Hiei-el értek egyet. Habár tudjátok, hogy milyen makacsan hiszek Pudding fordulatában.
Túl sok apróság volt, ebben az arcban elhintve Puddingal kapcsolatban. (persze lehet csak én becsülöm túl ezeket) Viszont amikor Pudding, Sanjit savazza akkor nekem még inkább megerősíti azt, hogy beleszeret. Ilyen yondere/tsundere keverék simán ráillene.
Most gondolajtok bele mikor Franky megcsókolta a Smile vezetőnőjét. Aki ki akarta nyírni Franky-t, aztán Franky "man faktora" csillogó szemű szerelmest csinált belőle.
Mert ha nem szeret bele, akkor Sanji (mint az arc főszereplője) nem cáfol rá arra, hogy Pudding nem tartja egy béna perverznél többre. Ez kb olyan lenne mintha Jayáról Luffy úgy indul el Skypiára, hogy nem veri pofán Bellamy-t.) (De Oda-sensei nagyon szeret ezekre a "lenézésekre" reagálni egy ellentétes reflekcióval.)
Bakod példája tetszik, de én is valami ilyesmire számítok, hogy Sanjinak az egyik epic pillanata igazolja, lovagias viselkedésének helyességét. Epic pillanatból meg nagyok az elvtársaim Sanji irányába, mivel eddig egy érzelmi box-zsákként használták. A családja várva várt megalázásáról pedig ne is beszéljünk.
A másik az, hogy nem akarom azt, hogy Nami legyen az, aki megvédi Sanjit a "gonosz csajoktól", mert Sanji nem harcol nők ellen. Nem, ezt nem akarom, hogy ennyire "kisszolgáltatott" legyen, pláne ennyi kiszolgáltatottság után. Nekem már Kalifánál is sok volt. Mondjuk Oda tudatosan nem harcoltatja nők ellen de örülnék ha Sanji rendelkezne legalább annyi karizmával, hogy meg tudja oldani.
A Sanji robbanó karperecének kulcsait is vissza kellene szerezni. Akár még segíthet is neki, hisz pont ő árulta el, hogy az anyjánál vannak a kulcsok.