Nem a tűz a legjobb ez hülyeség
One piece. Ki nyerne harcban ?
Ha jól emlékszem,akkor Magellan azért tartózkodott a 4.szintnél,mert egy idő után elpárolog a méreg a forróságtól.(Majd utána nézzek )Fagyasztás jó az alap méreg ellen,de a Venom demon ellen nem sok értelme van.
Teach vs kizaru
Kizaru a legnagyobb kakukktojás,akinek az erejét nehéz megmondani .Blackbeard az egyik legerősebb karakter,de Kizaru ellen tehetetlen. Hiába szerezte meg Whietbeard erejét,ha Kizaru erős és talán a világ leggyorsabb embere.
Sok karaktert képes Blackbeard legyőzni,de Kizaru ellen kikapna.Ezt a győzelmet Kizarunak adom.
Magellan vs katakuri
Kataruki ott bukott meg,hogy a képessége paramecia.Haki ide vagy oda,Magellan Venom demonja ellen tehetetlen. Max lövészként lenne esélye,mert képes a testéből puskagolyókat készíteni.
Hmm.. ha Magellan Venom demonja 1x elkapja Katarukit,akkor kikapna.Egyelőre még Magellan adom a győzelmet.
Akainu vs Big Mom:
Big Mom overkill. A Yokno sokkal erősebb egy admirálisnál... egy Yonkot csak egy másik Yonko, vagy Monkey D. Dragon lenne képes legyőzni
Marco vs. Sabo:
Hm... Sabo hakija piszkosul erős, meg az ördöggyümölcse is hardcore, de Marco egy legenda... kapásból azt mondanám, hogy Marco lenne a győztes egy szoros küzdelem után.
Teach vs. Kizaru
Szerintem Teach már van olyan erős, hogy legyőzzön egy admirálist is. Lehet, hogy még egy-két ördöggyümölcsöt megevett, ami azért eléggé durva... Nem hinném, hogy Kizaru letudná őt győzni ekkara (feltételezett) hatalommal.
Már bocsánat de erős túlzás az ,hogy big mom overkill a DD Meg ,hogy sokkal erősebb egy admirálisnál. Ha sokkal erősebb lenne akkor a te álláspontod szerintem egy yonko legyőzhetné az egész tengerészetet egy olyan csetepatéban mint marineford . Pedig ez hülyeség . Szerintem Akainu nagyon badass és megszorongatna a vén kislanyt..
Elismerem, túlzásnak hangzik a ,,Big MoM overkill" , de mégiscsak egy Yonko Tehát, szerintem még egyedül is komoly károkat okozna az egész tengerészetnek.
Eleve ugye, Whitebeard félholtan egy-vagy két ütésből legyőzte Akainut, Big MoM meg kell, hogy minimum egálba legyen mint a félholt Shirohige...
(Mert az egészségesnek a közelébe sincs, mert Oda az egyik interjújában kijelentette, hogy fénykorában lévő Whitebeard a Namek Saga Super-Saiya Goku(!!) szintjén volt)
(De ez érthető is, hiszen egymaga eltudná fénykorában pusztítani az egész bolygót)
Harcolt is. Lásd Dressrosa. Már miért ne tudna? Van hakija, szóval már nem lehet mentség a Logia lét.
Ezt az Oda azt mondta egy interjúban hanyagoljuk, mert semmi alapja nincsen.
Annak viszont van, hogy Sengoku azt mondta képes lenne egymaga elpusztítani a világot.
Azért nem véletlen van az, hogy a Yonkounak nincs annyi embere, mint a kormánynak és a tengerészetnek. Hiszen az erőt a mennyiséggel ellensúlyozzák és ehhez még kell a Shichibukai is. Így evidens, hogy egy admirális a büdös életben nincs olyan erős, mint egy Yonkou. Megközelítőleg sem.
Luffynak jelen pillanatban esélye sincs egy admirálissal szemben. Ha belegondoltok, az ,,Akainu vs Kuzan" harc 240 órán keresztül (!!) harcolt. Ez kifejezi, hogy az admirális mennyivel erősebb mint a szalmakalapos.
Az erősorrend valahogy így kell, hogy kinézzen:
Gear4Luffy<<<<Yonko Parancsnok<<<<<<<Admirális<<<<<<<<<<Yonko
Ezt mégis honnan veszed? Az hogy Akainu és Aokiji mennyi ideig harcolt miért fejez ki ezt?
Luffy és Cracker 24 órát harcoltak ez azt mutatja, hogy Dragon milyen gyenge. Körülbelül ennyi az összefüggés.
Yonkou melyik parancsnoka? Nem mindegy. Jack simán neki ment Sengoku, Fujitora és Tsuru triónak. Túlélte és elsüllyesztett egy rakás hajót azt se tudjuk a tengerészek milyen kárt szenvedtek. Előtte harcolt nem tudom hány napig Nekomamushival és Inurashival.
Szóval ne vonjunk le hibás konklúziókat. Valszeg van olyan parancsnok, aki simán elkenné bármelyik admirális száját. Mondjuk sose értettem ezt az Admirális hypeot erősek, de közel se annyira, mint sokan hiszik.
Számomra napnál világosabbnak tűnik, hogy vannak parancsnokok, akik erősebbek az admirálisoknál. Viszont a háborúban is látszott, hogy nem igen kell 1v1-ben harcolniuk, mert simán jut egy admirális mellé még egy altengernagy is lásd Marco esete Marinfordon és így már egyből más mutat a dolog.
Marco, Katakuri és talán még Jack is erősebb lehet egy admirálisnál. Legalább is a régi triónál egész biztosan.
Viszont mint írtam ez semmit nem jelent, ha a mennyiség ellened van.
Ha az admirálisok ilyen erősek lennének mint sokan hiszik, már kipucolták volna az új világot.
Az hogy Jack nekiment Fujitoráéknak nem feltétlenül az erejét mutatja. Mutathatja az egóját vagy az agysorvadása mértékét is.
És nem süllyesztett el egy rakás hajót ugyanis össz visz 4 hajó volt ott.
Nem tudom biztosra hogy 1 vagy 1 hajót se süllyesztett el.
Ha tudnánk milyen erős Inu és Neko akkor az viszont tényleg mutathatná az erejét.
A többivel egyetértek.
Egy Admirális max annyival erősebb egy Parancsnoknál mint amivel egy Parancsnok Doffy-nál. De átfedés is lehet.
Véleményem szerint ha egy Yonkou, minden erejével rátámadna a Tengerészetre, úgy, hogy annak is minden ereje ott van (tehát a Shichibukai is), minden esetben a Tengerészet győzne. Minden esetben. Fehérbajusz ellen még csak szorosnak sem volt nevezhető a végkimenetel.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy akármikor ki tudják pucolni a világot. Először is egy Yonkout megtámadni a területén más tészta, mint felkészülten, hazai pályán várni a támadást. Másodszor is nagy veszteségeik lennének, és kiszolgáltatnák magukat a másik három Yonkounak.
Ettől még úgy gondolom, hogy az admirálisok rohadt erősek. Ha csupán olyan erőt képviselnének, mint azt Hiei állítja, akkor a történet végén szerintem (nagy fegyverek, meg Világkormány ide vagy oda) nem lennének komolyanvehetők Feketeszakáll után. Marineford engem arról győzött meg, hogy azért jóval a parancsnokok (legalábbis a parancsnokok többsége, nem zárom ki én sem, hogy van egy-kettő, amelyik nagyon meg tudná szorongatni az admirálisokat, sőt, talán le is győzni, de általánosságban beszélek) fölött állnak, DE, egyúttal jóval a Yonkouk alatt is.
De ha két ereje teljében lévő admirális kiállna egy Yonkou ellen, azt azért megnézném.
Zoro-Hawkins- lényegtelen, szerintem Zoro simán nyer.
Law-Enel- ha Enel nem tud hakit használni, akkor Law nevetségesen könnyen győz, ha tud... akkor attól függ, hogy mennyire tud.
Ugrás a fórumra: |