Todi99 írta:
Sziasztok!
Ezt én is kérdezni akartam, hogy mit gondoltok az anime remakeről?
Szerintem nem ördögtől való gondolat, hogy újra csinálják. Ezt a közel 1100 részt biztos feltudnák dolgozni kevesebb, mint 800 részben filler nélkül, pörgősebben.
A szinkronszínészek és a soundtrack változásai, amik kérdésesek nálam.
Szerintem amúgy teljesen felesleges bele vágni . Nem tudom Oda erre miért bólintott rá ( nyílván bevételért ) mivel így a saját eddigi munkájukat is meg másítják persze aki eddig az eredeti japánt nézi nem fogja nézni a rebootolt angolt mert ugye minek ( persze én is bele fogok nézni hogy mit alkotnak és mivel lesz másabb) de annyi filler nincs a One pieceben hogy drasztikusan rövidebb legyen max 50 olyan rész van amit ki lehet szerintem vágni .
Egy valami miatt érné meg meg csinálni azaz modern grafikai eszközök használata ha ez a cél akkor minőségre fognak rá menni és sokkal lassabban lesz kész mint ahogy az eredeti hétről hétre jön . mondjuk a netflix amúgy is arról híres hogy egyszerre több részt ad ki évadokra bontva.
Szerintem a japán szinkronnal nem fognak foglalkozni így csak angol és valszeg magyar szinkron lesz hozzá ami meg inkább hagyjuk is ez csak egy másolat lesz és nem a One PIece .
Egyesítve 2024.01.08 07:54:29:
Köszi a részt ^^ hihetetlen hogy még mindig nem tudtak le kopni azok akik más faszával verik a csalánt már elnézést . lehet valami drasztikus lépés kellene amivel el rettentenénk őket ettől.
Nah de a részről . Tetszik hogy minden Arcnál próbálnak új animációs stílust bele vinni bár ez a sokkal folyékonyabb letisztul animáció nekem annyira nem tetszik a wanos szebb volt de nem rossz a 1 máséfél év alatt amíg tart az arc addig úgy is megszokjuk :3
Ember, te miről beszélsz?
A Netflix a sugárzási jogokat vette meg, minden a WIT kezében van.(Attack on Titan, Vinland Saga S1, Great Pretender,Vivy és még sok sok sok más műért volt felelős.)
Japánban készül japán emberek által japán szinkront fog kapni. (Újra castingolva)
És ezt ne vedd támadásnak, inkább helyesbítés, mert téves információkat írsz le, ezzel saját magad és másokat is megtévesztve.
És, hogy miért csinálják? Mert megtehetik, én kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni, mert ugyan úgy manga adaptáció lesz, de nem az a OP amit mi ismerünk.