Köszönöm szépen a kitartó munkádat és még egy utolsó hajrá a talán még ennél is hosszabb utolsó történetívhez!
A végére egy szemtelen kérés, hogy az első pár wano rész még 720p-s. Esetleg kitudjátok adni azokhoz is a fullHD-t?
Köszii!
-Maradsz vagy élsz?
-Élek!
-A lelke nem jön ki a testéből! Ez nem lehet, egy kicsit se fél a Mamától?!
-Persze, hogy nem.
-A jövendőbeli Kalózkirály legénységének tagja akarok lenni, vagyis nem félemlíthet meg holmi Yonkou!
Shanks99 írta:
A végére egy szemtelen kérés, hogy az első pár wano rész még 720p-s. Esetleg kitudjátok adni azokhoz is a fullHD-t?
A restaurálási magánakcióm előbb-utóbb eljut idáig, addig nem akartam foglalkozni ezekkel az újraégetésekkel, mert a szövegezés nincs teljesen rendberakva és Wano BD verziója sincs meg végig (kb. 1030ig van meg ha jól emlékszem). De lássátok jó szívem, ma hajnalban 890-899-ig átidőzítettem a BDriphez (kivéve 895-896, az még WEBrip videó), illetve 892-től a már lassan 2 éve elkészült opening karaokét is beleraktam. Holnap vagy még ma este (ha lesz erőm/kedvem) a maradék 3 hiányzó részt is összerakom majd, de a "bédésítést" nem folytatom tovább, majd csak ha eljutok idáig a restaurálással. Ja és egyelőre csak a MEGA tárhelyre kerül(t) fel. Torrent pakkot majd akkor csinálok, ha a teljes első felvonás át lesz dolgozva a BDrip verzióhoz. Shanks99
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.