én csak azt nem értem, hogy hol van a beharangozott új opening?
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sanakochi16 írta:
én csak azt nem értem, hogy hol van a beharangozott új opening?
Köszönöm az 1074. részt. Ha a villám elkapás sok volt akkor ami utána jön az mindennek a teteje. Amúgy szerintem azért tudta megtenni mert hát gumiból van, piramidálisan erős, ráadásul képes cafatokra tépni amit mi úgy ismerünk mint a fizika törvényeit (mivel ő egy kalóz ezért ezt bizonyos szinten meg is lehet érteni).
Azt hittem, az előző opening lesz a mélypont a One Piece anime történetében. Ma rájöttem, hogy az még csak egy teaser volt ahhoz, amilyen borzalmat készültek lerakni ezzel az újjal.
1 perc 30 másodperc hosszú átlagosan egy opening. Ebből sikerült 45 másodpercig (tehát a videó feléig) egy kulcslyuk méretű izén bemutatni az elmúlt 150 rész főbb eseményeit, majd jött 30 másodperc katyvaszos montázs. Életemben nem csalódtam még ekkorát One Piece openingben. Az előzőnél legalább a videó része rendben volt, csak nem volt szinkronban a dal dinamikájával. De ezt ezennel megbocsátom.
Gondolom wano saga után kijön majd egy új opening, erre a pár részre dobták csak ki ezt az új openinget - remélem.
Tapion-sama írta:
Azt hittem, az előző opening lesz a mélypont a One Piece anime történetében. Ma rájöttem, hogy az még csak egy teaser volt ahhoz, amilyen borzalmat készültek lerakni ezzel az újjal.
1 perc 30 másodperc hosszú átlagosan egy opening. Ebből sikerült 45 másodpercig (tehát a videó feléig) egy kulcslyuk méretű izén bemutatni az elmúlt 150 rész főbb eseményeit, majd jött 30 másodperc katyvaszos montázs. Életemben nem csalódtam még ekkorát One Piece openingben. Az előzőnél legalább a videó része rendben volt, csak nem volt szinkronban a dal dinamikájával. De ezt ezennel megbocsátom.
Szerintem az első 40 másodpercen kivűl ez az opening nagyon kreativ és szép lett. Pl: A montázs jelenetei egy középső kör köré épülnek, ami szerintem egy tök kreativ és jó megoldás. Bár az tény, hogy lehetett volna sokkal lassabb a kivitelezés, mert is ezt egyszerre nehéz elfogni és borzalmas hamar véget is ért igy a történet. xD Én is csak azért gondoltam ebbe bele, mert én általában lassitva visszanézem az opening/jeleneteket, mert érdekel az animáció mint szakma.
De nyilván, kinek mi tetszik!!
Ugrás a fórumra: |