Köszönöm szépen a heti munkádat!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm a munkátok! Beértem az animét is! Jövőhétre már csak meg kell venni a chipset és behűteni a sört!
Amikor kijött mangában hihetetlenül tetszett ez a végjáték! Már, akkor gondoltam rá, hogy mi lesz itt, ha az anime is ideér! A dobok hangja rohadt sokat hozzáad az élményhez, azzal szemben, hogy mikor olvastam csak a fejemben volt meg.
Ilyenkor nehéz várni mindig T.T
Köszönöm a fordítást.
Hát igazság szerint elértem én is azt a kort (mint legtöbbünk), hogy a chips mellé jöhet a sör is. Sőt! A lányom és a fiam is egyre jobban kezdenek bele merűlni ebbe a világba. Pedig még én is gyerek voltam mikor elkezdtem nézni a One Piece-t. Rohan az idő, de az izgalom még mindig meg van.
Köszönöm én is a gyors fordítást.
A részről: Túl magasan voltak az elvárásaim, ezzel a résszel kapcsolatban. Igaz hűen hozta a manga ábrázolását, látványvilágát…de bíztam benne, hogy animére átültetve hozza azt a szintet, mint mondjuk Gokunak a migatte no gokui. Ez a részemről nem “robbantotta” fel az internetet, mint ahogyan azt sokan vártuk.
De hozzáteszem ez az én véleményem, lehet korán van még.. a kávé sem ért még le ; kicsit később újra nézem hátha változik a véleményem.
KÖszönöm a fordítást Nekem sem űtőt valami nagyot. De talán csak azért mert már hozzá szoktunk ahoz hogy ez a sors fordító harcok közbeni fejlődések komolyak. pl ssj goku.. halálközeli élmény.. majd krilin halála... ugye ott a düh ami segít.. itt meg vicces fiú jött "Joy Boy" vagy napisten Nika. Mondjuk ugy, hogy ez még új, szokatlan... Talán ezért nem ütőtt olyan nagyott a szokottnál. Eltérő modszert használtak, ami nem feltétlen rossz, csak ugye az újjal mindig ez van vagy befogadoak az emberek vele vagy nem. ÉN személy szerint nevettem, nem állt fel a szőr a hátamon, de jól éreztem magam. Lehetett volna ez jobb is érzésem szerint. De jól van ez így, ugyan ugy nézni fogom tovább , de tény hogy többet vártam volna.
Infy írta:
Viccből feljöttem az oldalra, hogy elkészült e már felirat a régóta várt epizódhoz, nem számítottam rá, hogy tényleg kész lesz.
Ugrás a fórumra: |