hát erre az a válasz hogy még 2 részig mert utána fel ébred és meglepétesséel vár mindenkit majd...
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszi ezt a 2 részt, jó volt kicsit belelátni a Todoroki család múltjába. Bár eddig is csepegtettek részleteket, de azért most már jobban látszik, hogy bár Endeavor volt a főbűnös, de nem csak az övé a felelősség. A hősvilág sorsa most eléggé megpecsételődött, főleg, hogy a legdurvább bűnözők szabadultak ki, köztük Stain is. Egy külföldi ország szerintem inkább elszigetelné magát az ottani káosztól ebben az esetben, mert itt mentőcsapatok már nem sokat segítenének. Kíváncsi vagyok, vajon a többiek megtudják-e hamarosan, mi is az a One for All. Hawks, amilyen eszes, lehet, hogy összerakja magától is.
Összetett hozzászólást majd írok a napokban, most csak válaszul!
-Csillaghullás, szerintem Stain pont, hogy most elérte a célját (még ha nem is saját maga által) és mivel ő alapvetően nem egy gonosz, szórakozás címén ölni akaró gonosztevő én most úgy érzem, ő inkább a gonosztevőket és a bűnözőket fogja tisztogatni. Ahogyan kinyírta a nomut is hogy megmentse Dekut akit elismert már akkor hősként! A pénzért hősködő, az asztalra semmit nem letevő hősök most biztos leszereltek, így stainnek nem sok hőst kell tisztogatnia, ellenben rossz fiút most bőven!
-Endeavor ténylég egy megszállott sikerre éhes ember volt aki még a saját családját is tönkre tette, de attól még szerette az összes gyerekét, szerintem ott hibázott hogy Toyát is nevelhette volna simán hősnek Shouto mellett, ez volt a gyerek önálló akarata is, ezt el kellett volna fogadnia ha már ő gyújtott szikrát benne.
Az is tisztán látszik hogy Dabi is érez, a vér a szeméből a könnyek helyett hullik, (mivel a könnycsatornái kiégtek) szerintem a végén biztos megmentik valahogy. Az viszont nem tiszta hogy maradt életben és lett ilyen, emiatt lehet érdekes lesz az egész megmentős történet.
Kifejezetten tetszik az I'm not here szlogen hát ténylég nincs itt nem hinném hogy elszigetelné, de nem igen tudnák felvenni a versenyt, de előbb utóbb muszáj lesz hacsak nem lép Deku és a többiek közbe, mert All for One célja nem csak japán uralása hanem az egész világot akarja, legalábbis így volt a feliratban.
Szerintem megtudják de nem hozzák nyilvánosságra, + Hawks már össze is rakta úgy gondolom.
Huh, beértem a heti részeket. Újranéztem az egészet, mert sok dologra nem emlékeztem. A 6. évadnál érzem először úgy, hogy nincs már messze a vége. Nem tudok semmi infót, nektek hogyan látszik?
Ennyi részt nem is tudok egyszerre kommentálni, csupán várom, hogy mi fog történni a továbbiakban. Nagy volt a hype az biztos, de pl egy bizonyos Youtuber megkritizálta az animét, amivel részben egyet is értek. Az elején még lehet, nem tudtuk, merre fog haladni a történet, nem volt olyan egyértelmű a jó-rossz / fekete-fehér (ironikus, az openingben is ez van), azután meg jött a kétfrontú háború, és a dolgok valamennyire leegyszerűsödtek.
Ettől függetlenül én élvezem, és végig fogom nézni. Az openingek meg végképp meghozták a kedvem a videózáshoz, szóval duplán jó.
Kösz a feltöltést!
Egyesítve 2023.01.31 17:08:47:
Ó, és egyetértek, tényleg nem volt Endeavor valami szörnyű démon vagy ilyesmi, mint aminek esetleg hinni lehetett, csak elkövetett hibákat. De nem ő volt az egyetlen, és így, hogy a többiek is elismerték a hibáikat, megoldódni látszik a családi probléma.
Nagyon Szépen Köszönöm a Minőségi, Gyors Csapatmunkát! A 6. Évad nézése közben úgy döntöttem elolvasom a Manga-t, ameddig jelenleg tart.
Köszönöm a fordítást!
Úgy tűnik hogy Toya gonosszá válása kellett ahhoz, hogy a Todoroki családot újra összehozza, és kibékítse
Deku nagyon menő lett a szakadt ruhájában a posztapokaliptikus várossal a háttérben. Már csak a rohangáló zombik hiányoztak körülötte.
Arra én kíváncsi lennék, hogy most, hogy kikoptak a haszonleső hősök, Stain vajon a gonosztevőket fogja vadászni? Még akár az is lehet, hogy összefog Dekuval és ketten levadásszák Sigarakit?
Köszönöm az új részt, ez most elég érzelmesre sikeredett. Endeavor világ elé kiállását mondjuk elég rövidre vették, és a többiek reakciójára is kíváncsi lettem volna a One for Allal kapcsolatban, de remélhetőleg mutatnak majd még belőle valamit. Az elkövetkezendő részekben sejtéseim szerint az a nőci is képernyőidőt fog kapni, akit mutattak a börtönből megszökni.
Ugrás a fórumra: |