Reiju szerintem is inkább a Germa 66-t irányítja majd. bennem felvetődött Pudding is de nem tudom... Én azt is elképzelhetőnek tartottam hogy Mama bukásáig velük utazik, majd akik csak félelemből követték, beállnak Pudding mögé és mint Luffy szövetségesei szerepelnek majd. Ezt is kettétörte valószínűleg az a tény hogy szegény Puddingot mindenki szörnynek tekintette....
Igen szomorú a múltja azoknak akinek a gyerekeit lemészárolta Pudding pusztán azért, mert csúfoltákxDD
Azért kicsit morbid dolog sajnálni
Ezek után nem is értem Ceasart miért utálodXD
Most mit mondjak Nem tudom elképzelni, ha meg igen, akkor hatalmas csalódás lesz, nem is a Mama miatt (de miatta is), főleg a családja miatt. De nemsokára úgy is kiderül.
Ezt csak azért mondtam el,mert 2-3oldalnyit vitáztunk azzal,hogy Nagy Anyuci egyik embere képes elkapni és megölni Zeffet vagy nem.Ha most elmenekülnek a szigetről,akkor védtelen lesznek Luffy barátai.Zeff,Ussop szerelme és a többiek.Itt már nincs visszaút, végig kell csinálnia, akármi is lesz ezután.Anyuci hatalma már gyengült és nagyon sok áruló van.A többit már leírtam.Majd Bege dolga lesz Anyucit megölni.
Én is szeretem Reijut, és nem bánnám ha csatlakozna a főszereplő gárdához. De erre csak akkor kerülhetne sor, ha a többi Vinsmoke a Germa technológiával együtt kipurcanna. Akkor Reijunak nem lenne hová mennie, és csatlakozna Sanjihoz. Az meg, hogy Reiju legyen a Germa irányítója... hmm esélytelen. A többi csigás öcsisajt nem fog megváltozni, soha nem ismernék el Reijut vezérnek. Az apjuk meg főleg nem mondana le a céljairól és a posztjáról. Reijut sem érdekli különösebben a Germa, ő maga mondta, hogy inkább töröljék el őket a föld színéről. Ettől függetlenül, legalább 2 lány kellene még a csapatba. Raftelen szerintem Hancock ott lesz Luffy mellett, Pudding nem vmi erős és a képessége sem illene a csapatba. BM most már tuti nem fogadja vissza, de Lolával még elmehet. Carrott Kaido ellen még biztos ott lesz, talán ő lesz még csapattag. Mivel legalább 1 mink kell a legénységbe, ha már gyojin is lesz. Meg Bonney is elég szimpatikus, Luffyval együtt felzabálnák még a napot is. Ha már ennyire belemerültem, összegzem magamnak egy listában, kit szeretnék látni a csapatban:
1. Boa Hancock
2. Vinsmoke Reiju
3. Jewelry Boney
4. Nefertari Vivi
5. Carrott
6. egy szamuráj lány Wanóból (a poén kedvéért ő is hasonlítson Tashigire)
... több lány hirtelen nem jut eszembe, akit szívesen fogadnék a csapatba.
Vivi tagja a csapatnak. Hancockra külföldön is van teória, ha Shichibukai rendszer bomlik menekülnie kell. Viszont a csapatára is igaz ez és a ország is szarba kerül.
Carrot sztem Mink kalóz lesz, de nem volna ellenemre.
Boney nálam is esélyes volt, de szerintem már késő. Olyan tag már nem fog csatlakozni, akit eddig nem ismertünk. Nem látom, mikor és hol találkoznának vele. Már pedig az első Yonkou bukása előtt teljes lesz a csapat létszáma. Így azt mondom itteniek és Dressrosán lévők közül kerülhetnek ki tagok.
Hiei korábban is már mondtam ugyanezt, szerintem is Hancock és Carrot egy lesz a szövetségesek közül. Puddingról pedig valahogy Mirrai Nikkiből Yuno jut róla eszembe:
A körülmények őrjítették meg, és azért csinált mindent. Azért sajnálom mert alapból lehet hogy ő is Yuno féle volt azaz egy aranyos szerethető karakter.
CC alapból gonoszkodik mert élvezi a haláltól vonagló embereket.
Miért élvezné? Egyáltalán nem élvezi ezt nem is tudom honnan vetted. A kísérletének sikerességét vagy kudarcát esetleg, ráadásul még azt se tudjuk ténylegesen mennyi embert ölt meg. Egyre se emlékszem, akit láttunk volna a kezei által meghalni. Monet leszámítva.
Azért, mert valakit csúfolnak még nem lesz pszichopata. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy bizony nála bajok vannak.
Nos lehet neked van igazad bár én alapból Yunoból indulok ki. Ott az volt a helyzet hogy a játék őrjítette meg és azért vált pszichopatává, anélkül meg a válasz egyértelmű.
Eyébként most hogy még egyszer magyarul elolvastam a legújabb fejezetet... BM hatalma, hogy életet is elszívja azért nem működött Jinbén mert nem fél a haláltól és BM-től. ami azt jelenti hogy Luffynál és Brooknál teljesen esélytelen ez a képessége
kíváncsi leszek mi lesz most hogy a képet Brook kezelésbe vette egy kalapáccsal. és ezt mért nem látta előre Katakuri?
Azért nem látta előre Katakuri, mert csak azt a jövőt látja előre, amire figyel, aminek szerves része. Látta, hogy Luffy mit akar, meg tudta akadályozni, de valószínűleg egyáltalán nem figyelt a többi Luffy-hasonmásra (még el is mondta, hogy hagyják őket figyelmen kívül), így nem is láthatta, hogy közülük az egyik mit fog csinálni. Nem félisten Katakuri sem, minden héten elmondom, hogy túlspirázzátok a képességét
Pudding nem tartozhat a csapatba, ahogy Hancock sem, mert előző szinte biztos, hogy Sanji mellett fog kikötni, utóbbi meg Luffyba szerelmes, a csapatban pedig nem lesz szerelmi szál, ezt kikötötte Oda, és egészen eddig ragaszkodott is hozzá.
Carrottnak örülnék nagyon, Boneynak is örültem volna, de ahogy Hiei mondta, mostmár szerintem is esélytelen.
Erre sztem egyszerű és annál frappánsabb választ kapunk. Azért mert Brook halott. Nem tudta érzékelni, mert ő már nem él tehát elvileg ő nem képezi részét a jövőnek. Csak ugye az élet törvényeit felülírta egy démongyümölcs.
Na most jöjjön a szokásos komment amivel (ha még részletekben is) remélem egy két embert sikerül meggyőzni .
------------------------------------------------------------------------------------
Hát elolvastam magyarul is a frissenkélt fejezetet. És mit ne mondjak akármilyen nyelven is olvasom, Jinbeit még mindig badassnak tartom. Pláne úgy, hogy az angolba átsiklottam afelett, hogy csak a megfélemlített emberek lelkét tudja kiragadni. Ez még egy (hatalmas) pont a tenger lovagjának.
------------------------------------------------------------------------------------
Még úgy is, hogy tudom miért de szegény CC-t már már lassan kezdem sajnálni. most is kapott elég szépeket. Habár Chopper azoknak is ilyen "szépeket" mond akiket szeret.
Jujj ezek a csatlakozós teóriák pedig elég fájdalmasak. Úgy értem Dressrosán volt a legjobb alapanyagú szalmakalaposokhoz csatlakoztatható karaktergárda. Hancock csatlkozása peedig ...meh?! Ne értsetek félre. Hancockot imádom messze a legjobban az összes OP-karakter közül. Igazi Hancock fan vagyok. De a szalmakalaposokhoz való csatlakozására egy szemernyi esélyt sem látok. Ő a kalózcsászárnő, Amazon Lily királynője van saját népe akire vigyázni kell saját beosztottai, ez egy teljesen lehetetlen dolog.
Ugyan így érzek a többi szupernovával is (Bonny miatt említem meg) Reiju is nagyon szimpi, örülök, hogy Sanjinak van egy ilyen rokona is. De ő meg olyan mintha Robint és Sanjit összegyúrták volna. Nem igazán lenne helye a legénységben. Carrot, na ő az ebben az arcban hasonló érzéket kelt mint Bartolomeo Dressrosán. Sőt számomra még szimpatikusabb is lenne a csapat tagjaként. DE. Én is azt az álláspontot részesítem előnyben, hogy a Pedro flashbackjében megemlített Nox kalózoknak (akinek Pedro a kapitánya) lesz a tagja. És nem mint tag hanem szövetséges lesz a későbbiekben Luffyék segítségére. Így ő is tudna a tengeren kalandozni.
Jinbeiről csatlakozásáról pedig már csütörtökön leírtam, hogy miért is támogatom:
Lilin legyőzése ismét szóba jött. Attól, hogy arról érveltünk korábban többek között Jon-nal, hogy Lilin valóban képes Zeff-et kiiktatni nem jelent egyenes párhuzamot azzal, hogy Lilin legyőzése szükséges ahhoz, hogy Zeff életben maradjon. Ez körülbelül olyan mint amikor azon izgultam, hogy Sanji karperecének a kulcsait, miként fogják megszerezni. Mikor kiderült, hogy Reiju kicserélte egy hamis karperecre. De egy lehetséges példát is fel tudok hozni. 5 fejezettel ezelőtt Pudding még kicsit gondterhelten arról panaszkodott, hogy mennyi ember emlékeit is kell átírnia.
Az előző fejezet után azt hiszem bátran ki lehet állítani, hogy Sanji oldalán fog állást foglalni, ami megadja a lehetőséget, hogy a képességével akár segítsen is. Persze nem azt mondom, hogy így fog történni ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy a lehetőségek többrétűek mint gondolnánk.
A világtalálkozó is hamarosan megtörténik, hová Neptunkirály kíséretével tárgyalni igyekszik a világ vezetőivel. Akár ez is befolyásolhatja.
Azt is érdemes megemlíteni, és akár a legutóbbi fejezetet is példának venni, hogy Jinbei magára vállalta azt, hogy ő adta ki Caramel képének a titkát. Ami azért is lehet jelentős, mert Bege nem bukott le. Ez persze lehet, hogy csak egy pillanatnyi lélegzetvételt szerzett Capone részére (ha a kép eltörése után mégiscsak bevetné az idegméreggel töltött fegyvereket...de lássuk be maga az a lehetőség, hogy egy ilyen aljas és egyszerű módszerrel győzik le Lilint nem túl reális) de az is megfordult a fejemben, hogy valamiért nem sikerült Begének elsütni a fegyvert és nem derül fény az árulására.
A következő pedig az, hogy azért sem tartom valószínűnek Lilin legyőzését mivel ez nem lenne a mangára jellemző. Luffy sohasem a könnyebb úton éri el a célját. Egy legyengült ellenfél ellen, legyen az egy Yonko szerintem nem lenne méltó és egyben jellemző Luffy eddigi győzelmeihez. Ráadásul ha el is bukna (ennyi erővel) a családja is megtorolhatná akár Zeffen akár a Gyojin szigeten Lilin bukását. (Láthattuk, hogy a Gyojin szigetnél messze erősebb Zou-hoz elég volt egy parancsnokot küldeni Kaidonak).
Nem igazán lehet megjósolni, hogy mi is fog történni de azt lehet tudni mi jellemző maga a manga dramaturgiai és szerkezeti képébe és e téren én valahogy többet várok.
Remek lenne egy későbbi konfliktus BigMommal. Mint korábban felhozódott akár Elbafon. Az régebbről gyökeredző ellentétek remek alapot adhatnak egy későbbi harc, konfliktus során. Továbbá hatalmasat tud dobni az egy egy történetszálban az ha a karaktereknek közös kapcsolatuk van a múltban.
Szerkesztette: beeng - 2017.04.24. 23:27
Azon már én is gondolkoztam, hogy Pudding kézenfekvő megoldás lenne, mindkét fél számára, ha Mama tomboln ikezd és válogatás nélkül szedi az áldozatokat. Ha a Kx rakéták legyengítik kellőképp Pudding megváltoztathatja az emlékeit. Ezzel a kölykök a vendégek és Luffyék is jól járnának.
Attól még Katakuri és Smoothie emlékei nem fognak megváltozni, és ők nem könyörülnek...
Ez a terv akkor működhet, ha mindenkit elkábítanak az esküvőn, és jelenleg egyetlen ember van ott, aki képes erre, és az CC, bár hozzá teszem, hogy így meglépni elég szánalmas lenne, viszont ezzel annak problémája, hogy hogyan rázzák le Big Mom-ot megoldódna egy időre.
beeng ezt mondom én is... annyi megjegyzés a hszedhez hogy oké nyilván nem csatlakozik Hancock se hozzájuk, de ha megszüntetik a shichibukai rendszert (és erre nagy az esély) akkor nincs aki biztosítaná a szigetüket. Emiatt kell Luffy is, meg szerintem alapból ha hívja ha nem a szövetségese lesz
Puddingra ilyen szempontból még nem gondoltam de reális esélye van.... És így nem kellene aggódni Puddingért se persze így Sanji is egyedül maradna... így tovább ökörködhetne