Előre is bocsánat a kérdésért, de mikor fog megjelenni a 6.évad 19.része feliratosan?
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon szepen koszonjuk az alapos korultekinto es minosegi de legfokeppen azt a belefektetett munkat amit abba tesztek , hogy manga illetve anime hűen fordítotok ( ugyanazt próbáljátok visszaadni magyarul amit a megalkoto akart mutatni mondani ! ) nagyon szepen koszonom! Tapion-sama jo munkához idő kell és az idő érték !
Gyerekek csak az igazi subberektől töltsétek nézétek animeket es a mangákat is és igenis koszonjetek meg rengeteg munka all benne megérdemlik a srácok az elismerést !
Köszönöm ezt is, jó kis rész volt! Még Katsuki reakciójára leszek kíváncsi Midoriya távozását illetően, úgy sejtem, ezen is felhúzta magát.
Ez így viszont elég kényelmes, hogy tud már kommunikálni a One for All elődeivel, mert így nem egyedül kell rájönnie, mit hogy kell használni. Ennek a Lady Nagantnak ismerős a neve, nem jövök rá, honnan. Viszont sajnálatos, hogy ellenség lesz, mert nem tűnt rossz arcnak. Bár nyilván szigorúan őrzött börtönben volt valamiért, szóval elég veszélyes lehet.
Szerintem nagyon jó hangulata van az animének. Főleg ez az évad rendesen beszipantja az embert.
Ugye, hogy az első évadban még mindig tündermese és szívárvány volt most pedig szinte szétesett az egész társadalom?
Deku is egy félénk fiú volt most pedig magára veszi a felelőséget, hogy megvédje a barátait. Mióta tud beszélni az elődőkkel elégé megváltozott a személyisége.
Nagyon szépen köszönöm én is a munkát, nem semmi, hogy milyen igénytelen ez az angol felirat.
Nagyon durva, hogy a hősök szinte mindent feláldoztak, hogy megállítsák Tomurát és nem sikerült nekik emiatt egész Japában kitört a káosz.
Az emberek meg elvárják, hogy a hősök soha ne hibázzanak. Látszik, hogy Deku is sokat erősödött, hogy egy 45%-os ütés elég volt a győzelemhez. Bár ehhez az is kellett, hogy legyengüljön kicsit az ellenfele. És mi lesz még itt...
Köszönöm mindenkinek, aki dolgozik az anime részeken!
Végre Nagant, már alig vártam. Most egész jó részek fognak jönni, és kíváncsian várom, hogy hol fogják befejezni az évadot.
Hát igen, Deku is sokat változott, meg a világ is. A többség csak most szembesült azzal, hogy az úgy nevezett hősök nem olyanok, mint a képregényben lévő szuperhősök, és hogy ők is emberek. Korlátokkal, hibákkal és tévedésekkel. És mivel nem csak friss ez a sokk, de egyúttal búcsút mondhatnak a korábbi megszokott, biztonságos életükről, ezért dühösek.
Helló, szerintem is így lehet .
Tapion-sama , valószínűleg ha tudnának róla ,hogy magyar fordítók is dolgoznak a munkályukból és ,hogy a magyar nyelv mennyire bonyolult akkor sokkal igényesebben adnának ki feliratokat.
Viszont ha meg tudsz oda kommentelni nekik akkor nagy esélyel olvasták és ha így van milyen király már ,hogy nem ágaskodni kezdtek el hanem több figyemet fordítani a munkájukra.
köszönöm a fordítást.
Ugrás a fórumra: |