Szerintem egy kicsit túlmisztifikáljátok Katakurit. Bege láthatóan ismeri, és tisztában van a képességeivel, ergo belekalkulálta a terveibe. Nyilván nem képes ő sem mindent előre látni, és el lehet terelni a figyelmét. Persze ettől függetlenől ő itt most a legnagyobb veszélyforrás.
Megértem Hiei-t, ezekre a tagokra ránézve az ember tényleg jelentéktelennek látja Luffyékat, de ez hiba. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy Luffy már nagyon ezen a szinten van, mint Katakuri. Oké, gondolom nem, még, de ha engem kérdeztek, pl. egy Crackert már el tudna verni 1v1-ben is, abból ítélve, hogy minden egyes csatája után drasztikusan nő az ereje. Onnan meg már nincs messze Dogtooth sem. Ami itt a félelmetes, az az, hogy ott van még Smoothie is, meg egy rakat baromi erős tiszt, és magához Big Momhoz még el sem jutottunk. Ezért esélytelenek jelenleg, nem azért, mert 1v1-ben Katakuri lealázná Luffyt.
És ja, ez egy nagyon is reális ötlet beeng, simán el tudom képzelni, hogy az ötlet befuccsol, Luffy megkajálja a tortát, Big Mom agyvérzést kap, és a csapatának felét lefoglalja az, hogy megfékezzék az öregasszonyt. Luffyék menekülnek, de gondolom a tükör megoldás befuccsol, ergo ki kell harcolniuk magukat, és itt megkaphatják a harcukat Nami, Chopper, Carrott is. A Pedro-Tamago gondolom egyértelmű, Jinbeinek is illene valakivel harcolni (ha csak nem fog meghalni, mert ha valamikor, hát ezt most tényleg el tudom képzelni...), Sanjiról nem is beszélve. Az egyetlen kérdés itt tényleg az, hogy mi lesz így a Germával, akiket én is a betonban akarnék látni (de azért élve).
Luffy is jó kérdés, de nem hiszem (meg remélem is, hogy nem) fog még egy 1v1-et kapni, mert arra csak Smoothie és Dogtooth méltó, ők meg valószínűleg Luffy jelenlegi állapotában túl nagy falat, arról nem is beszélve, hogy nem akarja szerintem senki, hogy a Mamának két tisztje is ilyen "könnyen" elessen. Sokkal inkább tudom elképzelni, hogy megint egy kisebb sereg ellen harcoljon egyedül, a többieket fedezve- törve előttük az utat.
Meglátjuk. De ez egy reális elképzelés, és kiutat adna.