Zoro nem tévesztette össze a hajójukat. Ő a halász hajóját keverte össze a kalózhajóval. Azért az nem ugyanaz.
És csak nekem jutott eszembe hogy lehetséges hogy Bonnie csatlakozni fog?
One Piece manga
Jinbenek van célja: Megvédeni Luffyt, hogy kalózkirály legyen és utána is még.
Bonniet én nem értem miért lenne tag. Szövetség benne lehet persze.
Carrot mink kalózokkal lesz szerintem szövetséges. A karakterében nem látok nagy potenciált attól független hogy én is szeretem.
Bár pl Robin a timeskip után is kb ugyanazt tudja...
Csak mert nekem Bonnie érdekes szitu. Valami kapcsolata volt Fehérbajusszal ugyanis nagyon feldühödött a halálán. Eléggé ahhoz hogy nekimenjen Feketeszakállnak.
Akainu is olyan hangnemben beszélt vele mintha ismerné valahonnan. Illetve azt tudjuk hogy valahogy megszökött Akainu elől miköbenle volt kötözve. Talán maga Akainu engedte el valamiért.
Kid, Killer, Hawkins, Drake, Bonnie, Bege, Apoo és Urouge múltja közül Bonnie és Drake múltja az amiben jelentősebb dolgokra számítok.
Feketeszakállal szemben számítanék a jelenlétére.
Emellett Bonnie egy erős női karakter ami nem ártana a csapatnak.
Egyébként a Supernova-k eddigi teljesítményei csak nekem okoznak csalódást?
Minden szupernovánank van/volt/ vagy lesz szerepe, különben nem lettek volna létrehozva. Vkinek a múltja érdekes pl Law, és akár Bonnie, valakinek a jelenbeli cselekvései lesznek döntőek pl Bege és Urouge.
Alig tudunk dolgokat rólunk az időugrás után, és ahogy Kaido elkente Kid száját az is csoda hogy él még mindenki, amilyen pofátlan generáció.
AFR írta:
Emellett Bonnie egy erős női karakter ami nem ártana a csapatnak.
Attól hogy te nem látsz benne semmit, az nem jelenti azt hogy nincs esélye hogy tag legyen.
Sokan szeretnék, mert istant volt jelenete Zoroval, tiszteli Luffyt és Lawt, ellensége Feketeszakáll és Akainu, van vmi kötődése Fehérbajuszhoz. A teóriagyárosoknak ez bőven elég.
Félreértés ne essék engem ez a téma hidegen hagy mert annyi a kérdőjel hogy felesleges találgatni.
Miért okoztak volna csalódást a Szupernovák?
Law a legfontosabb szövetségese lett Luffynak, miután Shichibukaijá vált, és eszméletlen erős lett, kapott egy gyönyörű, kidolgozott múltat, és harcokat. Gyakorlatilag az egyik legfontosabb karakter lett.
Kidék hármasáról (vagyis négyeséről) is kaptunk infókat, és nem kell aggódni, ők még Kaidou ellen (ha más nem, akkor Kid biztosan, meg Appoo is, csak ő lehet, hogy a másik oldalon) baromi fontosak lesznek.
Begét szintén megismertük, és most nagyon fontos szerepe van Tottlandon.
Drake Kaidounál van, őt is meg fogjuk ismerni majd akkor, nem kell aggódni érte.
Urogue levert egy édességparancsnokot.
Law és Bege szerves része lett a történetnek, és a többiek is csak idő kérdése. (Meg egyébként én nem bánnám, ha változatos sorsokat ismernénk meg. Law pl. mostmár elválaszthatatlan szövetséges lett, de Bege csak egy számító rohadék, és ez jól van így. Kiddel szinte biztos, hogy összeáll majd Luffy, elvégre Kidnek van leszámolnivalója Kaidouval (és megismétlődhet a Sabaodys trió), de pl. remélem, hogy Drake meg Appoo ellenségek lesznek a háborúban. Márcsak azért is, mert Luffyéknak lassan annyi szövetségesük van, erős szövetségesük (soroljuk fel: Luffy, Law, Marco, Inu és Neko, Zoro, Sanji, Jinbei, és ezek mind parancsnoki erősségű emberek - vagy majd azok lesznek, mire odaérnek.), hogy Kaidounak is kell majd, ha mindenkinek akar Oda egy rendes, epic csatát adni (márpedig ennek így kell lennie ).
Szóval nem, nemhogy csalódott vagyok, hanem éppen ellenkezőleg, nem gondoltam volna, hogy ilyen fontos és szerves részét fogják képezni majdnem az összes szálnak.
Szerintem se csalódás Luffyék generációja. Jon úgyis elég részletesen kifejtette. A szerepük lesz a lényeg.
Bonniet csak amiatt mondtam szövetségesnek, mert lehet hogy tiszteli Luffyékat de a szupernovák valszeg kapitányként akarnak inkább tevékenykedni (jelen helyzetben ez az állás). Persze ki tudja mi lesz később de most még nem látok rá sok esélyt.
Kérlek figyelj arra, hogy Jon neve nem John.
Bonnie nálam is kívánós volt a csapatba, de mára már nem látom a találkozásuk lehetőségét időben. Kaidou után már nem fog csatlakozni senki, mert az már nem lesz teljes értékű tag. Így azokból akiket time skip óta hurcolunk fognak kikerülni a maradék társak. Nem hiszem, hogy lenne idő már új embert behozni.
Ettől független, ha Oda megoldja a találkozást Bonnieval még mindig esélyesnek tartom. Illetve nálam régen titkon Aokiji is esélyes volt, de az teljesen elúszni látszik.
Carrot olyan szempontból tökéletes társ volna zárásnak, hogy az ő szomorú és egyben tragikus történése már a csapat jelenje is egyben tehát együtt mentek át rajta szinte és meg is mentették Luffyék. Ezért nem kéne több időt vesztegetni rá.
Szupernovák nekem, akkor okoztak volna csalódást, ha berobbannak az Új világba és egyből ők lettek volna a matyik. Ez teljesen korrekt így. Egy Yonkou igenis kenje el a száját egy tejfeles szájú Kiddnek. Viszont az erejük, akkor is beigazolódni látszik, mert a legtöbb egy Yonkou erős beosztottja lett vagy veri le a Yonkou erős beosztottjait.
CC tagsága meg hamarosan egyszer és mindenkorra eldől. Már rohadtul ideje, mert unalmassá válik az állandó vita róla. Nem csak itt a külföldi fórumon is állandóan ide lyukadnak ki és vita lesz belőle. Kezdek teljesen bele fáradni.
Én se vártam volna hogy ők legyenek a janik.
Az elég volt elsőre hogy elég sokan közülük önálló kalózként is túlélték az újvilágot. Még ha Kid-et valszeg egyszer szépen elverte valaki.
És őszintén miután végig olvastam Jon leírását elgondolkoztam hogy mi is volt az ami miatt csalódott voltam
Nem emlékszem
Talán a 2 év alatti csekély vérdíj növekedésük (főlek Killer-é) vagy az hogy 4 Supenova-t látszólag erőfeszítés nélkül levert Kaido
Ezek miatt megkérdőjeleződött bennem hogy egyáltalán Yonkou parancsnoki szintet elérték-e ők 4-en.
Eredetileg meg úgy gondoltam hogy lesz egy jó csata Kid-ék és Luffy-ék között de ezek után ha ez megvalósul akkor az Luffyt húzná távol a Yonkou-k szintjétől.
Talán ez lehetett de tényleg nem tudom.
Kid, Killer, Hawkins és Apoo
Őket leszámítva amit tudunk a többiekről eddig az tényleg nem csalódás. Sorry tévedtem
Nincsenek is parancsnoki szinten, ez egészen biztos Láthattuk, hogy még Luffy sem volt, hiszen csak segítséggel tudta elverni Crackert. Law gyengébb Luffynál, és Bege is, az biztos, elvégre őt most láthattuk, hogy kb. hol szerepel Big Mom hierarchiájában (a parancsnokok alatt). És a többi supernova is biztos, hogy nincs MÉG parancsnoki szinten. (Bár Urogue... őt majd később.)
Persze gondolom parancsnoktól függ, mert pl. Feketeszakállnak van egy rakat parancsnoka, de láthattuk, hogy Burgess mennyit ér pl. A Mamának meg Kaidounak csak 3-3 van, de azok, azt hiszem, hogy kijelenthető, hogy elég imbák
Szóval nem, szerintem egyik sem ért még fel a parancsnoki szintre. Ill. mostmár Luffy lehet, hogy igen, ő minden egyes harc után erősebb lesz. (Bár Urogue sötét ló, ő valószínűleg nagyon erős, és örülök is, hogy egy ilyen háttérbeszorított karakter villantott egy akkorát, mint egy édességparancsnok legyőzése.)
De egyébként igaz az is, hogy valószínűleg nem harcoltak rendesen a többiek Kaidou ellen. Ill. lehet, hogy egy ideig próbálkoztak, csak valószínűleg Appoo-ék hamar belátták, hogy ez esélytelen
És nagyon remélem, hogy nem lesz nyílt Luffy vs supernova csata, mert ahogy mondtad, nem lenne sok értelme. Mi értelme lett volna akkor a két éves edzésnek?
A Yonkou leverése után meg már tényleg értelmetlen lenne. Sokkal inkább majd szövetkezik Kidékkel Kaidou ellen, legalábbis véleményem szerint.
Ugrás a fórumra: |