Legyen benne bármennyi igazság Dungeon, ezek a gondolatok nagyon tetszenek Doffyról
One Piece manga
Annyival még kiegészíteném Jont, hogy miután komolyan vette Doffyt, Doflamingonak egy komolyabb pillanata nem volt, még ébredéssel sem és az utolsó támadásával sem. (Az ne tévesszen meg, hogy ezt animében eléggé elhúzták).
Én megértem, hogy a kalitka miatt ment el ereje Doffynak is, azonban Luffynak is a Gear Fourth miatt, ergo ugyanott vannak. Az meg, hogy egy rövid ideig nem egyedül harcolt Doflamingoval az sem jelent semmit igazából. Luffy majdhogynem az egész arcot végigharcolta, ez nem mentség. Igaz ez már csak az én véleményem, de ha Doffy nem használta volna a kalitkát akkor is kikapott volna. Ettől függetlenül ezzel nem akartam lenézni Doffyt, sőt sok dologban egyetértek vele dungeon, de akárhogy nézem mindkettő sokat harcolt és mindkettőnek sok energiája ment el kalitka/G4, szóval ugyanolyan helyzetből indult mindkettő.
Az nem jelent semmit sem, hogy Caesarnak a gyárban kellene lennie. Simán lehet, hogy Bege vagy az emberei elintézték Perosperot és kiszabadították Caesart. Na igen és itt jön képbe még egy következő tényező, amit még ha jól láttam senki sem említett meg, ez pedig a legénység. Azért ha valaki egy Yonko helyére pályázik attól elvárnám, hogy legyen normális legénysége. Azt láttuk, hogy van sok katonája, de komolyabbak közül eddig is csak Vitot és Gottit láttuk, és ők sem tünnek azért nagyon komolynak. Na de tekintsünk el ettől, tegyük fel, hogy erősek, de még ez így is kevés. Játszunk el azzal a gondolattal is, hogy Caesar csatlakozik Begehez. Caesar elég erős de még ez mindig kevés. Azért a parancsnokok ellen kellenek normális emberek és mielőtt valaki rávágná, nem várom el, hogy annyi tisztje legyen, mint egy Yonkonak, de az minimum követelmény, hogy legyenek erős emberei és szövetségesei (még ha itt sem feltételen annyi, mint Luffynak).
Szóval nálam a három fő követelmény: Bege ne legyen gyenge, legyen erős legénysége és ne legyen ostoba. Utóbbi azért alakulgatóban van ezzel a szervezkedéssel és azért azt érdemes megemlíteni Caesart is, hogy bepalizta Zoun. Most fel lehet hozni Nekomamushi ellen elmenekült, azonban a harc elkerülése sem feltétlen a gyengeség jele. Lásd például Doffy se kezdeményezett harcot Aokiji ellen inkább elment, és ez mégsem jelent azt, hogy olyan gyenge lett volna nála. Igaz az is, hogy engem sem győztek meg az eddig látottak Bege-vel kapcsolatban, és nálam is elég magasan van a léc, amit eddig nem nagyon tud megugrani, de nem láttuk eddig még eleget ahhoz, hogy leírjam őt.
Azért a Gear 4th és a kalitka között nem vonnék párhuzamot, míg a kalitkát Doffy folyamatosan fenntartotta és persze kellett hozzá energia gondolom nem kevés, és ezt a nem kevés energiát kivonjuk Doffy tényleges erejéből, az eredmény az az erő, amivel Doffy Luffy ellen harcolt. Viszont Luffy Gear 4th-t használt a saját ereje növelésére, de lényegében az került neki energiába, hogy erősebb legyen. Nem a tényleges erejéből vett el a gear 4th, mert akkor az ég egy adta világon semmi értelme nem lenne. Miért gyengítene saját magán. Szimplán csak nagyon hamar kifulladt tőle, de arra az időre erősítette, amíg gear 4th-ban volt.
Ez azért elég kétoldalú. Doffy szerintem is partiba lenne egy admirálissal...viszont azt se felejtsük el, hogy berezelt Kaidou-tól. A yonkoukat meg ne becsüljük már le ... ők a legerősebbek az One piece világában.
Továbbá azzal, hogy "yonko szint" nem kellene dobálózni...nem láttunk még semmit az erejükből. Egyedül Fehérbajuszt de ő már nagyon öreg volt. Lélegeztetőgépet használt, egy beosztottja sunyin átszúrta, csapdát állítottak neki és még így is bedöngölte Akainut a földbe.
Nehéz összehasonlítani a Luffy Doffy harcot mivel mind a ketten kaptak előtte rendesen. De azt mondom, hogy Doffy erősebb volt általánosságban Luffynál...viszont a g4 túl overpower skill. Ha 1v1 be lett volna lerendezve kalitka nélkül gladiátorjátékok nélkül, apróbb harcok nélkül akkor is meg tudta volna verni Doffyt g4 formában.
Igazából mind egy is mivel Luffy egyre erősebbé válik minden harc után...szóval biztos vagyok benne, hogy már továbblépett Doffy szintjén. Most Crackert se tudta önállóan megverni...de nincs ezzel gond. Doffy majd Cracker legyőzése is nagy szó. A következő alkalommal mikor egy Yonko egyik főparancsnokával harcol akkor önállóan is tud majd diadalmaskodni (rip Jack)
Jó dolgokat mondtok nagyon. Valamilyen szinten igazad is van Dungeon, akkor fogalmazzunk úgy, hogy akkor még nem tudta volna (talán) elverni Luffy Doffyt, de ez mára egészen biztosan megváltozott. A Cracker elleni Luffy szerintem nem kérdés, hogy leverte volna Doffyt, hiszen már Dressrosán is csak annyi gondja volt Luffynak, hogy nem bírta elég sokáig kitartani a G4-et. És ahogy beeng is mondta, következőre már egy Yonkou parancsnok is menni fog egyedül.
Ebből következik az is, hogy Doffy biztosan nincs (legalábbis az én véleményem szerint) admirális szinten. Még Cracker sem. Ha az admirálisok gyengébbek lennének a Yonkou parancsnokoknál, komolyanvehetetlen lenne a Tengerészet, és azért mind tudjuk, hogy ez nem igaz.
Persze ezzel pl. Hiei nem ért egyet, de mindegy, más kérdés, majd meglátjuk, szerintem ez egyértelmű.
A következő alkalommal mikor egy Yonko egyik főparancsnokával harcol akkor önállóan is tud majd diadalmaskodni (rip Jack)
Azt láttuk, hogy van sok katonája, de komolyabbak közül eddig is csak Vitot és Gottit láttuk, és ők sem tünnek azért nagyon komolynak. Na de tekintsünk el ettől, tegyük fel, hogy erősek, de még ez így is kevés.
Egyetértek az lenne még a hab a tortánxDDD
Amúgy, ha én lenézem az admirálisokat ti nem tudom mit gondoltok egy Yonkouról Megmondom őszintén már az meredek lenne, ha CC-t a legmagasabb prioritással őrzött "foglyot" elrabolnák Mama háta mögött. Már Jinbe eljátszotta ezt Luffyékkal még egyszer már elég nevetségesen hatna nem?
Azért ne csináljunk már hülyét mindenkiből. Brulee és a kéményfejű is eléggé leszerepelt eddig.
Arról nem is beszélve, hogy Bobbin-n vérdíja se túl nagy szám. Sanji gyakorlatilag one shotolta. Ebből nem vonnék le messze menő következtetéseket.
Nagyon bízom benne, hogy Mama lemészárolja az egész "családot" miközben sütit eszik. Miért, mert ez várom a Yonkouktól. Kurohige se ment még neki egy Yonkounak sem szerintetek miért? Shanks ellen is kihátrált, mert tudta még nem állnak rá kész.
Szóval isten bocsássa meg, hogy nem tudom komolyan venni ezt a pökhendi Begét. Aki összehahálta magát Nekomamushi-tól.
Elképzelni nem tudom milyen erő kéne, hogy Mamát legyőzzék a saját szigetén. Ha megteszi megemelem a kalapom, de jelen ismereteim tekintetében én jót derülök még az ötleten is.
Azt hittem a Germa technika kell Begének teljesen megértettem volna, de Mama feje? Most komolyan? Végül is Shirohigét is hátba tudták támadni... utána elég ideges lett
Vért, én vért akarok, sokat és annál is többet, hogy érzékelje mindenki, mit fog jelenteni, ha legyőzi Luffy az első Yonkout.
Még annyit, hogy a halál szaga amúgy Jinberől kicsit Bege felé terelődött talán.
Lehet ezért is érzem azt, hogy CC nem megy el vele
Viszont vitathatatlan azon állítása Jonnak ,hogy mérhetetlenül érdekes és jó ez az arc. Mondom ezt úgy, hogy Sanji számomra iszonyatos csalódás.
Amúgy láttuk mi már CC-t szomorú tekintettel? Eléggé mérges és csalódott az ábrázata, ha az ott ő. Amúgy Daninak igaza lesz, ha Begével megy csalódott leszek, de nem azért mert nem lett Mugiwara, hanem mert elveszti a badass gatyáját és gáz kinézetét. Mintha megölnék a karaktert.
Megint sikerült offolnom a topicot,de örülök,hogy végre nem eredménytelenül. Még pár dologról teszek megjegyzést.
kristofkristof azt vedd figyelembe,hogy Doffi egyszerre 3dologra figyelt a G4 közben.
Az egyik saját magát operálta,mert Law súlyos sérülést okozott,így a védelme gyengébb volt,de még ígyis kibírta az 1 G4.Ha valaki ilyen komoly sérülésekkel kibírta G4,akkor fullosan lazán kibírta volna a G4.
Második pedig a Kalitka,amit több mint 2-4?óráig megállás nélkül használt(Luffy G4 5-8perc) . Ami szintén sok energiát használt fel..De Luffy csak 1 ellen használta és Doffi pedig egy ország ellen.(Fuji,Zoro és egyéb erős kalózok ellen)
Harmadik pedig Luffy elleni küzdelem és a Dressrosa gladiátorai ellen harcolt.
Még pár szó Cracker és Doffiról. Doffi szó szerint tökéletes,remek képesség,mind3 haki,erős tank és állóképessége Whietbeard szinten mozgott.
Cracker elméletileg jobb Hakiban,de van egy kurva nagy gyengéje .Ami nem más: http://naruto-kun...ece/838/10Cracker állóképessége gyenge .Mert Luffy egyetlen ütéssel padlóra küldte Crackert .Páncél erős,de Luffy G4 többet elpusztított. Összegségben Cracker gyengébb Doffinál.
Luffy mostani szintje:
Luffynak sikerült nagy nehezen 2vs1 legyőzni Crackert,de !Utána egy kis időre K.O. .Utána Luffy vs Sanji harcot leszámítva,nem bírt Cracker seregével.
Ezt megint hasonlítsuk össze a Dressrosa szövetség és Cracker osztagát.Mind2 oldalon sok erős személy van,de Dressrosa ott volt Zoro,Fujitora és kis admirális,Dressrosa népe,sok hakis tengerész.
Doffi bírta,de Luffy nem ..Összegségben Luffynak még nem lenne esélye Doffi 1vs1 ellen. Mostani arcnál se
Doffi azért félt Kaidotól,mert nem csak Kaido ellen,de több mint 500démongyümölcshasználó és sok erős kardforgatók ellen kellett volna megküzdeni . Egy Yonko nem csak 1személyből áll.
Ennyit akartam mondani.(Fáradtan írtam,de remélem sikerült érthetően leírnom )
Nemár, hogy te komolyan azt gondolod, hogy Doffy csak a serege miatt félt Kaidotól 3 perc alatt bezúzná Doflamingot egy Yonkou, ne túlozzunk.
És persze, Doffy egy tank volt, de pl. egy olyan támadása sem volt, amire én azt mondom, hogy igen, ez átütné Cracker védelmét. Akkor meg tökmindegy, hogy Crackernek milyen állóképessége van, ha sosem találja el...persze ez csak elmélet. De mindenképpen túlbecsülöd Doffyt.
Ja, és Luffy már Doflamingo ellen is majdnem egy órán keresztül tolta a G4-et, milyen 5 percről beszélsz? Oké, egy óra talán nem volt, mert amikor elkezdődött összehúzódni a kalitka, Doffy azt mondta, hogy egy órán belül nagyjából összehúzódik. De akkor is sokáig harcoltak, itt is pl. eltelt 20 perc:
http://naruto-kun...ece/785/11
Nyugodtan mondhatjuk, hogy fél óráig tudta használni a G4-et már Doffy ellen is. Persze ez szép fegyvertény Doffytól is, hogy kibírta olyan sokáig.
És amúgy is OFF, ezt máshol kéne megbeszélni.
Hiei- nyilván, a jelenlegi információink alapján Bege esélytelen, de nem tűnik idiótának, csak tervez valamit, nem? Erővel nem tudja legyőzni Big Mom-ot, nem kételkedem benne, hogy ez neki is világos. Valami kell legyen a tarsolyában.
Pudding lesz itt a megoldás valszeg Bege is ezért cselekszik. Az ő képessége képes lehet megbuktatni Mamát. Ha módosítja az embereinek az emlékeit, főleg a főtisztekét igen érdekes lesz az esküvő. Ha mondjuk Mamát lövik le az emberek Sanji és a Vinsmokok helyett. Kíváncsian várom, mert sok opció lehetséges.
Hiei valami hasonlóra én is gondoltam. Pudding elég kétszínűnek tűnik így beleférne az hogy Bege tervét követik.... De ha nem lesz ott azon a Bege-Germa-Vinsmoke talin, szerintem ez esélytelen.
Nekem valószínűbbnek tűnik hogy van valami más terve (pl a lelkecskék kiiktatása?) hogy meggyengítse Mama erejét, és ekkor ettől függetlenül jön Pudding és nyugdíjba küldi az anyját.
Hogy Puddin elárulja a Mamát? Szerintem esélytelen. Mert hát egy az anyja, kettő ezzel a képeséggel bármikor letudott volna lépni a mamától. Kitörli vagy módosítja az emlékeit és kész. Bege nem buta ez tény s kitartó is mert már egy éve a Mama szolgálatában áll. Higy miért pont egy olyan eseményen szeretne lépni amin a Mamának mondhatni a teljes ereje ott lesz ( amit Jinbei felsorolt). Valami ütő kártyája van biztosan. Lehet megegyezett CC-be higy beviszi valami gáz támadás és kész is, vagy a vendégek között vannak szövetségesei. De szerintem és most szeretném hangsúlyozni, hogy szerintem itt a Mama elbukik, s Bege bármennyire is irritál ő lesz az aki ezt okozza majd. Mert lehet hogy neki nincs olyan hatalma sőt biztosan mint akár Luffynak, de láttunk már olyat ahol nem az erő számított. De a Vinsmoke család is okozhatna meglepetést hogy nem a feláldozható csali szerepet hozzák mert kicsit lelomboz.
Nyilván a teljes erejű Mama ellen Puddingnak sincs esélye. azonban ha megcsappan az ereje én simán kinézek belőle egy árulást.
CC egy laborban csücsül. nehogy már ennyire ki lehessen játszani egy Yonko seregét. az még belefér hogy Bege Germával találkozik. Necces de belefér. Luffyék meg tükrökön keresztül mennek oda sima ügy.
Azért gondoljatok már bele, hogy még is csak egy Yonkou emberéről beszélünk. Mintha olyan egyszerű lenne lelécelni. Hova a vérbe menne? Az Új Világon kívül a tengerészet az úr az Új világban meg másik Yonkouk szemét bökné. Azért annyira nem egyszerű elmenekülni. Ráadásul nem elég megváltoztatni a Mama emlékeit mindenki más emlékezne rá Mama csapatából.
Hát ez az amire rohadtul kíváncsi vagyok én is mi azaz ütő kártya. Bár a vége akkor is az lesz, hogy vagy Luffy menti meg a seggét, vagy épp ő keni majd el a száját.
A legjobban annak örülnék, ha kiderülne, hogy Kurohige mozgatja a szálakat. Összeillenek Begével. CC egyébként passzolna Teach csapatába. Viszont ő még egyszer nem fog Luffyékkal harcolni így ez talán halott ügy.
Rég vártam már ennyire új fejezetet nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.
Amúgy csak szerintem erősebb Caesar, mint Bege? Ez az egyik amiért nem látom értelmét annak, hogy vele tartson.
Ugrás a fórumra: |