Én valami olyasmit tippelek hogy a D-k Raftelen elkezdtek egymás között háborúzni egy-egy ősi fegyverrel. Ami túl pusztító volt ezért létrehozta 10 ország a szövetséget mely elpusztította őket a Pluton-nal.
One Piece Teóriák
Régóta vizionálom, hogy a végéna Vk ellen Luffynak a győzelmet a Yonkouk fogják meghozni. Tehát szerintem befognak állítani a végső háborúba és a puszta jelenlétüktől végetér a háború.
Ezért is nem hiszek Shanks halálában.
Ahogy azon se lepődnék meg, ha Mamát a torta annyira kielégíteni, hogy elfelejti minden gondját baját Luffyval szemben és csak azért oda menne a háborúba, hogy Sanji nemhogy meghalljon.
Kaidou sebezhetetlen illetve legyőzhetetlen, szerintem Luffy ráfog jönni a módjára, hogy legyőzze őt és megsebezze, viszont ezt nem fogja elmondani senkinek és ezzel kivívja Kaidou tiszteletét.
Megfogja változtatni valamilyen szinten a Yonkoukat, ahogy tette azt Crocodile-al.
Luffyból egy olyan kalóz király lesz, akit minden kalóz elfog ismerni és tisztelni fog. Ez Rogerről nem mondható el. Hiszen Big Mom például nem beszélt róla túl elismerően, miközben Kaidouról elég elismerően beszélt. Ha mást nem is az erejét mindeképpen elismerte.
Most nyílván elég gügye példákat hoztam fel, de simán kivitelezhető a dolog.
Igazából egyáltalán nem hülyeség. Ha valóban olyan erős, mint amilyennek mondják, akkor kétlem, hogy harci sérülésekből származna az a sok varrat. Főleg, hogy feltehetőleg nem küzdött komolyabb ellenfelek ellen, a Fehérbajusz szövetségeseit simán alázza, szóval nem hiszem, ők tették volna vele. Az anyja óva inti a komolyabb összecsapásoktól (lásd, amikor Weevil azt mondta, hogy bosszút áll Feketeszakállon), feltehetőleg csak több pénzt akar szerezni Weevil ereje által. Ezért is mondom, hogy emiatt elvileg nem igazán voltak olyan komoly ellenfelei. Szóval eddig az egyetlen logikus magyarázat (legalábbis nekem), hogy Moriának van valami köze hozzá. Aztán lehet, hogy Oda valami teljesen mást fog belőle kihozni, de szerintem jelenlegi tudásunk alapján ez a legkézenfekvőbb. Aztán majd ha Luffyék összefutnak vele, ami nagyon valószínű, remélhetőleg minden kiderül róla.
Bár annyit még hozzátennék, bár ez már tényleg csak teóriázgatás a részemről, hogy Moria már nincs behatással rá. Gondolom az anyja telebeszélte a fejét Fehérbajuszról, Weevil megunhatta az alárendelt szerepet, Moria meg nem tudott kontrollálni ekkora erőt és Weevil és az anyja leléptek tőle.
A Rafteles elméletem kiegészíteném még azzal, hogy oda azzal a Fehér örvénnyel fognak tudni eljutni . Ami elvileg ha valakit elnyel vagy sosem látják őt - véletlenül bejut a Raftelre - vagy nagyon messze kerül elő , és szerintem valamely Poneglpyen található információ segíthet Jinbeinek - mint kormányos - a Raftelbe való jutáshoz .
Áh már rémlik. Nos ha tovább lapozod láthatod ahogy beszívja őket a Fehér vihar és mikor bekerülnek kiderül ezen az oldalon:
http://naruto-kun...ece/654/14
hogy egy szigetbálna raj úszása idézi elő a vihart.
Vagy rosszul értelmeztem az eseménysort?
http://naruto-kun...ece/654/16
Ez alapján a szigetbálnák csak egy újabb áramlatot hoznak létre, de maga a Fehér vihar nem kapcsolódik hozzájuk.
Egyébként nem hiszem, hogy ennek köze lenne Raftelhez. Persze ki tudja.
Moriát nem úgy ismertük meg, mint akinek bármi oka lenne a Forradalmárokhoz csatlakozni. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a Kaidous történetszálban feltűnjön.
Hiei- érdekes elmélet, de én nem tartom ezt valószínűnek, meg őszintén, én nem is örülnék neki. A történet csúcspontjának annak kéne lenni, hogy Luffy, egymaga (ill. a csapata, meg a szövetségesei) kihívják az EGÉSZ világot egymaguk ellen... Ha beállna mellé Big Mom meg Kaidou, semmi súlya nem lenne a háborúnak, ahogy mondod, ott azon nyomban véget is érne.
Ráadásul Big Mom már olyan szintű ellensége Luffynak, hogy én nem nagyon tudok köztük békés viszonyt elképzelni, max olyan ideiglenes szövetséget, mint Crocodile-al volt, de annak a szövetségnek volt létjogosultsága a háborúban, egy Luffy-Mamának nem lenne soha, szerintem.
Értelek. Nem mondom, hogy lehetetlen, de én nem látok rá sok esélyt Az is lehet, hogy mire végez Luffy a Yonkoukkal, romokban, szétzilálva, leverve hagyja őket, lehet, hogy a Világkormány elfogja majd a levert tagokat, és ha meg is jelennének, közel sem jelentenének már akkora súlyt, mint most.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem sok esélyt látok rá, mert értelmét sem nagyon látom, bár badass lenne, az kétségtelen.
Ugrás a fórumra: |