Na akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok olyan béna hogy elsiklottam a Streusen dolgon.
Köszi én is így gondoltam
One piece egyéb
Nem tudom hogy ismeritek-e ezt az oldalt de nem rég találtam rá, és elég sok új információt tudunk meg egyes karakterekről, némelyik igazából elhanyagolható, de vannak érdekes infók is, mint pl: Eredetileg Lucky Roo szerezte meg a gumi gyümölcsöt egy ellenséges hajóról, és Hawkins csak 10 halálos sebet képes elhárítani a gyümilye segitségével vagy vmi ilyesmi.
https://thelibrar...formation/
https://thelibrar...formation/
meg néhány adatot meg is változtattak ha jól látom, mint például Shanks magasságát megemelték kb. 15cm-el (199cm).
Kis plusz:
Megjelent a harmadik csomag a databookból: Kiszedtem néhány infot ami érdekes lehet.
Sanjuan Wolf egy óriás a West Bluról. Alapból akkora mint egy normál óriás viszont van egy gyümije ami a méretét növeli (akár 180m-re).
Avalo Pizarro ( aki Vasco Shottal együtt amúgy Katakuri magasak kb) régen egy király volt a North Bluen azonban annyira korrupt és igazsságtalan volt hogy a népe lázadt ellene. Innen is jön a beceneve: Korrupt Király
Az összes 6os szintről kiszabadított rab aki a Feketeszakáll kalózok tagja mind tagja a 10 titáni kapitánynak.
Shiryu kardja egy Meito a neve Raiu. Bár sokan egyenlőnek tekintik Magellan-nal Shiryu valójában tart tőle.
Akainu magmagyümölcse egyike a lgpusztítóbb erejű gyümölcsöknek.
Akainu, Kizaru, Smoker és Tashigi mind Observation és Armanent haki használó.
Akit érdekel a teljes elemzés Arthur csinált erről is, a korábbiakat is megtaláljátok az ohara library oldalon.
Hát igen sajnos pedig jó lett volna.
Egyébként ez megbízható infó?
Azért kérdezem mert Smoker-ről azt írja hogy a Grand Line-ról származik de ugyebár azt mondta Loguetown-ban hogy látta Roger-t a kivégzésén mosolyogni Loguetown-ban. Roger kivégzésekor pedig csak 12 éves volt.
Ha nem Loguetown a szülőhazája (tehát East Blue) akkor hogy került oda a Grand Line-ról 12 évesen?
Elvileg ez hivatalos databook. Persze lehetnek ellentmondások. Pl. egy korábbi databookban Bastille óriásnak volt írva pedig tudjuk hogy nem lehet az mert túl alacsony hozzá. De szerintem az legtöbb dolog azért elég pontos lehet. Mégha valahol van is kapufa azt biztosan mondhatom hogy hivatalos.
Szerintetek miért van az hogy olyanokról akiknek azt se tudtuk eddig hogy van vérdíja azokról Oda adja ki hogy mennyi a vérdíjuk pl.:
Kuroneko kalózok: Sham és Buch 7-7 m
Krieg kalózok: Gin 12 m
Arlong kalózok: Kuroobi 9 m
Chew 5,5 m
De az olyanokról akikről (főleg ezek után) sejthető hogy van vagy tudjuk hogy van vérdíjuk mégse közli le.
Pl.: Zeff
Fehérbajusz parancsnokai és szövetséges kapitányai
De főleg azokét nem értek akik már leszerepeltek és nincs dramaturgiai értéke a vérdíjuknak pl.:
Doffy tisztjei
BM gyerekei és egyéb embere
Supernovák legénységének régi vérdíjai
esetleg az újak azok közül akik már szerepeltek mint pl.: Bege két fő embere Vito és Gotti
Ez mind érdekesebb lenne mint olyanoké akiknél az se meglepő ha nem lenne. Ráadásul Hachi-t így is hagyta.
AFR,nem hogy fehérbajusznak de egyik yonko-nak nem adták meg a vérdíját.BM gyereki közül pedig sokaknak megvan említve a vérdíjuk,bár ahhoz képest hogy mennyi gyereke van még semmi amennyit megemlített.Rayleigh vérdíját sem mondták meg és a legtöbb warlordnak sem mutatták nyílvánosság,tán csak doffyét és kumáét.Én már a yonkok vérdíjára lennék kíváncsi.Annyit tudok például kaido körözési plakátjáról,hogy "Dead Or Alive" helyett,csak "Dead" van írva,de ez nem 100%-os dolog.
Fehérbajusz embereiről beszéltem.
Tekintve hogy egy Yonkou-ét se tudjuk így azt nem csodálom hogy Fehérbajuszét se. Dramaturgiai oka van mint Ray és Roger vérdíjának titokban tartásának is.
Viszont minden Shichibukai-ét ismerjük.
BM gyerekei közül meg 5-nek tudjuk csak a vérdíját.
Katakuri 1M 57m
Smoothie 932 m
Cracker 860 m
Peros 700m
Snack 600 m
Ennél tuti több van
Még Jinbe vérdíját se tudjuk csak hogy 400 feletti
Valamilyen szinten ez egy OFF lesz de talán ez a forumtéma ahova le tudom írni ezt a kis spekulációt, annyira nem is mangához köthető mert jövőbeli dolog és nem is teória mivel nem alapszik konkrét tényeken, amik egymásra épülnének. Ez csupán egy magányvélemény,ami nekem tetszene ha így alakulna.
Szóval a jövőben eltudnám azt képzelni hogy Luffy valamilyen módon megszökik a rabságból viszont még erőben nem közelíti meg Kaidout , mindenképp kell neki egy buff vagyis a Op esetében az ébredés képessége.Luffy Ace halála után talán többször mondta, hogy nem fog elveszíteni senkit,aki fontos számára. Viszont megmondom őszintén,én örülnék egy olyan fejezetnek a jövőben, ahol például ugye többen összecsapnak Kaidouval a kapitányok Kid,Luffy,Law. De még így is kevesek lesznek, Luffynak nem ébredt még fel a gyümije. A harc közben Luffy megsérül eddig is gyűrte magát, de most tényleg kap egy halálos sebet kezd elsötétülni neki minden.( És csak azért alapozom erre az egészet mert ezt elárultak hogy mi az adott gyümölcs képessége pluszban , még a dressrosa arcban.)Law használná a haldokló Luffyn a gyümölcsének a superior képességét, vagyis örök életet adna Mugiwaranak cserébe elveszíti a saját életét. És ez azért tetszene nagyon, mert a op esetében nem láttunk még rage powerupot, maximum rage király akarata hakit. És ekkor kapná meg az ébredést, kicsit ilyen darkos körülmények között. ez csupán szubjektív, Odát ismerve maximum a konkrét teoriáknak is kevés %-a ami bejön nemhogy ez
Elkezdtem újraolvasni a Dressrosa arc-ot hátha így miután láttam valamit egy Yonkou csapatából átértékelem Doffy csapatát.
Eközben viszont észrevettem valamit Caribou borítósztorijában. Az utolsó borítósztorilapon ha jól értelmezem az van hogy Drake megölte Caribou-t nem?
Emellett ekkor elgondolkoztam valamin.
Eddig akik biztos hogy Haki használók a Supernova-k közül az Luffy, Zoro, Kid, Law és Drake (ugyebár máskülönben nem tudta volna legyőzni a Logia Caribou-t). Azt hiszem ennyi vagy hagytam ki valakit?
Na és a lényeg.
Azt tudjuk hogy Luffy-t Ray, Zoro-t pedig Mihawk tanította Haki-ra.
Drake-et pedig Kaidou bármelyik Haki használó embere kitaníthatta az alapokra sőt akár tovább is képezhette mint az előbbi kettőt a mesterük.
De szerintetek Kid-el és Law-al mi a helyzet?
1. Miután felébredtek maguktól tanulgatták és csiszolták.
2. Találtak valakit aki felkarolta és tanította őket.
3. Vannak akik az Újvilágban felébredt Haki-val rendelkezőket keresnek és pénz ellenében kitanítják őket.
Esetleg valami másra tippeltek?
Illetve miért lett a fordításba a "tiszt" "kivégző osztag"-ra cserélve?
Emellett Bellamy vérdíja hogy nőhetett 55 m-ról 195 m-ra miközben egy Shichibukai-nak dolgozott?
Egy Shichibukai beosztottjainak és alárendeltjeinek a vérdíja ugyanúgy be van fagyasztva mint az övé nem?
AFR írta:
Emellett Bellamy vérdíja hogy nőhetett 55 m-ról 195 m-ra miközben egy Shichibukai-nak dolgozott?
Egy Shichibukai beosztottjainak és alárendeltjeinek a vérdíja ugyanúgy be van fagyasztva mint az övé nem?
Ugrás a fórumra: |