Köszönöm szépen az újabb munkádat!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
A one piece nálunk eleinte nem is volt népszerű, egyrészt nem volt meg a TV-s reklámja, mint pl. a Naruto a Jetix-en, a Bleach az Animax-on futott, ehhez a kettőhöz naprakész feliratok voltak, sőt több csapat is foglalkozott velük. Amíg a One Piece esetében sokáig nem volt hozzá egyáltalán semmilyen fordítás. Én például még a Hunter X Hunter-t is hamarabb láttam, mint a OP-t. Arra emlékszem, hogy mikor belekezdtem, háromszor is dobtam, mert nem győztem egyszerre nézni az első 500 részt, szal kb. 50 rész után volt, hogy hetekig dobva volt részemről, majd újra belekezdtem és néztem. Ezt háromszor is eljátszottam, majd a water 7 arc után már rákkattantam és onnantól egyszer sem gondoltam rá, hogy megint dobnám vagy ilyesmi. Mostanra meg már ez maradt az egyetlen never end shounen anime, amit vetítenek. És igen, a Naruto-kun csapat maradt meg az egyedüli shounen animékkel és mangákkal foglalkozó fansub. Én 2007 óta járok az oldalra. A Naruto Shippuuden-t az elejétől a végégig itt néztem hetente. Most a One Piece és a Hero Aca végett járok fel az oldalra. Tényleg le a kalappal a Naruto-kun-os srácok előtt, ennyi éven át, ingyen azért dolgoztak, hogy jó minőségben élvezhessük a shounen animéket. Tényleg köszi érte! Remélem még jó sokáig kitartotok. Azért volt két dolog, amit hiányoltam tőletek. Az egyik a Black Clover anime volt, a másik meg a Detective Conan. Főleg a Conanért kár, mert japánban a OP mellett az egyetlen, aminek a népszerűsége tartja magát még 1000 rész után is. Bocsi a hosszú szövegért, csak elkapott kicsit a nosztalgiázás.
A ti első publikálásotokra gondoltam, hogy mikor volt. Arra nincs már dátum, mert olyan régen volt. Emlékszem, hogy még akkoriban YouTube kedvcsinálót is készítettek hozzá legalább egy egy perceset, amire szintén nem találok már rá. Talán Cartnecker vezette fel és te fordította az elején.?
Ugrás a fórumra: |