Arról azért ne feledkezünk meg,hogy a Tengerészetnél több mint 1? óriást látunk és ki tudja, még hányan vannak ott.Per pill nekik van a legtöbb óriás sereg.
kristofkristofnak:
Elbaf erős ország és jó szövetség?Bizony.Minkek remek pl az újvilágban,hogy átlagos faj vagy csoport is van egy szintben a legnagyobb hatalmak ellen. Órjások pedig nem egy átlagos erő.Jó pl Punk Hazard látottak alapján
Okés,hogy ez egy kísérlet. De ha egy kamu óriás kölyköknek ilyen komoly pusztításra végeztek,akkor milyen lehet egy igazinak?
Akkor még ott van egy remek pl a Marineford.Oz junior egyedül letarolta az egész szigetett.Ha 1 ilyen erős,akkor milyen lehet 10 vagy 100 vagy talán 1000?
Ezek alapján azt sem tartom kizártnak,hogy Mami az ő erejükkel segítségével már rég kalózkirálynő lenne. Itt ne 1 vagy 10 van szó,hanem több szász vagy 1000 beszélhetünk.
Erre én is gondoltam hogy Wanon egy BM-Kaido-Luffy trió jönne össze... de nem lenne az túl erős? Úgy értem még 1et se nyírtak ki mindjárt 2t? Oké értem hogy a Yonkok is püfölnék egymást de ekkor a következő lenne a felállás:
- Luffy odaszúrt rendesen Kaidonak a mesterséges gyümik elvágásával
- és Mamának is az esküvőért.
azaz mindegyik ki akarná nyírni. Persze ezen összeveszhetnek és így legyengíthetnék egymást...
De remélem, hogy
- BM hatalmát megroggyantják;
- jön a Tengerészet mert villantaniuk kéne valamit a világ felé;
- így Luffyék megússzák BM-t, nem is harcolnak vele az ígérethez híven, és koncentrálhatnak Kaidora.
Am Hiei énis hasonlóra gondoltam, mert sztem Wano lesz az időugrás Marinefordja. Tényleg minden adott hozzá, flotta a supernovák fele(Drake,Luffy,Kid,Apoo,Hawkins, Zoro,Killer kitudja talán tiszteletét teszi Urouge meg Bonney is.) Ott lesz Marco, minkek, Wano, Kaido egész csapata, tengerészet se marad ez tuti. És még logikus is lenne ugyanis így két yonko lenne oda, Feketeszakáll lerendezné Shankset ahogy számos teória jósolja ( nagyon nem akarom de nem látom hogy máshogy férnénk bele a manga hátralevő részébe, ugyanez a bajom Elbaffal is) így maradhatna Feketeszakáll az endgamere. Láttam egy interjút Odával nem tom hogy kamu-e vagy nem de ott azt mondta 70%nál tart a sztori.
Elvetemült ötletem támadt, de figyeljétek meg, hogy Luffy annyira felidegesíti Mamát, hogy az utána fog menni Kaidou területére és Wanon elfog esni két Yonkou is. Nyomnak egy fasza Death MatchetxD. Amiből végül Luffy jön ki nyertesen.
Azért gondolom, mert így a tengerészet megindulhatna akár teljes erejével.
Tudom nagyon elborult ötlet és az esély rá mocsok mód kevés. Viszont Mama bukni fog, de nem itt, mikor harcolnának vele megint?
Imádlak, de én ezt már hónapok előtt leírtam Vissza is fogom keresni most már csak azért is
Ezzel nem vitatkozom. Nekem csak abból jött az ötlet, hogy mutatták a szakácsot, ami megerősített abban ,hogy az a torta Luffynak ízleni fog. Mama pedig ettől elborul agyilag.
Jon írta:
Amúgy az egyedüli probléma (oké, Zeffen kívül) azzal kapcsolatban, hogy Big Mom-ot itt most nem fogják leverni, az az, hogy akkor mikor. Jön Kaidou, akkor biztosan nem. Hacsak... nem toppan be a harc közben Big Mom, és kialakul valami teljes káosz, de 2 Yonkou kiütése egyszerre szerintem lehetetlen, (bárkinek a világon ), annak meg nem örülnék, ha Luffy úgy győzne, hogy egymás ellen is elkezdenek harcolni, és legyengülnek. (Bár, azt ismerjük el, király lenne megnézni 2 Yonkou harcát, a tisztekkel együtt, de értelmét vesztené az egész dolog Luffyék szempontjából, márpedig az egész manga az ő szempontjukat nézi )
...
Szóval én most arra tippelek, hogy miután itt szétcsesztek mindent, és Big Mom hatalma jócskáán meggyengül, valaki más fogja leverni az öreglányt. Talán pont Kaidou. Képzeljétek el, mennyire epic lenne, ha betoppanna Big Mom, a legénységével, hogy jöttek kinyírni mindenkit, Kaidou ránéz, és kicsinálja 1-2 fejezet alatt? És ha ezek után majd Luffy elveri, dupla annyit ér majd (szinte).
És két legyet egy csapásra
Tessék Meg még korábban:
Tönkreteszik az esküvőt, Sanji megszökik, a bomba a Mama képébe robban, a poneglyphet ellopják, Mama bezárt állatait kiengedik, és pucolás van.
Lehet, hogy utána nem is kell már törődni a Mamával, mert meghal agyvérzésben Amúgy szerintem megy majd utánuk, és lesz egy szép kis kalamajka, amikor Kaidou után, vagy esetleg közben megérkezik az öreglány lüktető erekkel.)
Ejj, újra elolvasva, ez a Kaidou tartson erődemonstrációt a kicsit meggyengült Mamán ötlet nagyon is tetszik És tényleg, ha Luffy utána leverné, az még nagyobb presztízzsel járna. És megoldódna az a probléma is, hogy ha a Mamát nem most verik le (mert erre még mindig alig látok esélyt), akkor mikor. Luffynak Kaidou után szerintem már egyszerűen nem lesz akkora kihívás, de mégiscsak egy Yonkou, nem verheti le csak úgy, a tengeren találkoznak és 5 fejezet alatt lerendezik egymást. Még egy hosszú Mama-központú szálat meg nem fog felépíteni Oda.
Szóval ez így szerintem is király megoldás lenne, és alaposan felbolydulna a világrend, ami már közvetlenül elvezethet a végjátékhoz. (Ugye már 3 kő meglesz a 4-ből így, és én nagyon remélem, hogy Shanksnél vagy Dragonnél lesz a negyedik, és akinél lesz, az rábízza Luffyra...mondjuk Shanks a halála előtt. És akkor majd jöhet Feketeszakáll és Raftel, aztán meg közvetlenül a Világkormány. Természetesen mindez sok száz fejezet alatt Maga Kaidou eltart majd pár évig.)
Szerkesztette: Jon - 2017.03.11. 15:27
Érdekes elmélet Hiei és Jon,de nem fog össze jönni.Első sorban Luffy nem Bege,aki háttérből figyelni az eseményt. Második pedig Luffy mind4 Yonko meg szeretne küzdeni. Harmadik pedig 2 Yonko egyszerre ?Minden oldalon azt olvasgattam,hogy ti mennyire istenítitek a Yonkokat és most 2 Yonko egyszerre akartok elpipálni.
Már leírtam mindent a mostani arcnál és Oda egyre jobban megerősíti,hogy itt lesz az 1Yonko küzdelem és nem Kaidonál.Big Mom hatalma már félig megbukott és Mama kezd gyengülni. Majd Teapartynál megküzdenek Luffy vs Mami és a maradékot Bege fogja elintézni .Így fog megalakulni egy új hatalom.
Biztos, hogy lesz egy 2 Yonko összecsapás,de az Shanks és Blackbeard lesz.
Arra mondjunk kíváncsi leszek,hogy Kaido bukása után kié lesz a területe. Mert tuti,hogy nem Luffyé,aki ugye csak kalózkirály szeretne lenni.
"CSAK" kalózkirály akar lenni? dungeon ezt nem gondoltad át. Amikor hadüzenetet küldött telefonon BM-nek Luffy azt mondta (vagy lehet nem akkor de valamikor biztosan) hogy leveri az összes Yonkot mert kalózkirálynak nincs szüksége erre a rendszerre; és a területeiket pedig Luffy fogja védeni.
Remélem ha lesz is egy Shanks - Feketeszakáll meccs, nem fog belehalni egyik se. Olyan jó lenne megnézni egy Shanks - Luffy meccset
Arról nem is szólva, hogy Kaido leverésével valószínűleg automatikusan Luffyhoz fog tartozni. Egyébként flottát se akart, mégis lett neki több ezer embere.
Most már biztos,hogy Luffy alapján fogjuk megismerni Roger karakterét.Mert ő a reinkarnációja.
Roger független kalóz volt,aki csak a kalandot kereste. Hasonló a helyzet Luffyval,aki csupán kalózkirály szeretne lenni.
Ha valamiben tévedek Bakod,akkor mutass egy oldalt és akkor talán elhiszem
Az egyetlen kivétel eddig a Gyojin sziget,mert ott szó szerint mondta,hogy az ő területe lesz.
Mindenesetre a manga végénél még talán igazatok lesz.De nem hiszem,hogy ő ezt akarja .Jó pl Foxynál és Dressrosa látotak alapján. Luffy inkább baráti,mint uralkodóként gondolkodik.
Luffy karaktere maradjon egyedi és független. Nem kell ide még Whitebeard 2.
Maradjon csak független ,mert így ismertük meg a karakterét. Remélem így is fog maradni. Így a kövi generációban mindenki Luffyt akarja felülmúlni :3
Ez lenne a legjobb lezárás .
Dungeonlord csak egyet tudok veled érteni mindenben. Nem akarom elismételni amit te mondtál mert teljesen igaz. Mondjuk annyi hogy szerintem Luffy-Bege Vs Big Mom lesz. S mivel Lola ott van Begr mellett az is megtörténhet a testvérei mellé állnak.
igen de hogy megvédje az egyes szigeteken élőket a többi Yonko hatalmától biztosan kirakják azokra a Mugiwara zászlót. nem fogom visszakeresni mert passz hol volt már
Nem Lola van ott Bege mellett hanem Bege felesége aki nagyon hasonlít Lolára.