Rendes oldal alatt mit értesz? Indán az egész sorozat fent van, ha jól tudom.
Vagy szedd le innen.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
SpeedyX írta:
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a One Piece 574. részétől tudnám valahol nézni online? Én nem találtam sehol rendes oldalt ahol fentlenne letölteni meg nem tudom mert valamiért nem engedi a program.
Válaszokat előre is köszönöm!
https://www.youtu...Ni3rUxVtnM
Na eléggé beteg lesz ez a dal,pont amilyennek lennie kell
Véleményeket az új részrőőől ... Nekem nagyon tetszett,hogy végre megismertük mamát és puddingot. Szerintem pudding megismerkedett sajnival és az előzetes alapján úgy gondolom elmondja luffyéknak ,hogy tudják megszöktetni. Egy kérdés : Feketeszakáll és Shanks meghívottak ?
Nem fogja meghívni az ősellenségeit Csak a vele szövetségben lévők vesznek részt. Gondolj bele, egy meghívással tálcán kínálná azt, hogy csapdába csalják, összefogjanak ellene, ha leengedi a védelmét előttük. Azért lássuk be, ez irreális
Arról, hogy ki mit akar csinálni egy eskövőn, G.R.R. Martin tudna mesélni (Meg a szegény Starkok.)
Fantasztikus rész lett ,de a vége az mindent vissz.Mangához képest sokkal élvezetesebb az anime és örülök,hogy nem tartanak pihit.Ilyen bővítéseket vártam és kíváncsian várom a köviket.
Csak ismételni tudom magam:
dungeonlord írta:
Valamiért más véleményem lett,mert a mangánál csak lapozgattam ezt a részt.
felixgotrek írta:
Most visszanézve Big Mom megjelenését fishman island után nem tudtam elmenni a tény mellett,hogy:
571. rész: 4 nap van hátra a tea party-ig
786. rész: 3 nap van hátra
Ugrás a fórumra: |