Köszi az új rész fordítását!
Most már gumikötélnek használja a villámokat behalok.
Ezt leszámítva a harc annyira nem rossz. Sőt én élveztem az elmúlt pár rész csatározását bárki bármit mond. Tetszik ez a gear5
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok!
Nemrégiben rászántam magam, hogy végignézem a One Piece-t, azonban a Loguetown (ep 45-53), valamint a Warship Island (ep 54-61) arcnak nem találom a nyers videóit az oldalatokon. Elképzelhető, hogy az nincs feltöltve? Ha igen, hol tudnám megtalálni? Köszönöm előre is a választ.
Dave020626
[RAW] One Piece #0001-aktuális rész [TORRENT] van egy ilyen letöltési lehetőség az adatlapon.
Mega tárhelyen nincs fenn, és ahogy haladunk a felújítással, úgy fognak eltűnni a következő részek, mivel korlátozott a tárhely mérete, és az új videók több helyet foglalnak.
Koszi a forditast!
Elkepeszto,hogy a kiado mennyire huzza az idot,nem csodalkozom,hogy ilyen sok resze van.
Ha vegre van egy varva vart osszecsapas akkor miert nem lehet vegig vinni?!
A 1075 resznek a 20 percbol jo ha volt 2 perc a csatabol.
Disappointed (ahogy az angol mondja).
Azért nem tudják hamar lazavarni a harcokat, mert akkor túl gyorsan utolérnék a mangát.
Nekem a 1075 és a múltheti 1074 rész nagyon is tetszett pont az érzelmi szál miatt. Láttuk a legtöbb képsort nem 1x, de így a lezárás előtt összefoglalva, ilyen zenével és vágással nekem pont hogy az egyik legjobb részek voltak. Várom már, hogy Kaido bekapja azt az ütést, nagyon is (Orochi halála meg aztán pont volt az i -re végre )
Ugrás a fórumra: |