Figyeljetek. Egy csomóan leírták már azt, hogy miért lenne jó Ceasar tagnak, és egy csomóan azt, hogy miért nem. Én eredetileg ugyanazt gondoltam amit ti, Ceasar egy rohadék, sosem akarnék ilyet a csapatba. Aztán rájöttem, hogy ezzel egy baromi érdekes, sokrétegű, és tanulságos történetet tudna elmesélni Oda. (Zuki, igen pont ilyen tanulságot. Hogy valami nem csak fekete-fehér, ahogy Hiei mondja. Hanem hogy van valaki, aki gonosz volt, mert ki tudja miért, valami azzá tette, rosszatt tett, és ezzel szembe kell, és szembe tud nézni. Nem lesz semmissé a múltja, pont ez a lényeg. Nyilván, ez Odán múlik, hogy akarja-e, meg be meri-e ezt vállalni. Az, hogy állítólag a következő tag egykor ellenség volt, meg az, hogy már 200 fejezete a csapattal van, szerintem azt mutatja, hogy igen. De majd meglátjuk.)
Mert az, hogy baromi friss és újszerű karakter, aki rengeteg poént és pluszt hozott a mangába és a csapatba, azt szerintem senki sem tagadja. A lényeg itt az, hogy fog-e valami történni vele, ami miatt megváltozik. Mert nyilván meg kell. És nem, nem kell elhagynia a cinizmusát, meg a gonoszkodásait, de meg kell változnia, valaminek a hatására. Na most ez hol máshol történhetne, mint Kaidounál. Az pedig biztos, hogy Kaidouhoz is velük tart, legalábbis nemtom elképzelni, hogy hova mehetne. Éppenséggel lehet, hogy nem tart velük. Meglátjuk. Ha velük tart, akkor biztos, hogy tag lesz. Ha nem, akkor meg nyilvánvalóan nem. Mind a két kimenetelre van esély. Nemsokára kiderül.
Mindenesetre az is biztos, hogy Kaidou után már nem nagyon csatlakozhat senki, ezzel gondolom mindenki egyetért, nem lenne semmi értelme. És azt sem hiszem, hogy ott majd bejön valami olyan karakter, aki majd taggá válik. Én a már sokszor kifejtett szempontok alapján három emberre látok esélyt: Jinbei (ő már tag is, gyakorlatilag), Carrott (de ahhoz kellene vele valamit kezdeni, de talán majd Kaidou ellen), és CC.
Majd kiderül.
És kedves Dungeon, tanulj meg nem személyeskedve érvelni. Én kifejezetten nem szerettem CC-t, és lám, én is egyetértek Hiei-el.
Nagyon várom már, hogy Oda elrendezze ezt, és ne kelljen erről újra és újra vitázni
Arra azért kíváncsi leszek, hogy ha nem lesz igazad pár dologban (pl. hogy Big Mom nem hal meg itt, nem lesz leverve véglegesen, max csak kiüti a gáz egy jóidőre), akkor arra hogyan fogsz reagálni, mikor te már hónapok óta kész tényként kezeled a bukását
Szerk.:
Ja igen, és a OP-t ismerve, Pedro szerintem tuti nem fog meghalni. Találnak valami megoldást arra, hogy az évei visszatérjenek. Szerintem hasonló lesz, mint Sugarnál.