Én kicsit csalódtam ebben a részben. Azt hittem, ahogy beharangozták az előző részekben, valami nagy(obb) durranás lesz, de úgy érzem nem hozta a kellő szintet.
a 31.-45. közötti részek elérhetőek valahol? Lett egy kis szabadidőm, újrakezdeném az animét, de ezeket nem találom.
Eddig a MEGA tárhelyünkön a HorribleSubs 720p videói voltak elérhetőek (ezekhez van időzítve a különálló felirat), azonban újrakezdtük a sorozat feliratainak kiadását a legelső résztől, immár formázott, égetett 1080p BDrip videókat használva. Mivel ezek mérete hangyányit nagyobb, mint a HorribleSubs 720p videója, ezért fel kellett szabadítanunk némi helyet a MEGA tárhelyeken (korlátozott a fiókméret, 20 vagy 50 GB általában). Mivel a soron következő csomag, amit ki fogunk majd adni valamikor, a 31-45. rész, ezért azokat töröltük le, hogy majd felkerüljön a helyére a végleges kiadás. Hogy ez mikor lesz, azt még nem tudom, dolgozom rajta, jelenleg a 38. rész átnézésénél tartok.
Ha mindenképp kellenek a részek, mert nem akarod megvárni ezt, akkor javaslom a letöltések között a softsubos torrent link [ezt keresd: [RAW] One Piece #0001-aktuális rész [TORRENT]] használatát, ott megtalálható minden epizód, amihez jó a feliratunk.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.