Köszönöm a fordítást! csak nekem tűnik kicsit laposnak/unalmasnak az anime? annyira elhúznak mindent....mostanában vhogy megnézem a részeket,de nem nagyon élem bele magam, még a NAGY csatáknál sem...
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Tudom, hogy nem fog vigaszt nyújtani, de azért leírom: a mangában pontosan ugyanígy történt minden, ebben az adagolásban, ilyen tempóban. Ennek nyilván az az oka, hogy rengeteg szereplőt mozgat a történet, rengeteg helyszínen megy a cselekmény. De "aggodalomra" semmi ok, ha a számításaim helyesek, nagyjából 19-20 epizód van hátra az egész Wano ország történetívből. Ezt értsd úgy, hogy még nagyjából 11-12 részig tart a háború, utána pedig néhány rész lezárás, utójáték. Viszont ami utána jön... fogalmazzunk úgy, hogy méltó lesz a mangaka kijelentéséhez, miszerint kezdetét veszi az utolsó nagy saga.
Köszönöm szépen az új részt és a fordítást, a vele járó sok munkátokat!! Nagy kedvencem ez az anime (a mangát nem olvasom, mert nem akarom előre tudni mi lesz ) és a közben megjelent filmek. Tudom, hogy már csak pár év és vége lesz, plusz a történet hossza és rengeteg szereplője, eseménye miatt mindenre sajnos már nem is emlékszem (ha vége lesz úgyis újra nézem előlről ), de imádom akkor is a Mugiwara csapatot és a kalandjaikat
Ugrás a fórumra: |