Sorolhatod ettől még nem lesz igaz mivel nem ismerjük a másik kttőt. És lehet félrefordítás is. Egy csomóó videó van erről youtubeon. De tök nekem tök8 akk könyveljétek el látatlanban a legerősebbnek.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Germa66 írta:
Nem, a mangában annyi volt hogy a jobb keze de nem az hogya legerősebb embere vagy az első tisztje. Nem ugyanaz a kettő.
Vagy lehet hogy vmi olyasmi amiről még nem tudunk? Sentomaru is akkor győzte le hakival Luffyt amikor még fingunk nem volt a hakiról. Simán lehet hogy vmi más Jack.
Ha nagy lenne a pusztító ereje nem kellett volna neki caesar gáz fegyvere. Most egy példaként szted Akainunak mennyi idő lett volna lerombolni az egész királyságot és a lakóit elégetni? ÉS nem azért mert admirális szintű ember hanem a gyümölcsének természetéből fakadóan.
Akk bocsi én visszaolvastam de sehol nem láttam hogy nem a jelenlegi hodiról van szó. De biztos elsiklottam felette, my bad srry.
AFR írta:
És hogy a témában is előrébb lépjünk.
Arlong vs Hody (Steroid nélkül)
Kuro - remekül használja a "Freddy Kruger" karmait. Továbbá gyors, aminek az az egy hátránya van hogy ilyenkor nem lát jól. Nagy tömeg ellen biztos jó, de 1v1-ban lehet hogy nem túl hatásos. Krieg ellen neki adom a pontot, de Arlong... szerintem ellene nem győzhet, eleinte talán egy kicsit megszivatja, de végül Arlong győzne.
Krieg - A fickó nem egy nagy durranás. A felszerelése teszi kissé veszélyessé, plusz nem valami gyors, sem agilis. A meglepetés támadásai megzavarhatják a másik kettőt, de végül biztos veszít.
Arlong - Erős, gyors és ismeri a gyojin karatét. Váratlan, meglepetésszerű támadásokkal ki lehet zökkenti, de ezek szerintem csak feldühítenék. Krieg nem hiszem hogy kihívás számára, Kuro viszont a sebessége miatt eleinte előnyben lehet, de Arlong akkor is győz.
Ez az én véleményem.
Enel vs Kizaru?
Szóval azt mondod hogy Arlong győz mindkettő ellen Kuro pedig Krieg ellen? Mert ezzel teljesen egyetértek.
Arlong szerintem elég Tank ahhoz hogy kibírja Krieg fegyvereit és szétzúzza a páncélját. És bár el tudom képzelni hogy fizikailag East Blue-n tartózkodó emberek közül a legerősebb de az tuti hogy meg se közelíti Arlong erejét.
Arlongból én kis kinézem hogy hozzászokjon Kuro sebességéhez ez idő után és legyőzze.
Kuro vs Krieg kicsit neccesebb. Ugyebár Kuro nem hiszem hogy át tudja vágni Krieg páncélját. De a páncél nem nyújt teljes körű védelmet. Kuro szerintem elég gyors hogy és okos hogy simán nyakon szúrja Krieget.
Egy dologgal nem értek egyet mégpedig hogy Arlong ismeri a Gyojin karatét. Nem tudja használni mivel nem használta ha tudná megtette volna.
Csont nélkül Kizaru nyerne.
Mindkettő Logia de Enel nem tud Fegyverzet Hakit használni és a gyümije nem a gyengéje Kizaruénak így ő naphosszat villámozhatna Kizaru csak ásítozna miatta. Ellenben Kizaru simán meg tudja ütni Hakijával. Emellett Enel pocsékul használja a gyümijét. De ez nem is számít. Ez egy egyoldalú mészárlás lenne. Mint egy babától elvenni a cumiját.
1. Craker. Bár nem tudunk semmit Kid erejéről de meglepne ha Luffyhoz hasonló ereje lenne. Sőt a győzelme inkább azt jelentené hogy erősebb Luffynál. Szóval egyértelmű hogy Craker.
2. Nem tudunk eleget Jackről de szerintem neki kéne. Ha azt nézzük hogy Jack Kaidou legerősebb embere míg Craker BM 3. legerősebbje szerintem.
3. Jack. Bár nem tudunk eleget róla de Doffy szerintem gyengébb a parancsnokoknál némileg. Persze ha megismerjük az erejét Jacknek lehet hogy Doffy majd tudja kompenzálni a különbséget.
4. Ismét Jack infóhiányos. Viszont szerintem Fujinak kéne nyernie. Szerintem egy Admirális erősebb egy Yonkou parancsnoknál.
5. Történetvezetésileg bizton állítható hogy Teach. De itt mindkettőre azt mondanám hogy kevés az infó.
6. Timeskip óta semmit se tudunk róluk de történetvezetési szempontból szerintem Teach. Előtte meg jó kérdés. Shanks beszéde alapján a Sötétgyümivel már BB-nek kéne erősebbnek lennie.
7. Yonkou vs Yonkou + Parancsnok? Kaidouról igaz hogy semmit se tudunk de így szerintem BM + Katakuri a nyerő
Ez pedig az én kérdésem
Mr. 5 vs Gladius
AFR írta:
Ez pedig az én kérdésem
Mr. 5 vs Gladius
Nem egészen.
Mr. 5 képessége az hogy bármely testrészét vagy testi termékét (takony, nyál, lehelet) képes bombává változtatni.
Gladiusé pedig hogy bármely testrészét vagy bármilyen szervetlen anyagot amihez hozzáér képes felfújni és kidurrantani mint egy túlfújt léggömböt. Nála inkább a felszabaduló légnyomás az ami sebez.
Én Mr. 5 gyümijét többre tartom azonban a használója csak egy átlag ember (szerintem kb. mint egy tengerészeti közkatona) ellenben Gladiust szerintem azért annál erősebb fizikailag.
Emiatt én Gladiust tippelném de tény hogy elég bizonytalan vagyok
Crocodile vs Marco-t gondolom timeskip előttre gondoltad.
Marco gyümije nagyon op a gyógyulással.
Croco-é is erős nem hiába lett Shichibukai.
De Croco nem tudott Hakit + szerintem Doffyt se közelíti meg.
Marco könnyű győzelmére szavazok.
Sanji vs Killer
Fujitora vs Ryokugyu (Tudom, nem ismerjük Ryokugyu erejét, de inkább az érdekelne, hogy szerintetek a legerősebb lesz-e a három admirális közül? Szerintem igen, hiszen nagy a titokzatosság körülötte, másrészt lehet, hogy Luffy ellenfele lesz, hiszen a Zoro vs Fujitora ill. a Sanji vs Kizaru adott, mondhatni egyértelmű. Bár arról fogalmam sincs, hogy hogyan és főként mikor lesz megoldva az admirálisok elleni harc, Akainuról már nem is beszélve.)
Zoro vs Kid
Zoro vs Kid
Hát...Kid erejéről keveset tudunk.
Ha vakon kellene tippelnem,akkor Kid. Nagyjából egy Zoro vs Shu féle eredmény lenne.
Kid előnyben van a fegyveres harcosok ellen,mert az erejével képes mások fegyverét ellopni és felhasználni. Zoro nem tud a kardjaival harcolni Kid ellen.Hakival sem lenne képes hatástalanitani,mert csak nehezebb lenne neki.
Fizikai erejére hagyatkozhat,de az nem elég a győzelemhez.Ezért Kidnek adom a győzelmet.
Smoothie vs Cracker
Szerk:Jaaa ops kevertem a 2karaktert xD .Már nagyon rég látam az arcot.
Egyelőre Jabrának adom győzelmet,mert egy kicsivel erősebb.Kaku kezdő démongyümölcs használóként nem sok esélye van Jabra ellen.Jabra erősebb egy picivel,gyorsabb és több tapasztalat van.
(Javítva)
.
Ez a mondatod teljesen értelmetlen.
Kaku a kezdő gyümihasználó.
Szóval mikor ezt írtad:
dungeonlord írta:
Kezdő gyümölcshasználóként nem sok esélye van Kaku ellen.
Visszatérve egy kicsit a régi harcokhoz:
Egyetértek, hogy Arlong Krieget és Kurot is legyőzné, viszont szerintem Krieg erősebb, mint Kuro. Nem látok rá esélyt, hogy Kuro át tudná vágni azt a páncélt, csinálhat akármit, és az nem érv, hogy okos, mert amikor használja a támadását, nem lát, tehát nem tud pontosan célozni, a páncél réseibe (ha egyáltalán van neki olyan, mert elég fullos védelemnek nézett ki Kriegen).
Arról nem is beszélve, hogy Krieg később jött a történetben, már csak ezért is erősebbnek gondolom.
Sanji vs Killer- szerintem Sanji, de erre nincs semmi bizonyíték, pusztán annyi, hogy Sanji Mugiwara, és bár nem supernova, de megvan az ereje hozzá.
Zoro vs Kid- alapvetően Zorot mondanék gondolkodás nélkül, de abban igaza van dungeonnak, hogy Kid képessége Zoro gyengéje... úgyhogy ez esetben hiába erősebb Zoro, talán tényleg Kid nyerne, hacsak nem talál ki valamit Zoro.
Paidion- szerintem Luffy ellenfele egyértelmű, hogy Akainu lesz, nem Ryokugyu. De jó kérdés, hogy mikor lesz ez megoldva, mertha a legeslegvégén (ami nagyon valószínű), akkor Luffynak egy admirális már nem lesz kihívás, és akkor valószínűleg úgy néz ki majd a harc, mint Fehérbajusznál- többen is támadnak rá egyszerre.
De azzal egyetértek, hogy Sanjinak adja magát Kizaru, Zoronak meg Fujitora.
És szerintem is Kaku. Minden más régi harccal, amit az elmúlt két hétben írtatok, egyetértek azokkal, akiket lájkoltam.
Ugrás a fórumra: |