...és hol a sok apuka??
One Piece manga
Új fejezet.
Megindultak a dolgok rendesen. És Bege sem szarozik, egyből a Mama fejét akarja. Ja, és az utolsó oldalon Bege mellett baloldalon a fickó, csak nekem hasonlít Caesar-ra?
Váó. Hát...azért erre kiszámított, őszintén. Még a végén igaza lesz dungeonnak, és legyőzik Big Mom-ot? Én meg megehetem a kalapomat.
Nagyon király fejezet volt, hihetetlen, hogy mennyire fordulatos és kiszámíthatatlan ez a szál. És igen, én is rögtön kiszúrtam azt a Ceasar-szerű alakot, pedig én nem vagyok az az élesszemű típus
Mindentől függetlenül, továbbra is remélem, hogy nem fogják legyőzni Big Mom-ot (még mindig nehezen tudom elképzelni, itt valami dupla csavar lesz) a csapat másik fele nélkül. De az valószínű, hogy nagyobb dolgok fognak történni, mint amire számítottam. Azért ez a Luffy-Bege tanácskozás elég várós, hogy enyhén fogalmazzak (És remélem, hogy a szál végén Bege arca is a seggében végzi.)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, de nagyon király lesz, úgy érzem
Jól haladunk és tetszett a fejezett.Ezt inkább bemásolom,mert nem akartam még1x leírni.
Jon írta:Dungeon, eddig bőszen hirdetted, hogy a Mama itt fog elbukni Akárhogy is, Bege szerintem is tervez valamit, és igen, szerintem is tipikusan a maffia módszereit fogja alkalmazni (ill. már alkalmazza). Itt egyedül az a kérdés, hogy ha Luffyék most szétcsesznek mindent, akkor ő is borítani fog, vagy még meghúzza magát egy ideig. Bobbin lelövéséből ítélve egyértelműen előbbi. Feltéve persze, hogy ő volt, de hát valószínű.
Szerintem Oda mindennyik Supernovának egy új hatalmat fog adni Így talán valamelyik Supernovák lesznek az új Yonkok.Bege és Kid a legnagyobb esélyesek .Itt sokan írták, hogy Buggy lesz az Yonko .De erre 0%esélyt adok.
Mert ő nem Luffy generációhoz tartozik,így inkább más hatalma lesz.
Bege olyan mint Blackbeard. Hasonló képen próbál tagokat és hatalmat szerezni. Begének nem kell Ceaser ,mert csak Mama parancsát követe. De German klónozását ötlet tetszik .Illik is Bege karakteréhez.
Mindenesetre szerintem Bege célja Big mom hatalma. Nagyjából így képzeltem el Jon.De majd kiderül .Mindenesetre remek csavar lenne Odától.
Hát jó kis fejezet volt nem gondoltam volna hogy Bege ekkora figura, mé hogy Ennyire dörzsölt, de tény Oda ebben a szállnak igazán kitett magáért. Hát aki Bege balján van van CC-e hasonlt de semmi füst szerűt nem véltem felfedezni az ábrázolásban. De kiderül idővel biztosan
Szerintem Oda mindennyik Supernovának egy új hatalmat fog adni Így talán valamelyik Supernovák lesznek az új Yonkok.Bege és Kid a legnagyobb esélyesek .
...
Bege olyan mint Blackbeard. Hasonló képen próbál tagokat és hatalmat szerezni. Begének nem kell Ceaser ,mert csak Mama parancsát követe. De German klónozását ötlet tetszik .Illik is Bege karakteréhez.
Mindenesetre szerintem Bege célja Big mom hatalma. Nagyjából így képzeltem el Jon.De majd kiderül .Mindenesetre remek csavar lenne Odától.
Jon semmi gond,mert én is tévedtem az új Fairy tail filmnél.
Érdekes kis fejezet volt.
http://mangastrea...857/4069/9
Nami kiakadását még mindig nem tudom megérteni.
http://mangastrea...57/4069/11
Külön örülök, hogy azért a supernováknak is ad szerepet és magyarázza a múltjukat és nem csak "úgy vannak". Na erre gondolok, amikor azt mondom, hogy kezdhetne is valamit a supernovákkal, nem gondolok itt semmilyen világmegváltó dologra.
http://mangastrea...57/4069/17
Kicsit borzongatós volt ez a duplaoldal, de valóban nagy várós lesz a találkozás. Most akkor a következő fejezetig a legnagyobb rejtély, hogy Caesar van-e ott Bege-vel.
Srácok nem akarok ünneprontó lenne, de korai ezt itt még tényként kezelni, ettől függetlenül nem rossz ötlet. Bár vannak kételyeim Bege törekvéseivel kapcsolatban, pl. amiket Hiei leírt és én is az elmúlt 1-2 hétben. Ezeket most nem írnám le újra. Nagyon illik Begehez ez a sunyulás, meg a tervét már régóta lehetett azért sejteni, legkésőbb Pekoms lelökésénél már majdnemhogy nyílvánvaló volt. Az én véleményemen még változtathat Oda, persze csak ha jól kivitelezi ezt az egészet. Persze elég nagyon az elvárásaim, főleg Bege utóbbi malőrei miatt, szóval Oda magasra tette a lécet, ha valóban ez az eshetőség állna fent.
Nem szeretném, ha Luffyék legyőznék Big Momot, egyrészt mert nincs itt a csapat nagyrésze, ami miatt elég nagy hiányérzetünk lehet, mivel a timeskip óta kb. csak egyszer volt egy normális harca együtt teljes csapatnak, bár az is inkább csak bemelegítés volt.
Másrészt ha már Bege lenne egy új Yonko, akkor azért alapelvárás lenne részemről, hogy ne Luffy végezze a meló oroszlánrészét, hanem Bege, annak örülnék a Luffyék elmenekülnének majd. Szerintem azért ez is érthető.
Azért remélem nem mindegyik supernova ilyen sunyulós, hátbatámadós. Például Draketől elvárnám a lojalitást és hűséget Kaidoval szemben, valahogy ez illik a karkteréhez, meg unalmas lenne, ha ez Kaidonál is el lenne játszva.
régen - az arc kezdetekor - én is azt mondtam hogy leverik BM-t, mert úgy biztos megmenekülnek a Szalmakalaposok. Bege szervezkedését jó előre láttam nyilvánvaló volt. Ahogy az is hogy ha valami gáz lesz ő lesz az első aki lelép. Ez a Bege-Germa-Mugiwara szövetség eléggé váratlan volt számomra... mostanra viszont már én se hiszem hogy még egy ekkora erővel is le tudnák verni Mamát. BÁÁR: Brook megsebezhette a 3 fő lelkecskét... ha rámegy a szövi erre a 3ra az minimum erősen meggyengíti BM hatalmát.
Mindenesetre ha nem is mind3, de elképzelhetőnek tartom hogy az egyiket sikerül megsemmisíteni. És itt jön a képbe hogy ezek "horcruxok" vagy sem. De valszeg csak amiket beletett saját éveit, elvesznek örökre.
Már én is írtam, hogy Bege személyében CC-nek nyílt egy új opció, de ez után a fejezet után valamiért erre kevéssé látok esélyt.
A hype, amit adni akart neki Oda inkább nevetséges. megint a régi tengerek egyikének nagy arcai. Ez a Germánál is nevetségesen hatott. Most se lehet komolyan venni. A másik amilyen önelégülten pöffeszkedett a végén, akkora pofont fog kapni az arc végén, erre Pekoms is utalt.
Képtelenség komolyan venni ezt az embert egyszerűen szánalmasan hat.
Kid, Hawkins és Apoo elcsuklott egy Yonkoun, aki magába esett be a báziksukra(!) és elbuktak rajta. Itt most Mama bázisán vagyunk és Bege-ről van szó. Reménytelen.
A másik ami furcsa nekem, hogy az ott CC? Arcra és méretre stimmel elsőre én is szignóztam, hogy az, de nincs szarva, az öltözködése is teljesen eltér a megszokottól ráadásul, ha elhozták volna Perosperotól az már nyílt lépés volna, amire felfigyelnének. Szóval nekem ez kétséges.
Továbbra is kizártnak tartom, hogy Mama elbukjon. Bege meg elképzelhetetlen, hogy két év alatt egy Yonkou szintjére nőtt volna. Nem értem miért csatlakozna hozzá CC mikor gyengébb nála. A szívével zsarolhatja, de azért meglepő volna, ha önszántából hozzá csapódna. Ennél gyávábbnak tartom a jelenlegi Caseart.
Plusz Mama még semmit nem mutatott, ha idén kezdődik a Wano már pedig ez elvileg hivatalos, akkor záros határidőn belül el kell verni őt.
Hát én meglepődtem, még régen amikor először ismerhettük meg a szupernovákat én Begéből nem sokat néztem ki és azt gondoltam h majd Luffy, Kid és Law (ebből Law meg is valósult) fogják felborítani az egyensúlyt, erre most mivan Kid szétvan verve és Bege az aki lassan de biztosan szervezkedik egy yonkou ellen.
Teljesen megvoltam győzödve róla, h Bege már Big Mom embere, és ez csak megerősödött bennem mikor hátbalőtte Pekomst, mert veszélyeztette Big Mom egy fontos esküvőjét.
Nem úgy értettem Jon,de ja,még talán tévedhetek. Ne feledkezzünk meg azonban arról sem, hogy arconként közeledünk a manga végéhez. Ezért kizártnak tartom,hogy Big Mom még1x szerepeljen és hamarosan Luffy generációé fogja uralni az újvilágot Jó pl Sengoku,Garp lemondása ,így a Yonkok se lesznek kivételek.
Big Mom és Kaido csak arra lesznek jók,hogy Blackbeard ellen fejlődjön. Semmi másra.
Bege pedig nem értem,hogy miért kell alábecsülni. Luffy és Law beijedt,akkor miről beszélünk Hiei?
Big Mom bukását több dolog is fogja okozni,1 kincsek,Pudding (Igen még Violet 2),Lola,Bege,Jinbei árulása. Akkor ott van Luffyék és végül lesznek még más árulok.
Wano arc pedig majd ősz környékén jön,addig Big Mom fogunk többet megtudni.
Ugrás a fórumra: |