Ha már van spoiler funkciónk, használjuk!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Bakod már megint kezded. Nincs hivatalos hír arról, hogy folytatják a Fairy Tailt. Olyat én is tudok mondani, hogy 1 hónap múlva jön. Hivatalos oldalak nem közöltek róla hírt.
Itt pedig az évad vége után hátha lesz bejelentés mint az Attack on Titan esetében.
jó lenne ráadásul megint egy szépen 24-26 részre felhízlalt változat gondolom attól is függ addig a manga hogyan fog futni.
De ne szaladjunk előre, Bakugo-fiú még normális hős nevet se tudott magának választani bár ha oldalt vált, bűnöző névnek pont jó ^^
GT-re is kíváncsi leszek... egyelőre nem tudom All Might miért félt tőle ennyire
Szerintem All Might azért félt tőle, hogy ő jobb tanára lesz Dekunak mint ő
Elvileg All Mightnak kéne leginkább tanítani Dekut, mivel mondhatni a tanítványa, de eddig elég döcögős a dolog.
Rövid részlet alapján nekem bejött az új OP, és végre Deku megtanulja használni a One for All-t, sajna All Mightnak nem maradt sok virágvasárnapja,(Hero karrierre gondolok ) ezért is jó lenne ha végre megtanulná használni,
Jaeger lehet hogy emiatt, vagy az is lehet hogy attól még hogy ilyen szenilis vénemberként viselkedik, még brutális edzésre számíthat Deku
All Mightnak tényleg nincs sok hátra a karrierjéből, de egy ideje inkább már csak szimbólum (jó azért még oda tud ütni a bűnözőknek, ezt láthattuk is, de már messze nincs jó formában).
Kíváncsi leszek ha majd eljutunk oda, akkor Deku is All Mighthoz hasonló monológgal lép e majd be
Ugrás a fórumra: |