Acqu írta:
Tessék, Misko
https://tinyurl.c...interview1
https://tinyurl.c...interview2
Én is megköszönöm a linkeket. Érdekes volt elolvasni.
One Piece manga
Acqu írta:
Tessék, Misko
https://tinyurl.c...interview1
https://tinyurl.c...interview2
dungeonlord írta:
Épp ezért nem értem, hogy miért is akarjátok halasztani ezeket a küzdelmeket.
Szívből remélem,hogy legalább Sanji az 1 Yonkot parancsnok ellen megküzd a mostani arcnál. Addig Zoro célba veszi Kaido egyik parancsnokát. Nem kéne tovább szarakodni.
dungeonlord írta:
Szívből remélem,hogy legalább Sanji az 1 Yonkot parancsnok ellen megküzd a mostani arcnál. Addig Zoro célba veszi Kaido egyik parancsnokát. Nem kéne tovább szarakodni.
Több tucat kommentben beszélgettünk az elmúlt napokban arról, hogy egyszerűen azért, mert még nem képesek rá. Elég vicces lenne, hogy miután Luffy Namival alig bírt Crackerrel, a leggyengébb parancsnokkal több, mint valószínű, Sanji elveri mondjuk Smoothiet.
Ugyan már.
Nem mondanám, hogy megmutattak volna valami különleges, vagy új képességet. És persze, Brook menő volt, de igazából annyit ért el, hogy megkarcolt egy Yonkout. Szó szerint. Kíváncsi vagyok, hogy milyen szinten állnak, persze, de ahogy Hiei is mondta, majd Kaidou ellen virítanak.
Sanji pl. földbeverhetné az apját. Csak hát, most elvileg megmenteni mennek őket Majd meglátjuk.
Erőszintben szerintem is az admirálisok jönnek a parancsnokok után, de kizárt, hogy majd Kaidou leverése után fogják összerúgni a port Luffyék a Tengerészettel. Az majd csak a végén lesz, a legeslegvégén. Addigra kell oda jutniuk, hogy admirálisokat verjenek le (mármint Sanji meg Zoro).
Meglátjuk, fogalmunk sincs semmiről, az az igazság. Totland már nem tart sokáig, hamarosan eldőlnek a dolgok és tisztábban fogunk látni. Legalábbis rövid távon tisztán.
Nevetséges ez továbbra is nevetséges számomra. Az admirálisok, aki képtelen volt végezni Jackel, mikor ott volt vele Tsuruga és Sengoku. Ráadásul Jack nonstop harcolt. Képtelen vagyok feldolgozni agyilag, hogy ezt miből gondoljátok. Minden, de minden, amit eddig láttunk az ellenkezőjéről árulkodik.
Marco, Jack, Katakuri, de még lehet Smoothie kaliberű emberek is erősebbek náluk, de az első három egész biztosan.
Mondom ezt úgy, hogy Fujitorát sokra tartom.
dungeonlord írta:
Jon írta:
Több tucat kommentben beszélgettünk az elmúlt napokban arról, hogy egyszerűen azért, mert még nem képesek rá. Elég vicces lenne, hogy miután Luffy Namival alig bírt Crackerrel, a leggyengébb parancsnokkal több, mint valószínű, Sanji elveri mondjuk Smoothiet.
Ugyan már.
Jon írta:
Erőszintben szerintem is az admirálisok jönnek a parancsnokok után, de kizárt, hogy majd Kaidou leverése után fogják összerúgni a port Luffyék a Tengerészettel. Az majd csak a végén lesz, a legeslegvégén. Addigra kell oda jutniuk, hogy admirálisokat verjenek le (mármint Sanji meg Zoro).
Meglátjuk, fogalmunk sincs semmiről, az az igazság..
Most nem tudom, hogy igazából mit akarsz ezzel mondani.
Marco böszme erős volt csak rátettek egy kairoseki bilincset. De nem vesztette senki ellen 1v1-ben.
Ace úgy halt meg, hogy a testével védte Luffy-t és előtte (a vivre card szerint le volt gyengülve)
Vista 1v1 ben partyba volt Mihawkal...aki állításod szerint mivel egy shichibukai gyengébb lenne egy admirálisnál vagy egy főparancsnoknál de erre azért nem vennék mérget.
Egyedül Jozu vesztett Aokijivel szemben. El is vesztette az egyik karját. De ha lehet akkor nevezhetnénk pont counterképességnek mivel Jozu ereje hihetetlenen volt és sérthetetlen testtel rendelkezett azonban Aokiji egyszerűen megfagyasztotta. (De punk hazardon Zoro ki is emelte, hogy nincs az az edzés ami a hideg ellen véd)
Akainu nem alázta őket. Jó ment a dráma, hogy ölték az alacsonyabb beosztású emberek egymást más tök értelmetlenül Feketeszakáll megjelenése után. De igazából az csak Coby epic kiállása miatt kellett, hogy az elvei miatt szembe mer nézni a felettesével Akainuval (pálne azután, miután látta, hogy a dezertőröket egyszerűen kinyírja) meg Shank epic kiállása miatt is. Továbbá az öreg Fehérbajusz egyértelmű parancsot adott a visszavonulásra halála előtt, teljesen értelmetlen lett volna ottmaradni harcolni.
Szóval nem tudom, hogy ezt most, hogy gondoltad. A másik, hogy Hiei azt állította, hogy a 1 millárd felettiek esélyesen erősebbek egy admirálisnál de Cracker, Smoothi is teljesen esélyesen rendelkeznek ekkora vagy hasonló erővel.
Nagyjából egyetértek veled beeng abban viszont nem hogy Vista partyba lett volna Mihawkkal. Nagyon kevés ideig harcoltak vagyis ami be volt mutatva, ebből nem hinném hogy le lehetne vonni azt hogy bajt okozott volna neki. Takanome akkor vághatta volna meg amikor szerette volna.
Hát attól, hogy Mihawk erősebb volt nála ( feltehetőleg mivel övő a legerősebb kardforgató titulus) nem jelenti azt, hogy olyan könnyen le is tudta volna győzni. A másik, hogy Mihawk elismerte az erejét és ő tipikusan az az ember (láttuk Zoro példáján az east bluen, hogy egy gyengébb ellenfél ellen sem fogja vissza magát, pláne egy elismert kardforgató ellen). A következő pedig az, hogy igazából komolyan meg sem vívtak, hisz h jól emlékszem "elhalasztották" a párbajuk.
Már csak azért is erősebbek kell legyenek az admirálisok, mivel ők, a Tengerészet és a Világkormány a végső ellenség. És nem a Yonkouk.
Marineford-ban szerintem ékes példát is kaptunk erre, magyarázhatjuk a dolgokat úgy, ahogy akarjuk (mert igen, persze, Marconál ott volt a bilincs, stb.), attól még az a tény, hogy az admirálisok meg sem izzadtak. Akainu meg igenis egymaga le tudta foglalni az egész Fehérbajusz-sereget (természetesen Fehérbajusz nélkül).
Ritka eset, de egyet értek dungeonnal. A shicibukaiokról ÁLTALÁBAN (mert pl. Mihawk egyértelmű kivétel, de valószínűleg Weeble is - aki szerintem Luffy ellenfele lesz még Kaidou előtt, mint egy utolsó lépcsőfok) kicsivel gyengébbek a parancsnokoknál, az admirálisok erősebbek a parancsnokoknál, a Yonkouk meg mindenki fölött állnak, jelenlegi ismereteink szerint.
És lehet, hogy erre konkrét, harci bizonyítékom nincs, de az a mérhetetlen félelem és tisztelet, ami övezi a tengerészeti admirálisokat (és nemcsak no-name akárkiktől), azért az biztosan nem alaptalan. Mert ja, erős Cracker, meg erős Jack, de az, amit láttunk Fujitorától Dressrosán, mindent felülszárnyal (a Yonkoukon kívül), és ezt alátámasztja pl. Tsuru, vagy mások reakciója is.
És biztos, hogy ugyanezt el lehetne mondani Akainuról is (aki elől elfutott Feketeszakáll, és nem, nemcsak azért, mert egy gyáva féreg), Kizaruról, Aokijiről, meg Mr.X-ről is.
De szerintem ez már régen offtopic, meg nincs is sok értelme, majd meglátjuk.
Na csak ez ne legyen. Ha Sanji power up-ot kap, akkor az ne abból kifolyólag legyen, hogy most hirtelen elkezd hatni rá a mutáció... nehéz lenne megemészteni, hogy most félig android lesz :/ mutassa meg végre az edzése eredményét, mert nem hiszem, hogy a sky walkon kívül nem tanult semmit.
Annyit még hozzátennék:
Jon írta:
kicsivel gyengébbek a parancsnokoknál, az admirálisok erősebbek a parancsnokoknál, a Yonkouk meg mindenki fölött állnak, jelenlegi ismereteink szerint. .
Sanji! Meg mindenki más+én is! Honan kéne tudjuk, hogy Sanji ember or ember plusz extrákkal?? Nekem nem rémlene, hogy csinálták volna őket.... ők is születtek mint mindenki... nem építeték őket!! argo nem androidok csak a génmanipuláció miatt, olyanok amilyenek.. és ez ellen volt a gyógyszer.. én legalább is így emlékszem, de lehet nem olvastam el alaposan..!! Javítsatok ki ha tévedek! Szóval nem lessz hírtelen android (félig robot, félig ember)
Másik... Mindenhol más-más az erőszínt.. Fehérbajusznál parancsnokok voltak... 1 - .... De ők (és még Marco is, akit én mint karakter nagyon Luffy csapatában látnék szívesen... ) nem voltak a 3 admirális színtyén... Feketeszakál emberei közűl pedig az első fele (akik a bőrtőn lázadás előtt voltak már vele) pedig nem voltak Ace színtjén..... (a többi rejtéj) kiv. a kardforgató csávót, mert ő Magelán színtjéhez volt közel.. Bár ők is erősödtek, de lásd Burgesst aki az 1 -es pk. volt (kitudja miért) őt meg verte így is Sabo, aki Dragon első embere... Itt nagy az össze visszaság erők terén... Úgy hogy az, hogy ki kinek az első és sokadik embere az szeríntem nem 100% biztosíték arra, hogy az egyes emberek menyire is erősek valójában... Sibukai meg tényleg egy Császár pk. ja alatt van.. bár ott is lehetnek kivételek .. Sólyomszemű, aki a 100% -os Shanks egyenlő ellenfele volt és... aki... miután Vöröske elveszítette a kezét már nem kereste párharcra őt... szóval Milhawk messze egy Admirális felett van... és dolffy és egy Admirális színtjén volt sőt szerintem 100%, hogy 1v1 ben a Császár parancsnokot is vert volna (bár ez is attól fűg, hogy melyiket.. Crackert biztos..) csak neki volt sütnivalója és nem akkart kekeckedni velük... és érdekében sem állt... neki célja az volt, hogy = Káoszba borítsa a világot, megszedje magát és király maradjon.. plusz gyűlölte a D. ket és a Sárkányokat is... Szóval mindenhol más -más az erőviszony, független attól, hogy minek vagy a tagja.... és mint ahogy írtam, mindenhol vannak erőkülönbségek...
Ugrás a fórumra: |