Köszönöm szépen!Ti vagytok a legjobbak!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm az új részt!
Továbbra se értem meg egyes emberek hozzáállását, az ilyen hobbiként és egyéni elhivatottságból űzött dolgok iránt. Személy szerint hétről-hétre és szezonról-szezonra csak örülni tudok, ha egy várt/követett sorozat kap feliratot, valaki a szabadidejét rááldozva, legjobb tudása szerint dolgozik vele és így nem kell a gyenge angolommal, a nagy részét csak megértve, vagy szótárazva végignéznem valamit.
Egy szó mint száz, köszönöm a munkátokat, a beleölt időt, és azt a kiváló minőséget, amit folyamatosan hoztok nekünk!
Hűha! Ez a leírás most honnan jött??? Valaki megint beszólt valahol? (valamilyen közösségi platformon?)
Igazán nem kell törődni az ilyenekkel! Mindig mindent megtesztek, hogy a lehető legjobb minőséget tudjátok elénk tárni!
Az meg, hogy már nem is tudom mióta egyedül viszed a heti OP részeket... NAGYON durván elkötelezett és szorgalmas vagy!!! Minden tiszteletem a Tiéd! És nyilván az egész csapatnak is, amiért hajlandóak vagytok feláldozni a szabadidőtöket! Ha meg esetleg becsúszik egy-egy hiba itt-ott... Na bumm! Nem nagy cucc, végülis Ti is csak emberből vagytok, ráadásul sokan közületek munka után ültök le a gép elé, hogy a jól megérdemelt pihi/szórakozás helyett még többet dolgozzatok.
Szóval, ha valaki beszól, akkor mondjátok neki: Rajta! Vedd csak át a helyünk! Lássuk TE hogyan boldogulnál?!
Köszönöm a feliratot! Igaz, már évek óta nem nézem az animét, de azért örülök, hogy ha esetleg fel akarnék zárkózni, akkor meg tudnám tenni.
Ez most kivételesen nem a One Piece miatt jött, hanem a Bleach témára reagáltam, ha már azt is én fordítom idén.
https://naruto-ku...ost_114046
mirrorimage írta:
Sziasztok!
Köszönjük újfent a fordítást
Viszont én is azt olvastam, hogy jövőhéten nem lesz új rész. Ez mennyire valid?
Tapion-sama írta:
Ez most kivételesen nem a One Piece miatt jött, hanem a Bleach témára reagáltam, ha már azt is én fordítom idén.
https://naruto-ku...ost_114046
Kb 10 éve vagyok a tagotok, de amikor publikáltok egy animet és a hozzá tartozó feliratot, elszörnyedek, hogy miket olvasok, egyesek fel sem fogják, hogy mennyi energiát és időt kell egy rész fordításába, feliratozásába, lektolárásába és ellenőrzésébe fordítani, csak követelőznek, közben ők meg semmit sem tesznek le az asztalra.
Sajnálom, hogy ide fajultatok, hogy már a hír olvasása közben is lehet érezni, hogy a tökötök teli van az egész dologgal.
Szerintem nagyon jó hogy csináljátok, köszönet érte és nagy respect !!!!
Ne adjátok fel mindent bele!!!!!
amúgy igen a one piece egy olyan anime aminek a forditását kurva gyorsan akarjuk látni és igen ha hétfőn rakjátok ki csiga tempóban az elégé szomorúan rossz színvonal. Egy dolog amit IGAZÁN, de igazán lehet dicsérni az a felirat, de azt nagyon, mert biztos sok munka.
piggyke016 írta:
igen ha hétfőn rakjátok ki csiga tempóban az elégé szomorúan rossz színvonal.
piggyke016 írta:
amúgy igen a one piece egy olyan anime aminek a forditását kurva gyorsan akarjuk látni és igen ha hétfőn rakjátok ki csiga tempóban az elégé szomorúan rossz színvonal. Egy dolog amit IGAZÁN, de igazán lehet dicsérni az a felirat, de azt nagyon, mert biztos sok munka.
piggyke016 írta:
Ugrás a fórumra: |