Hiei írta:
Puding pedig gonosz csak érzékeny pontot talált Sanji. Aki lebökdösi a korosztályát azért, mert csúfolják az minden csak nem jó arcxDDD
Ennyi erővel Chiffon is gonosz lehetne mert ki akarja nyírni az anyját. Pedig csak párszor megverte meg megalázta.
Egyébként ez a Jó és Gonosz meghatározás hibás lenne ha szeretnénk a részletkbe menni. Mivel a karakterek lelki, pszichológiai háttere nagyon alaposan ki van dolgozva. Mert az One Piece-ben nagyon nagyon kevés tisztán jó és gonosz karakterek. (pár kivétellel pl.: Pandam, égisárkányok gonoszak...Coby,Garp stb. jók)
De pl. ilyen meghatározással, Feketeszakállra se lehetne mondani azt, hogy gonosz, vagy Akainura. Az one peice nem a gonosz és a jó haráról szól, hanem személyekről akiknek vannak álmai és céljai, legyenek azok kalózok vagy tengerészek.
De mégis él az emberben egy határvonal ami alapján be tudja lőni. Első asszociáció szerűség, hogy gonosznak vagy jónak határozza meg a karaktert és azt hiszem nem probléma ennek használatával élni.
A másik az, hogy lehet mondani, hogy nem volt nagy meglepetés a rész. (nekem sem volt az túlzottan..tartamilag) Mégis nagyon tetszett...a megvalósítás miatt. Persze, hisz hétről hétre elég alaposan ki lett vesézve. Ezzel jár a fórum, teóriázgatás. Elég sok infó és lehetőség megfordul itt. Azok akik nem fórumoznak (vagy nem olvassák el többször a régebbi fejezeteket) nyilván sokkal nagyobb meglepetést okoz(ott). De Oda nem véletlenül hagyja ezeket a nyomokat, ha részletesen és figyelmesen követi valaki a történetet ki lehet következtetni a dolgokat. Épp ezért is zseniális szerintem.
kristofkristof írta:
Nekem még van egy kis hiányérzetem. Teljesen úgy képzeltem el, hogy az esküvő előtt fogja kinyitni a tamatebakot. Abszolút illett volna Big Momhoz, hogy az esküvőt a kezdete előtt megszakítja azzal, hogy ő kinyítja a ládát, csak nehogy elterelődjön róla a figyelem.
A tamatebako-val kapcsolatban pedig nem lepődnék meg ha Bege lopná el. És az ő arcába robbana. Így ő is kapna valamilyen büntetést a mocsokságai miatt (legalább pekoms miatt)
http://naruto-kun...ece/857/13
"...semmi érdeklődést nem mutatott a terjeszkedés iránt...csak pénzt és értéktárgyakat lopott."
Szerkesztette: beeng - 2017.04.13. 15:38