondjuk akkor én is nagyon csalódott lennék, ha nem kapna bizonyítást, lehetőséget.
Na, más téma. Valaki mondta, hogy a Mama erősebb emberei kibírták a sikolyt, pl. akik fogták a pisztolyokat. Ez nem igaz... Láthattuk, hogy az asztal körül állók összeestek. A miniszterek persze kibírták, Daifuku meg Katakuriék, meg ha jól láttam, jópár alvilági vendég is (pl. Morgan).
bakod írta:
Egyre inkább hajlok arra, hogy bár Bege terve bejön, a Mama valahogy túléli. Ha megsebzik és fel kell épülnie, az megfelelő indok lenne a halasztásra.
Már egy jó ideje ezt mondogatom
Szerkesztette: Jon - 2017.05.13. 16:54