Sbs-ben. Zoronak van a csapatban a legerősebb fegyverzet színe hakija, Sanjinak a legerősebb érzékelése és Luffynak a legerősebb a Haoshokuja.
Jah és ha jól rémlik ez így is fog maradni, mert azt mondta mindegyik ebben a legtehetségesebb.
Igen ki kellett hogy kerülje azt a golyót. De ezzel és a Szalmakalaposokra jellemző kiszámíthatatlansága miatt szerintem felveszi a versenyt majd Katakurival (aki lehet túl is van hypeolva már csak a vérdíja miatt mert kiszámíthaó emberek ellen szerezte azt). Nem feltétlen veri le, de én nem is zárom ki. Fel kell nőniük erre a szintre ha még nem tették meg.
Más kérdés hogy benne van a pakliban hogy a tomboló Mama borít minden harcot és csak menekülés lesz valahogy. Viszont azt fenn tartom hogy az lenne a legjobb ha Sanji és Pudding összejönne ténylegesen nem BM alatt
-----
Szerk: uhhhh ezt az utolsó mondatot visszaolvasva.... vagy csak én vagyok beteg na mindegy XD
Azért azt nagyon remélem, hogy ha átlagot nézünk, akkor Luffy a legjobb magasan. Az oké, hogy Sanji egy kicsit jobb a megfigyelés színében, Zoro kicsit jobb a fegyverzet színében, de összességében remélem nem csak azért extra Luffy, mert van király akarata.
Illene a kapitánynak, két év Rayleighel való edzés után, főleg, hogy ő direkt a hakira edzett.
Szerk.:
Össze is fognak jönni, ezek után már muszáj lesz... nagyon remélem
Germa-
Te tényleg el tudod képzelni azt, hogy Sanji egy komoly, arc végi, élet-halál harcban, nem verte volna meg Vergot? Ha igen, akkor ez van, nem értünk egyet, én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy megverte volna, és ezt majd meg is fogja mutatni, amikor kap egy normális csatát.
Nem azért a két forintért de Jon-nak igazat adok. Egyszerűen emiatt nem küzdhetett meg Sanji Vergoval:
Oda ismét szemlétette, hogy Sanji segít a bajbajutott nőkön. (elég menő volt akkor is a kétségbeesett Tashigit megmentve)
Érzékeltette, hogy Vergo nem kispályás oké de ez csak azért kellett, hogy még menőbb legyen az ahogy Law bealázza. Felesleges utólag összeboronálni Sanjit Vergoval. Hisz ezt a harcot Law-nak kellett elintéznie ez neki egy személyes ügy volt.
Llink->http://naruto-kun...ece/766/13
Sanjinak az volt a feladata, hogy megmentse Tashigit. (na meg a többi tengerészt )
Azon gondolkoztam, hogyha Katakurinak ilyen a megfigyelés hakija akkor vajon Shanksnak milyen lehet (csak mert neki van az összes Younko közül a legerősebb hakija ugye emiatt nőtte ki magát a tömegből)
Shanksnek van a legerősebb király akarata, ebben nincs benne a fegyverzet és a megfigyelés színe. Persze valószínűleg rohadt erős minden hakiban, de nem feltétlenül a legjobb.
Shanksnek van a legerősebb király akarata, ebben nincs benne a fegyverzet és a megfigyelés színe. Persze valószínűleg rohadt erős minden hakiban, de nem feltétlenül a legjobb.
Shanks egyik legjobb, ez nem vitás. Még mindig nem látok akkora erőt a hakiban,mint ti.Mert a Luffy vs Cracker jó pl arra,hogy a képesség erősebb,mint a haki.
Azonban a legerősebb király akarat és a legerősebb Haki használó Kaido,Dragon vagy Gorosei egyik tagja lesz.
Remélem egy nap elárulja Oda,hogy kik a legjobb Hakisok.
Jon írta:
És miért tanúskodik arról a Cracker vs Luffy harc, hogy a képesség erősebb, mint a haki?
http://naruto-kun...ece/837/15
Mai napig rejtély,hogy itt hakival vagy képességgel volt erősebb Cracker.( Ha ti azt mondjátok Haki,akkor legyen most Haki) http://naruto-kun...iece/838/6
Azonban itt Luffy könnyedén elintézte Cracker páncélját,akinek (elméletileg) erősebb hakija volt.
Ezek alapján mondom,hogy a démongyümölcs nagyobb erőt képvisel,mint a Haki.
Vergo vs Law,akkor Whitebeard,Doffi kalitkája és Big Mom képességével megerősíti az elméletemet.
Egyelőre nem változott a véleményem,mert a harcok alapján ezt tapasztalom.
Shanksvan a legerősebb király akarta?Nem hiszem.
Dragon 100% mind3 hakija erősebb Shanksnél,másik még ??-es.
Az utolsó mondatod puszta találgatás, nem is érdemes rá szót pazarolni, de ha mindenki a hakijáról (és itt elsősorban a király akaratára gondolnak, ez is biztos) ismeri, akkor egészen biztos, hogy Shanks brutális hakival rendelkezik, olyannal, ami annyira közismert, hogy Whitebeard (meg a tisztjei) is figyelmeztette a csapatát.
Nem láttunk még Shanksnál erősebb hakit, az biztos.
Azért a Cracker vs Luffynál nagyon jól kombinálta Oda a hakit és a képességet. Nem találkoztunk még olyan emberrel, aki ellen Luffy tehetetlen volt, márpedig itt a G4 nélkül teljesen tehetetlen volt. A G4 pedig a hakiját és a képességét ötvözi zseniálisan. Egyszerűen az a kombináció már képes volt felvenni a harcot Cracker ellen, mert csak az képviselt elég pusztító erőt.
Nem hiszem, hogy a haki fontosabb lenne a képességnél, a kettő egyformán lehet fontos, ill. embertől függ a dolog, nem lehet általánosítani. Az biztos, hogy Luffynál (meg Crackernél is, amúgy) baromi fontos a képesség, de önmagában a képességükkel nem mennének sokra, erős haki nélkül.
Persze mindkettő egyformán fontos mert ha nincs képesség Hakival nem feltétlen tudsz győzni (mondjuk egy robosztusabb lassabb ellenfél esetén Logia ellen is elég lehet). De a képességed sem ér semmit haki nélkül hiszen az ellenfél (elég erős hakival) kivédheti és legyalázhat; arról nem is beszélve hogy Logia ellen csak ez az ami tényleg hatásos egy nem Logia számára.
Egy szó mint száz Jonnal értek egyet. Az Új-Világban kötelező mind2 ha életben akarsz maradni (nem hogy az egyik legjobb).
Magyarul olvasva a fejezetet, az jutott eszembe, hogy most ez a rengeteg Luffy csaknem mind teljes értékű Luffy, akik képesek harcolni akármeddig? Mert akkor Big Mom megáshatja a sírját Ennyi Luffy ellen az egész család tehetetlen, Katakuristul meg Mamástól, vendégekkel, tisztekkel együtt, a csapatnak nem is kell beavatkoznia.
Csaknem ilyen vége lesz egy Yonkounak, mert azért ez egy elég csalódástkeltő rövidítés lenne.
Megnéztem az új manga részt amit lefordítottatok, haláli volt.Különösen nagyot röhögtem a végén amikor a Big Momnak nagyon tetsző tortát elkezdték enni a Luffy Klónok. Big Mom ezután nagyon dühös lessz,arra meg nem számítottam ,hogy Oda Puding részéről olyan csavart visz bele,hogy nem tudja megölni majd Sanjit, mert Shockot kap abból kifojólagg,hogy valaki életében először szépet mondott a harmadik szemére.
Több mint esélyes, hogy csak a zavarkeltés miatt szükséges az árnyékklón dzsutsu ver. 2.
Habár a parton Luffy mikor a saját klónjával harcolt egyelő félnek tűnt "önmagával" ezzel szemben azt se felejtsük el, hogy nem ismerjük a képesség korlátatit, feltételeit. Továbbá ha ilyen overpower lenne Brülé démongyümölcse elég lenne az anyjából csinálni 5-öt és a többi Yonkonak és a világkormánynak egy szemernyi esélye sem lenne.
szerk.: egyébként abba is vicces belegondolni, hogy Sanji igazából már házas ember lett. (Jó, zárócsók még nem volt, de akkor is)