Ez a kérdés már régóta foglalkoztat. Szerintetek Luffy lesz Yonkou?
One Piece Teóriák
Luffy azt mondta hogy nem akar Yonkou vagy nagy kalóz lenni.
Így szerintem borítékolható a nemleges válasz.
De az is igaz hogy a Yonkou címet ráaggatják az emberre. Neki nincs beleszólása.
Illetve BB-ről tudjuk hogy Marineford után még nem számított Yonkounak csak kb 1 év múlva miután Fehérbajusz flottáját szétverte.
Luffy valószínűleg 1 év múlva (történetileg) már Raftelon lesz mint Kalózkirály.
Az első Yonko legyőzése után szerintem kikiáltják annak, de ahogy AFR írta, Luffy nem fogja magát annak tartani. Az már más kérdés, hogy mi lesz a második Yonko legyőzése után, mert szerintem ekkor fel fog borulni a rendszer, hiszen ki bír olyan erővel, hogy a helyére állhatna a legyőzöttnek? Nem azt mondom, hogy megszűnik, de szerintem nem olyan lesz, mint jelenlegi formájában. Vagy ti eltudtok képzelni még egy olyan erős csapatot, mint bármelyik mostani Yonkoé? Én nem igazán, egyik szupernovából sem nézem ki, kivéve persze Luffyékat.
17 évesen indult otthonról és tekintve hogy Supernova lett így nem telt el 1 év a Grand Line-ra lépése és a Sabaody Szigetvilágra lépése között. Azaz ekkor még nem volt 18 éves. Tehát a 2 éves ugrás után 19 éves de lassan már be kéne töltenie a 20. életévét.
Talán Roger-nél is említve volt (de lehet rosszul emlékszem) hogy 1 vagy 2 év alatt jutott el Raftel-re.
A Grand Line első fele a Paradicsom egy évig se tartott és az Újvilág se nagyobb táv. Nem hiszem hogy 1 max 1,5 évnél tovább fog tartani.
Szóval nagyon max 21 évesen Kalózkirály lesz szerintem.
Főleg ha az eseményeket nézzük. Két Yonkou bajszát húzogatja így tuti hogy hamarosan oda kell jutnia hogy harcolhasson velük. Történeti idő szerint 6 hónapnál nem hiszem hogy tovább húzhatja az első Yonkou megverését. És azért az a fél év 2-3 arc is lehet.
Szerintetek helyes az eszmefuttatásom?
Én még 6 hónapot sem mondanék. Ha elfut a Mamától, pár hét alatt maximum Wanon lesz, onnan meg pár hét maximum Kaidou leverésééig (hacsak Wano és Kaidou nem egymás után-mellett lesz... de ennek nem látom sok értelmét).
Tehát nagyon maximum pár hónapon belül (a történet idejét nézve) Kaidou le lesz verve, onnan meg beindul a henger.
Kétlem, hogy hónapokat eltöltenének Luffyék tétlenséggel, velük folyamatosan történnek a dolgok, mivel nem táboroznak le sokáig sehol, mindig mennek előre... mondjuk amúgy én nem bánnám, ha ezt a sablont borítaná Oda, és mondjuk egy pár hónapra leállnának egy szigetre, edzeni, tudatosítva, hogy még mindig nem elég a jelenlegi szint.
Szóval... nem tudhatjuk, de nem tudom elképzelni, hogy évek teljenek el Raftel és a jelenlegi arc között. De majd meglátjuk.
Miből gondolod Hiei, hogy okosabbak leszünk ez után az arc után? A Katakuri-Luffy harc (aminek 95%, hogy az lesz az eredménye, hogy Luffy nyer, szerintem te is tudod) miben befolyásolja ezt a dolgot?
Dressrosa arc óta majdnem 2 hónap telt el.
Zou-Totlandig 1-2hét telt el és a visszaút szintén 1-2hétig fog tartani az utazás. Oda- vissza legalább 1hónap fog eltelni.
Ezalatt a világtalálkozót meglehet oldani, miközben Zoroék visszafoglalják Wanot.
Szerintem az egész Wano arc egy Zou féle visszaemlékezés lesz.
10-20fejezet alatt meglehet oldani az egész arcot.
Szerintem 1év elfog telni.
Meddig fog eltelni egy év?
És biztos, hogy nem telt el 2 hónap Dressrosa óta. Maximum 1. Doffy legyőzése után max 3 napot dekkoltak még a szigeten, utána meg mennyi ideig tartott az út Zouba? 1 hét? De max 10 nap. Zoun nem töltöttek el csak pár napot, 2-3-at. Onnan Totlandig az út szintén pár napig, de max egy hétig tartott. És Tottlandon vannak pár napja. Hogy lenne ez 2 hónap? Nem néztem utána, nagyrészt fejből írtam ezeket, de kizárt, hogy 2 hónapja verték volna le Doffyt.
És arra sincs esély, hogy az egész Wano csak flashback legyen. Az egy nagyon hosszú szál lesz szerintem... bár attól függ, hogy ott lesz-e Kaidou leverése, vagy nem. De ha nem is ott lesz, össze lesz kötve vele, mint anno Water 7 és Enies Lobby.
Legalábbis szerintem.
burn3000- jaja, szívesen megnéznék én is egy ilyet. Meg hogy legyen egy ideiglenes bázisuk, mint ahogy Shankséknek volt
Ha már Yonkoukat vertek le, meg is engedhetik majd maguknak.
Bár nem vagyok biztos benne, hogy ilyen lesz valaha is.
Sziasztok! Én azt szeretném tudni szerintetek mennyi a védíja a főbb szereplőknek? Bahy mennyi lesz Luffyéké a végén? Szerintem
Luffi 2 000 000 000 kalóz király
Zoro 1 500 000 000
Sanji 1 000 000 000
A többiek sztem annyira nem fontosak
Shanks 1 500 000 000
Gold d roger 1 800 000 000
Fehérbajusz 1 600 000 000
Fekete szakáll 1 400 000 000
Bigmom 1 200 000 000
Dragon 1 500 000 000
Szerintetek?
Csak egy dolog. 2 éve Dragon volt a világ legkörözöttebb bűnözője. Ez alapján neki volt akkor és szerintem most is a vérdíja tehát nem lehetett Fehérbajuszé magasabb.
A legnagyobbak Yonkou, Dragon stb. vérdíjáról semmit se tudunk az is lehet hogy van 11 számjegyű is.
Ezért alapból se nagyon izgatott a felvetésed (ha azt kérdezted volna hogy az arc után mennyire emelkedik meg a Szalmakalaposok vérdíja akkor érdekelne mert már beszéltünk róla egy keveset) de miután azt a sort olvastam hogy "A többiek sztem annyira nem fontosak" hát.
Azt hiszem ezzel kapcsolatban nem írok már
Kövi kérdés! Szerintetek mi történt az elveszett században?
A kövi pedig az ,hogy sztetek crookodile (nemtom hogy irják) nő volt eredetileg?
És a végső kérdés! Ki lesz a végső ellenfele Luffyéknak? Sztem nem big mom, nem kaido. Tehát vagy Akainu vagy fekete szakáll vagy az öreg foszerek a sáriknál? Bár sztem a fekete szakik lesznek. Usopp vs mester lövész-san milyen epic lesz!
Egyesítve 2018.01.20 22:57:50:
Sztem érted ,hogy gondoltam a "nem fontosat" ez azt akarta jelenteni ,hogy sztem nekik nem mesz annyira magas max 600 000 000 -700 000 000 millio. De mi az az arc? Ezt nemtudo. De már sok helyen láttam
1. Ez érdekes. Sokat gondolkozom rajta. Ha részletezném akkor az oldalak lennének így egyenlőre nem kezdenék bele.
2. Ez ugye csak vicc!!! Ez honnan jött?
3. Passz. Akainu, Feketeszakáll indul a legnagyobb eséllyel de lehet még nem is ismerjük.
Jó jó csak rosszul hangzik. Üzibe megírtam
Ugrás a fórumra: |