Nem ette meg az édességbab gyümölcsöt, az egy baromságnak lett fordítva. Várjuk az animét, mert nem tudjuk mi az a hoya. Mi is megkérdeztük a fordítót, hogy ugyan mondhja meg mi ijlette az édességbab gyümölcsre
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Hiei honnan veszed,hogy az admirálisok nem tudják használni az ébredést?
Ha egy Parameciából logia lesz,akkor logiából mi lehet?
Ha tippelnem kéne,akkor szerintem Marco féle regenerálódást biztosít
https://www.youtu...6vT5dyae60.
Szerintetek milyen lehet egy logia ébredés?
Szerintem szimplán minden körülötte lévő dolgot az adott képességének megfelelő elemmé változtat, és sokkal jobban tudja formázni az adott elemet.
(Értsd: például Akainu esetében, a magma-csávó képes akár mitikus-állat formájú magmával támadni, ezzel felerősítve a támadásait.
Hiei írta:
Viszont igen is képes vagy vele semlegesíteni a gyümölcsből származó előnbyőket. Ha az még kacsolódik a használójához. Lásd Shanks is megállította a magmát a kardjával és akard nem olvadt el. Pedig elkellett volna neki, ha a haki nem védi meg. Tehát bármennyire is gyenge a hakid képes vagy szembeszállni a használóval anélkül, hogy ebből hátrányod lenne. Például szerintem, ha hakival bevonod a kezed Enel nem tudja azt megrázni, ha kezet fogtok. Itt most ne valami über 1 millió voltos áramra godnoljunk. Viszont, ha beléd csap a villáma, akkor azt benézed. Az egy érdekes kérdés, hogy mi van, ha egész tested be van vonva hakival. Bár gondolom ez függ a villám erejétől és a haki mértékétől is.
Sanjinak szerintetek milyen erős a hakija, főleg ha Katakurihoz viszonyítjuk? Mert az alábbi és a következő oldalon inkább az látszik, hogy Sanjinak erősebb, hiszen Katakuri nem látta előre, hogy ki fogja kerülni a támadását, Sanji mégis kikerülte, és mintha ebből az következne, hogy Sanji előbbre látott.
http://naruto-kun...ece/862/14
Tehát Katakuri látja, hogy a pap rúgását kikerüli, de azt már nem, hogy az ő támadását is? Ellenben Sanji mindkét támadást előre látja, hiszen ezért tudja kikerülni. Elég furcsa, mert közben meg egyáltalán nem gondolnám, hogy Sanjinak erősebb lenne a hakija. Persze még mindig ott van az a magyarázat, hogy Katakuri csak úgymond "félig" használta a hakiját, csak hát nekem meg ez olyan semmilyen, meg teljesen logikátlan is. Ha már a jövőbe nézek, akkor nyilván addig nézek bele, ameddig a képességem engedi, nem pedig csak úgy hébe-hóba...
A pap is lőni akart nem rúgott.
De nem is ez a fontos.
Hogy a kérdésedre válaszoljak.
Bege erre utalt azzal hogy a jövő megváltoztatható.
Egyszerűen annyi történt hogy Katakuri belenézett a jövőbe amiben Sanji elkerüli a pap lövését így fogta magát és megváltoztatta a jövőt azáltal hogy a papot megelőzve támadt. Tehát ez az esemény nem létezett abban a jövőben amit látott. Ellenben Sanji aki nem lát a jövőbe már a megváltoztatott eseményeket érzékelte a Megfigyeléssel így Katakuri támadását.
Ez az a tipikus eset hogy a kevesebb néha több.
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom
Ó, értem! Köszi.
No de a kérdés még adott. Vajon milyen erős - mennyivel gyengébb - Sanji hakija Katakurihoz képest? Persze nyilván ez alig megválaszolható, de mégis. Remélem Sanji megtanulja mielőbb, vagy legalábbis közel kerül Katakuri szintjéhez.
Azt, hogy közel kerüljön a szintjéhez, nagyon-nagy túlzásnak tartom Őszintén, én csodálkoznék azon, ha találkoznánk még egy olyan emberrel, akinek ilyen erős a megfigyelés színe. A történet végefelé biztosan eljut idáig Sanji, de egy ideig azért még nem, szerintem.
A kérdésre válaszolva, az biztos, hogy Sanji megfigyelése rohadt erős, és ez az oldal ezt jól kifejezi, mert oké, hogy "csak" gyorsan észlelte Katakuri támadását, de ez akkor is brutális észelés: Sanjinak már éreznie kellett, hogy a pap lőni fog (hiszen már ott volt az ujja a ravaszon, és ennyire biztosan erős a megfigyelése), majd hirtelen érezte, hogy nem ez elől kell kitérni, mert jön egy másik, gyorsabb támadás. Katakuri nem véletlenül lepődött meg, erre akárki nem képes.
Nem bánnám, ha neki lenne a legerősebb megfigyelése a csapatból, akár Luffynál is erősebb lenne... és erre lenne kihegyezve az ereje (a rúgásain kívül). Szóval rohadt erős, de azért Katakuri még messze van, ami egyáltalán nem szégyen, Katakuri szerintem mindenki fölött áll ebből a szempontból.
Lenne egy kérdésem/elméletem Katakurival kapcsolatban . A jövőbe látó érzékelő hakijával ha előre látja a támadásokat, ( most itt lényegtelen hogy logia vagy paramencia e de egyelőre úgy néz ki képes az egész testét is mochivá alakítani ) de mielőtt már elérné a testét egy támadás , a találat leendő helyén lyukat formál a testén akkor legyen az akár hakival vagy kariosekivel bevont támadás nem kellene hatástalannak lennie rá ? Remélem értitek mire gondolok előbb formálja meg magán mondjuk a golyó ütötte lyukat mint hogy az tényleg betalált volna .
Egyetértek Jon, én is örülnék neki, ha Sanjinak ez lenne az ereje. Illetve én sem bánnám, ha akár Luffyénál is erősebb lenne, szerintem nagyon brutál lenne, ha később ő is látná a jövőt.
Egyáltalán nem lenne gond, ha neki lenne a legjobb megfigyelése a csapatból. Luffynak én egy Shankshoz hasonló király akaratát szeretnék a végére, egy nagyon erős fegyverzet színével.
Zoro fegyverzet színe szinte azonos legyen Luffyéval, és nekik legyen az egyik (ha nem) a legerősebb fegyverzet színük. Zoronak el is kéne, hiszen mindenen át akar vágni. Én valahogy így képzeltem el.
Egy érdekes téma jutott eszembe. Valamilyen szinten mindig kérdés volt, hogy mi lehetett Gol D. Roger démongyümölcs képessége.
Viszont én észrevettem valamit, ami szerintem arra utal, hogy nem volt neki. Nézegetem régebbi részeket és feltűnt, hogy Roger a kivégzésén nem fém bilincseket visel, hanem fából készültet fém pántokkal. Magyarul nem kairoseki bilincsek voltak rajta, hogy elnyomják a Démongyümölcs képességét.
Bocsánat, ha már felmerült ez a dolog, de én ezt most vettem észre és ez nekem teljes új.
Én mindig is úgy gondoltam hogy Roger-nek nem volt gyümije.
De szép észrevétel
Elgondolkoztam hogy vajon Jozu Gyémántgyümölcsének Ébredése milyen lehet?
Mert azzal hogy gyémánttá válik a talaj nem tud harcolni
Az ilyen típusú Parameciákra van ötletetek?
Ugrás a fórumra: |