Igen igazad van most indul a új és ez az előző. Nem fog borulni a dolog Sanji, Zoro és Luffy lesz a csapat három legerősebb tagja ez egész biztos.
One Piece manga
Bár erre nem merek most megesküdni kikeresni nincs kedvem, mert fáradt vagyok, de úgy rémlik Oda azt mondta ők hárman mindig a legerősebbek maradnak a csapatban és soha nem lesz náluk erősebb a csapaton belül. Holnap lehet kikeresem és beírom, hogy igaz vagy sem.
egyértelmű hogy Brook törte szét a képet. Ki más röhögne yohohohooval?
marha jó kis fejezet volt... Bege arca amikor Luffy egyszerűen elárulja hogy melyik az igazi valója... tiszta Luffys pillanat volt xd
Jinbe nagyon erős szóval nem tudom Sanji megverné-e.. igazából nincs értelme erősorrendet felállítani a Szalmakalaposok közt, hiszen mindenkinek megvan mihez ért a legjobban. Amúgy így már egyértelmű (nekem eddig is az volt de ugye sokatok nem akarta elhinni a túl sok jel ellenére) hogy Jinbe lesz a 10. Amit ebben az arcban művelt egyre Mugiwarasabb
Hiei írta:
Igen igazad van most indul a új és ez az előző. Nem fog borulni a dolog Sanji, Zoro és Luffy lesz a csapat három legerősebb tagja ez egész biztos.
Jack szerintem nem Gyojin lesz, hanem fél-Gyojin. 3 okból mondom ezt. Egyrészt nem használt Gyojin karatét, másrészt nem volt egyetlen egy Gyojin beosztottja sem. Harmadrészt pedig, emberi bőr színe volt. Pont mint Dellinger esetében, aki szintén félig ember, félig harcos hal Gyojin volt.
Nem nevezném komoly harcnak azért, Luffynak G4ben kb 3 ütés lenne. Mellesleg vicces de pl. több oldalon írták, hogy Sanjit ugye Luffy meg Jimbei egyszerre ütötte meg mert közéjük ugrott, de még se lett komolyabb baja. Majd az arc végén meglátjuk Sanji erejét de valószínűleg marad a szörny trió a rangsorban.
Amúgy a szalmakalaposak erejének a rangsorát meg lehet határozni úgy, hogy amikor a CP9 ellen harcoltak a CP9 tagok dourukije(?) Alapján be lettek osztva, és e szerint kaptak ellenfelet. ( pl Kaku erősebb volt Jyraburától 20al vagy mennyivel, így Oda célzott arra hogy Zoro erősebb)
Közel sem nevezhető rendes küzdelemnek a Gyojin szigeten történtek. Továbbá Dressrosa után Dofflamingo legyőzésével nevezhető csak Luffy erősebbnek mint Jinbei, azonban ezt a 3 ütéses dolgot nem tudom pontosan, hogy gondoltad. A g4 rohadt erős ez tény, de azért ne túlozzunk.
Enies Lobby már rég volt, nem is harcolt mindenki. Egyéni edzésen mentek keresztül a tagok. De legyen, írok egy listát. Úgy tűnik csak a 10. legerősebb karterhez van külön topic szóval itt is elfér. De nem a jelent, hanem a Kaidoval való közdelem eljöttekor tartom effektívnek ezt a csapatrangsort.
Egyrészt Brook nagyon erős ( BM elismerte), Franky azért erősebb valamivel Usoppnál.
DE! Mint már mondtam nincs értelme erősorrendnek. Lehet hogy Nami olyan ellenfelet győz le aki ellen pl Zoronak nincs esélye ( másik időjárás manipuláló vagy folyadék testű ellenfél). Olyan ez mint a népszerűség: Mindegyiket szereted valamiért de sorrendet felállitani szerintem nagyon nincs értelme.
Chopper Monster formája kezd egyre jobban elavulni. Persze ha majd a Monster formát kombinálja hakival és Mink elektroval, újra versenyben lehetne erős ellenfelek ellen. Franky folyamatosan tudja fejleszteni a cyborg képességeit. Meg nála még lehetne olyan ütőkártya is, hogy kóla helyett red bullt használna, és szuper robottá válna egy időre, meg hasonlók. Usopp, Robin, Nami trió mindössze támogatásnak jók, 1 az 1 ellen egy erős ellenfél ellen nem sokra mennének.
bakod írta:
Egyrészt Brook nagyon erős ( BM elismerte), Franky azért erősebb valamivel Usoppnál.
DE! Mint már mondtam nincs értelme erősorrendnek. Lehet hogy Nami olyan ellenfelet győz le aki ellen pl Zoronak nincs esélye ( másik időjárás manipuláló vagy folyadék testű ellenfél). Olyan ez mint a népszerűség: Mindegyiket szereted valamiért de sorrendet felállitani szerintem nagyon nincs értelme.
beeng írta:
Van olyan, hogy erősségi sorrend? Értem én, hogy mindenki ezen lovagol. Vérdíj alapján így-úgy nagyjából be lehet határolni de szerintem alapjában véve felesleges a csapaton belül ezen gondolkodni. Az már sokkal érdemlegesebb ha pl. egy ellenféllel szeretnénk összeboronálni őket.
De most komolyan, pl. egy Robin, Brook, Frany és Usopp közül (akinek felébredt a hakija) hogyan tud valaki effektív rangsort alkotni?
Továbbá más a képességük és az erejük. Jinbei jobban harcol vízben, Sanji a levegőben, Zoro meg szamurájkardokkal kardozik ezért badass. Lehet valaki egy adott ellenfél ellen jobban teljesítene mint egy "erősebb". Pl.: Perona könnyedén legyőzte Zoro-t azonban Usopp meg Peronát. Vagy Nami valószínűleg nagyobb eséllyel győz le egy női ellenfelet mint Sanji. Jinbei pedig egyértelmű, hogy hamarabb leverte volna Hody-t a Gyojin szigetnél mint Luffy.
Arról, hogy Jinbei menyire lapos lenne a csapatba.. valsming menyire lógna ki a sorból... ez mindenkinek szubjektív képet alkot! Ha úgy nézűk, hogy a Mugiwara team egy cirkusz.. akkor igen Jinbei max sz igazgató szerepét tudná betölteni... gondolom ez a varjáció ahogy Hiei és jópáran szeretnék látni ( azok akik ellene tűntetnek) ... Én teljesen egyetértek azzal a meglátással amit és ahogy beeng lát és leírt Jinbei el kapcdolatban.. ! Itt messze nem !!!csak!!! azok fognak csatlakozni a csapathoz akik kb. A 9 évesek színtjén vanak..
Lásd:
Zoro anno csatlakozás előt egy verőlegénx szintjén volt 0 humorérzékkel... azóta is inkább csak velűk nevet, mint hogy ontsa a poénokat.. csatlakozas előtt kb. 16 éves volt...
Usop egy gyáva pancser volt aki hazudozott.... az ilyentől nem lehet várnj sok komolyságot...
Nami se egy humoros...
Robin egy kész nő volt már akkor is... ő se nsgyon a vicceiről híres..
Sanji csatlakozása előtt egy komoly úriember, akinek bár van humorérzéke de nem a viccelődésről híres.. őt se látnám a csapatba szívesen, ha Hiei defektes gondolkodását követném..
Chopper egy plűs álat .. ennyi!
Franky egy nagyranőt gyerek.... aki zseniális a maga terén...
Brook a tipikus szórakoztató.. zenész létére ez elvárható!!!
Szóval ha a cirkusz elméletet követjűk.. akkor 9 ből csak Luffy, Brook, Usopp, Franky és a plüsh álat férne be a csapstba..
Biztos fáj Hiei nek amit írok.. és nem is megbántani akarom.. De a Jinbei miért nem ilik a csapatba elmélete egy badarság!! De leszőgezem, hogy mindenkinek a véleménye szubjektív úgy hogy nem is lenne baj a logikájával, csak hát kérdem én... akkor miért nem tűntet az ellen, hogy Zoro, Sanji, Robin és Nami (akik a komolyabb érettebb érát képviselik) tűnjenek el s csapatból??
Na szóval, oly mindegy ki fog csatlakozni!! Egy idő után, legyen az a tag akármilyen is... változni fog... a társaság hatására minden és mindenki változik.. beileszkedik.. ugyan megmaradnak az erkölcsi nézetei és a céljai.. de a társaságba beleolvad.. felvedui a környezet ritmusát.. Szóval lehet itt tűntetni és érvelni, badarságokat leírni.. de végére úgyis az lessz amit a rajzoló akar...
..és ha azt szeretné hogy ő legyen az új tag, akkor én csak őrűlök neki, mivel nem csak beleillik a csapatba, már most is.... de erős!! És ide már olyanok kellenek, mivel Kaidot és másokat viccelődéssel nem győznek le!!
.. *Jinbei erősebb mint Sanji szerintem... de Jinbei nek ez a max.. Sanji meg még fiatal és fejlődő képes!!
U.i.: Nem megsértődni senkinek!!
Az erősorrend tényleg elég képlékeny. Viszont szerintem a csapaton belül 2 (Luffyval 3) olyan ember van, akinek a harci tudása fontosabb kell legyen a "szakterületénél". Ugye nem véletlenül lett kiemelve külön 1-1 ívben mennyire fontos is a hajóorvos, a szakács, a navigátor meg a hajóács szerepe (Ide sorolom Robint meg Brookot is). Az, hogy Snajiék ezeken felül még erősek is, az csak hab a tortán.
Viszont Zoronak és Usoppnak nem számít ennyire a másodlagos betöltött szerepük (Usopp Franky óta hivatalosan is csak a mesterlövész a csapatban, Zoro meg attól a pár halvány utalástól eltekintve, ahol ő a második ember Luffy mögött, nincs is más szerepe). Nekik az a legfontosabb feladatuk most már, hogy minél erősebbek legyenek. Szerintem.
És én pont ezért várom azt, hogy Zoro legyen az no 2 erőben Luffy mögött, Usopp pedig a gyengébbek között emelkedjen ki. (Azért Sanji lekörözését nem várom el tőle)
Misko
Az a 16 év valójában 19.
Ugrás a fórumra: |